Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från oktober 2009

Rösta på ditt favoritprojekt

Äntligen hemmas byggtrio Marin, Björn & Bosse var själva väldigt nöjda med sitt senaste verk – växthuset och sa att det troligen var det bästa projekt de gjort. Håller du med trion? Rösta här på ditt favoritprojekt.

Läs hela

Trädgårdschatt med Bo Rappne

Trädgårdsmästaren Bo Rappne

Äntligen hemmas egen trädgårdsexpert svarade på tittarnas frågor i en chatt direkt efter programmet den 27 oktober. Läs hela chatten här.

Läs hela

Äntligen hemma avsnitt 4 hösten 2009

Hos Äntligen hemma ska ett rejält kalkstensgolv på plats i växthuset som nu börjar få sin form. Dessutom får Lulu ta sig an ett kalt vitt rum och inreda det i nordafrikansk stil.

Läs hela

Inköpslista - Växthuset - del 2

Martin Timell, Björn Christiernsson och Bosse Rappne fortsätter arbetet med växthuset. Här är de saker de använde i programmet

Läs hela

Inköpslista - Bosses Kryddtäppa

Trädgårdsmästaren Bosse Rappne tipsar också om hur man på ett enkelt sätt kan bygga en odlingsbädd för perenna växter och kryddor. Här är hans inköpslista:

Läs hela

Inköpslista Lulus tunisiska vardagsrum

Inredaren Lulu Carter åker hem till Sofia och skapar en afrikansk känsla i hennes lägenhet. Det här är hennes inköpslista:

Läs hela

Lulu Carters inredningsfavoriter

Snart börjar en ny säsong av Äntligen hemma. Lulu Carter berättar mer.

Lulu Carter är känd som inredare i Äntligen hemma-gänget och har stylat om flertalet hem med ett fantastiskt resultat. Hur fixar man då en Lulu Carter-stil hemma? Här finns en lista över hennes favoriter.

Läs hela

Bygg en kryddbänk

I stället för att plantera rakt ner i marken kan man bygga en bänk att plantera i – perfekt för kryddor. Här är beskrivning på en kryddbänk à la Bosse Rappne!

Läs hela

Lulu Carter gör personlig fototapet

Lulu Carter inspirerades utav en kudde när hon lät göra en egen tapet.

Inred ditt hem med dig själv, någon du tycker om eller favoritbilden från semestern. Möjligheterna är oändliga när det gäller fototapeter. Här får du tips och hjälp på traven med att komma igång.

Läs hela

Pysseltips till Äntligen hemma

Äntligen hemmas inredare Karin Mannerstål pysslar loss i verkstaden. Har du förslag på enkla pyssliga saker hon kan göra i programmet? Tipsa här.

Läs hela
Visa fler