Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från oktober 2011

Knäckande bra i Äntligen hemma

Det blir mycket knäckande och borrande i kommande Äntligen hemma. Tjuvkika på tisdagens avsnitt här! Titta på klippet genom att klicka på play-knappen i rutan ovanför.

Läs hela

Lulu förvandlar trist källare

I kvällens avsnitt gör Lulu Carter om en trist källare till ett mysigt allrum. Martin sätter fast hängrännor och stuprör på en kolonistuga och Karin gör orginella lampbord. Titta på förhandsklippet genom att klicka på playknappen i rutan ovan.

Läs hela

"AJ! Ja, ja, på´t igen"

Det mesta verkar gå lite hipp som happ när Martin ska bygga ett bord. Men den glade programledaren deppar inte för det utan verkar ta det mesta med ro. "På´t igen" är mottot för dagen.

Läs hela

Kakformen kan bli strömförande

I Äntligen hemma-avsnittet som sändes 4 oktober 2011 tillverkade Karin Mannerstål lampor av kakformar. Dessa lampor uppfyller inte viktiga säkerhetskrav, vilket kan innebära att lampskärmarna blir strömförande.

Läs hela

Stoj och stim i nya lekrummet

Karin Mannerstål fixade till ett lekrum i villan i Midsommarkransen. Se barnens reaktion när de får se sitt "nya" rum.

Läs hela

Björns motorsågstips

I tredje avsnittet av Äntligen hemma slår Björn ett extra slag för säkerheten när man arbetar med motorsåg. Här visar han vilken skillnad det gör att ha på sig en skyddande dräkt i stället för ett par vanliga jeans om det skulle vara så illa att man råkar komma åt benet med motorsågen.

Läs hela

Så fin blev innergården

Efter staketbyggande, rabbatfix och stenläggning står så äntligen innergården i Midsommarkransen klar. Kolla in slutresultatet här.

Läs hela

Kolonistuga får nya stuprör och hängrännor

I fjärde avsnittet av Äntligen hemma hjälper Lulu Carter en familj att förvandla en källare till ett vardagsrum. Karin Mannerstål tillverkar ett litet soffbord och Martin Timell sätter upp nya hängrännor och stuprör på en kolonistuga.

Läs hela

Björn gör en ljugarbänk

Se när Björn gör en klassisk enkel ljugarbänk från början till slut.

Läs hela

Äntligen hemma tipsar - 3

I varje avsnitt av Äntligen hemma delar programledarna med sig av sina smartaste tips. Här är tipsen från tredje avsnittet som sändes 25 oktober 2011.

Läs hela
Visa fler