Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från juni 2011

Hon vann flaggspelet

Rim blev det vinnande konceptet när flaggspelstävlingen avgjordes. Vi ville ha den bästa motiveringen och det tyckte vi att Linda från Linghem hade med sitt rim.

Läs hela

Karin gör ett flaggspel

I säsongsavslutningen av Äntligen hemma gjorde Karin Mannerstål ett färgglatt flaggspel som passar perfekt i trädgården vid festligare tillfällen. Kika här.

Läs hela

"Här var det myspys"

Exakt hur många gånger ordet "otroligt" kommer upp under rundvandringen av det upprustade 1700-tals torpet har vi inte räknat. Men det är många gånger. Se här när torpets ägare får se slutresultatet.

Läs hela

Björns vedtips

Här tipsar Björn om hur du på ett enkelt sätt klyver ved.

Läs hela

Äntligen hemma-torpet klart

Äntligen hemmas 29:e säsong har kommit till ända och i höst påbörjar de sitt 15:e år i rutan. Här kan du se alla bilderna från vårens avslutande projekt - det gamla soldattorpet.
I bildspelet ovan ser du exteriören och nedan hittar du de olika rummen inomhus samt trädgården.

Läs hela

Inköpslista - Karins flaggspel

Ovan ser du bilder på hur Karin fixade det festligt med flaggspel. Nedan hittar du inköpslistan för att göra likadant själv!

Läs hela

Inköpslista - torpets veranda

Lulu Carter fixade riktigt fint i torpets inomhusveranda. Här kan du kika på inredningen och få reda på var Lulu införskaffat den.
Ovan bildspel och nedan inköpslista.

Läs hela

Altan, uterum och veranda - så blir de platser att älska

Ett uterum blir lätt en soptipp och avställningsyta för gamla prylar som vi inte vet var vi ska göra av. Men med lite eftertanke kan det bli din mest älskade plats där du förlänger utomhussäsongen. Äntligen hemmas Lulu Carter tipsar om hur du gör det inbjudande och mysigt.

Läs hela

Gör Martins fiskrök

Enligt Martin Timell bör varje torp ha en egen fiskrök. Den här byggs av överblivet material från tidigare renoveringar och ger dig sedan rökt fisk hela sommaren.
Här visar Martin hur du gör.

Läs hela

Inköpslista - Martins fiskrök

Nedan hittar du inköpslistan för att kunna göra en sådan fiskrök som Martin gjorde i Äntligen hemmas torpspecial.

Läs hela
Visa fler