Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från februari 2009

Sy en tvättlapposaurius

Bebisen tycker att det skojigaste på gosedjuret är... tvättlappen! Så löp linan ut. Plundra kläderna på tvättmärken och sy en tvättlapposaurius.

Läs hela

Så kaklar du om

Kaklet ovanför diskbänken i köket har stor betydelse för ett köks helhetsintryck. Om du känner att köket skulle behöva piffas upp kanske ett kakelbyte vore på sin plats. I såna fall har kan tipsen från Martin Timell vara till hjälp.

Läs hela

Bygglovsgänget besöker en prästgård norr om Karlstad

Bygglovsgänget besöker Ebba, Jan och Karl norr om Karlstad.

Ett nedgånget kök strax utanför Karlstad lägger Bygglovs Mija Kinning, Matte Carlsson och Willy Björkman tid på att renovera i kvällens avsnitt.

Läs hela

Svart och vitt till tonårsrummet

Läs hela

Så förebygger du inbrott i hemmet

Tjuvar går alltid efter minsta motståndets lag. Det betyder att ju krångligare du gör det för den att stjäla något värdefullt desto bättre är det. Här kommer ett antal goda råd om hur du kan minska risken för inbrott i ditt hem.

Läs hela

Bygglov är i Sundsvall

Maria och Johan från Sundsvall får besök av Bygglovsteamet i kvällens program.

Ett renoveringsprojekt i en villa från år 1885 i Sundsvall har avstannat. Bygglovsgängets nya uppdrag blir att slutföra det som andra för länge sedan påbörjat. Dessutom blir det som alltid extra material från tv-programmet här på sajten.

Läs hela

Ny kostym till favoritsoffan

Det är ett ganska rejält projekt att göra ett formsytt överdrag till soffan. Behöver du dessutom, som här, renovera din soffa innna du sätter i gång med klädseln tar det sin lilla tid.

Läs hela

Detta är bergvärme

Bergvärme är ett uppvärmningssystem som hämtar lagrad solenergi från berggrunden. Ett bra och miljövänligt sätt att värma de större husen med, dessutom är bergvärme så gott som underhållsfri, säger Jan-Erik Nowacki från Svep, Svenska värmepumpföreningen.

Läs hela

Röster från Bygglovs forum

Mija, Matte och Willy är glada för de positiva kommentarerna från forumet.

Halva säsongen av Bygglov har passerat. Vi har sett Mija, Matte och Willy bygga och inreda på olika orter runt om i Sverige. Vad tycker ni som tittar? Här kommer några röster från vårt forum.

Läs hela

Spannmålslagring blir vardagsrum på Öland

Mija, Matte och Willy drar till Öland för att fixa en gammal spannmålsvind till ett mysigt vardagsrum.

Halva Bygglovssäsongen har gått och i det femte programmet styr Mija, Matte och Willy kosan mot Öland. Där tar de sig an en gammal lantgård där paret Carola och Micke pysslar med mjölkproduktion.

Läs hela
Visa fler