Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från november 2011

Äntligen hemma tipsar - 8

I varje avsnitt av Äntligen hemma delar programledarna med sig av sina smarta, snabba tips. Här är tipsen från åttonde avsnittet som sändes 29 november 2011.

Läs hela

Se Karin Mannerstål göra screentryck på kuddar

Klicka på play-knappen ovan för att se när Karin Mannerstål gör screentryck på kuddar. nedan hittar du allt från programmet som sändes 29 november 2011.

Läs hela

Inköpslista - Karins screentryck

I program 8 hösten 2011 gjorde Karin Mannerstål snygga och enkla screentryck. Här hittar du prylarna du behöver för att göra likadant. Inslaget sändes den 29 november.

Läs hela

Inköpslistor - program 8 hösten 2011

Här har vi samlat alla inköpslistor från program 8 hösten 2011 som sändes 29 november 2011.

Läs hela

Pyssla med Äntligen hemma

Känner du att det börjar klia i fingrarna när du tittar på Äntligen hemma? Här har vi samlat några av deras bästa knep och knåp. Bara att ta fram pyssellådan och börja skapa!

Läs hela

Inköpslista - Jimmys hall

Här hittar du all inredning och allt byggmaterial som Jimmy Schönning och Björn Christiernsson behövde för att inreda den rymliga hallen. Inslaget sändes 29 november hösten 2011.

Läs hela

Inköpslista - Martins linoleumgolv

Här hittar du samtliga inköpsställen du kan behöva besöka för att måla om linoleummattan så som Martin gjorde i avsnitt 8 som sändes 29 november 2011.

Läs hela

Äntligen hemmas julpyssel

Känner du att det börjar klia i fingrarna när du tittar på Äntligen hemma? Här har vi samlat några av deras juliga knep och knåp. Bara att ta fram pyssellådan och börja skapa!

Läs hela

Så gör du Björn Christiernssons hallmöbel

Kombinerad sitt- och skrivbordsmöbel.

En stor hall kräver mycket funktionalitet.
Äntligen hemmas Björn Christiernsson hjälpte en familj att få ordning på grejerna, med hjälp av en smart möbel. Här ser du hur han gjorde.
Klicka på play-knappen.

Läs hela

Karin Mannerstål lär dig pyssla screentryck

Screentryck är en metod som faktiskt härstammar ända från medeltiden. Man kan trycka på allt från tyg till glas och papper. Äntligen hemmas Karin Mannerstål lär dig - steg för steg.

Läs hela
Visa fler