Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från juni 2009

Se vårens Äntligen hemma

Snart är hela Äntligen hemma-gänget tillbaka i rutan. De fortsätter jobba på huset i Stockholm. Lulu Carter saknas på bilden.

Låt dig inspireras av Äntligen hemma i sommar. Se hela säsongen i TV4 Anytime och njut av inredning, renovering och trädgård. När du registrerat dig kan du välja det paket/abonnemang som passar just dig.

Läs hela

Äntligen hemmas hus är sålt!

Tina Stening är ansvarig mäklare för försäljningen av Äntligen hemmas hus ute på Lidingö i Stockholm.

Precis som Martin Timell lovade i sista programmet av Äntligen hemma så har Hemmakanalen.se hållt koll på försäljningen av huset på Lidingö. Nu är huset sålt och en förväntansfull familj är redo att flytta in.

Läs hela

Energideklaration - vad innebär det?

Enligt lag från den första januari 2009 måste alla som ska sälja ett hus göra en energideklaration. Här får du veta mer om vad den innebär.

Läs hela

Husets inköpslista program 11 - våren 2009

Äntligen hemmas hus är renoverat och klart!

Det är mycket saker som behövs när man renoverar ett hus. Här ser ni en inköpslista över de saker som användes i huset i sista programmet av Äntligen hemma våren 2009.

Läs hela

Rullgräs som gräsmatta

Fixa en bra och snygg gräsmatta kan man göra på flera sätt!

Fördelen med att lägga gräs på rulle är att man slipper vänta länge på resultatet och har redan efter ett par veckor en fin och slitstark gräsmatta.

Läs hela

Säsongsavslutning för Äntligen hemma-gänget

Äntligen hemmas hus är renoverat och klart!

Det är bråda dagar för att få färdigt huset inför visning och försäljning. Martin och Björn målar husets fasad och Bosse fyller trädgården med grönska och blomster.

Läs hela