Äntligen hemma 17 oktober
Nu drar vi igång en helt ny säsong av Äntligen Hemma, fullspäckad med aktuella och spännande hemma-projekt att inspireras av. I första avsnittet ska Martin Timell och Hanna Peters tillsammans förvandla ett trist uterum till ett läckert orangeri. Sommaren förlängs och gränsen mellan ute och inne suddas bort.

Äntligen hemma 29 maj 2017

Äntligen Hemma laddar upp för sommaren i ett fantastiskt skärgårdshus precis vid havet med inredningar som fullkomligt doftar blomsteräng, roliga snickerier och frodigt blommiga och prunkade balkonglådor. Elsa Billgren tar sig an två rum i huset som hon förvandlar till två riktiga pärlor. Martin Timell bygger en klassisk verandagunga och Bosse Rappne planterar och tipsar om, hur man får blommorna i balkonglådorna att trivas.

Äntligen hemma 22 maj 2017

Köket, husets hjärta, får stor plats i kvällens Äntligen Hemma. Martin Timell bygger färdigt det kök som han påbörjade i förra veckans program. Bosse Rappne ägnar sig åt köksträdgårdsodling, i ett spektakulärt växthus som är byggt på taket i ett supermodernt radhus. Och Karin Mannerstål inreder ett arbetsrum där hon hämtat inspiration från det krispigt gröna klorofyllet, för att skapa en kreativ, produktiv arbetsmiljö.

Äntligen hemma 15 maj 2017

Våren har kickat igång och kvällens Äntligen Hemma går också i nystartens tecken. Trädgårdsmästare Bosse Rappne börjar utesäsongen med att visa hur man anlägger en rabatt. Inredaren Hanna Peters hjälper en ung familj att få ordning på sitt vardagsrum och Martin Timell påbörjar ett stort köksbygge.

Äntligen hemma 10 april 2017

I kvällens program blir det ett kärt återseende i Äntligen Hemma. Inredaren Isabelle McAllister har varit med tidigare och gör nu ett välkommet inhopp i programmet. Tillsammans med Martin Timell tar hon sig an en hall i en groventré med fokus på att ge den karaktär, vara välkomnande men också praktisk. Hanna Peters bidrar till hallen med en dörrmatta i trä. Martin Timell kikar också på ett innovativt aggregat som tar solen till hjälp att värma husets vatten.

Äntligen hemma 3 april 2017

Nobelfloristen Per Benjamin gästar Äntligen Hemma och inspirerar till hur man själv kan kreera spektakulära blomsterarrangemang. Martin Timell och Hanna Peters hjälps åt att förvandla ett ordinärt kök till en fransk bistro. Det blir karaktäristiskt schackrutigt golv och kakel högt upp på väggarna. Martin tipsar också om hur man gör sitt hem elsäkert.

Äntligen hemma 27 mars 2017

I kvällens Äntligen Hemma bygger Martin Timell klart sängloftet, de snickrande trillingarna Patrik, Robin och Mikael konstruerar en loftstege, Karin Mannerstål inreder ett rum för gemenskap åt en familj med skiftande intressen och trädgårdsmästare Bosse Rappne visar hur man förkultiverar.

Äntligen hemma 20 mars 2017

Kvällens Äntligen Hemma går i rekreationens tecken. Hanna Peters inreder ett härligt sovrum med tillhörande walk in closet. Till rummet bidrar Karin Mannerstål med vackra askar till förvaringen. Martin Timell påbörjar ett större byggprojekt av ett sängloft och tar hjälp av de snickrande trillingarna Mikael, Robin och Patrik Wadenholt.

Äntligen hemma 13 mars 2017

Vilka trender gäller för 2017? Äntligen Hemma gästas återigen av Stefan Trendstefan Nilsson som inspirerar och guidar i årets inredningsmåsten. Ljust och luftigt står på inredningsuppdraget som Karin Mannerstål får från en tittare och Martin Timell bygger stilrena hallmöbler i betong och ljust träslag.

Äntligen hemma 6 mars 2017

Äntligen Hemma kickar igång sin fyrtioförsta säsong. Elsa Billgren inreder ett lekfullt barnrum i vintagestil, Martin Timell ser värdet i, och upcyclar gamla överblivna vackra golvplankor till ett spegelbygge, Karin Mannerstål snickrar lekvänliga klossar och Bosse Rappne visar hur man tar sticklingar och förökar pelargoner