Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från mars 2012

Inköpslista - Bosse Rappnes flätning av pilträd

Här hittar du listan på allt Bo Rappne behövde för att fläta ett insynsskydd av pil. Inslaget sändes 27 mars 2012, i avsnitt 10.

Läs hela

Äntligen hemma bjuder på bänkbygge och inredning i etta

Äntligen är Äntligen hemma tillbaka. Denna vecka står härligt vårig inspiration på schemat.

Läs hela

Inköpslista - Lulu Carters vardagsrum för generationer

Så här fint blev det!

Här hittar du materialet Lulu Carter använde för att inreda ett vardagsrum för olika åldrar. Inslaget sändes tisdagen 27 mars, våren 2012.

Läs hela

Inköpslista - Martin Timells och Björn Christiernssons entresol del II

Här hittar du del två av inköpslsistan till Martin Timells och Björn Christiernssons loft eller entresol, som de byggde i avsnitt 9 och 10, våren 2012. Del 2 sändes 27 mars.

Läs hela

Så gör du Lulu Carters hissgardiner

Lulu Carter syr hissgardiner.

Hissgardiner är inte bara snyggt, utan också praktiskt på många sätt. Men när fönstren har lite udda mått kan det vara svårt att hitta en gardin som passar. Därför tipsar Lulu Carter om hur du enkelt gör din egen hissgardin – och då kan du också matcha med tyger hur du vill.

Läs hela

Pyssla, snickra och släpp loss skaparglädjen hos stora och små på Äntligen hemma-mässan

På Äntligen hemma-mässan, som äger rum på Stockholmsmässan mellan 30 mars och 1 april, finns mycket att hitta på och aktivera sig med för hela familjen. Snickra en egen pall i Martin & Björns Prova-på, testa dina hemmafixarkunskaper hos Martin och Björn och bygg ett egentillverkat fordon i Karins mekaniska verkstad.

Läs hela

Lulu Carter inreder vardagsrum

I kväll färdigställer Martin Timell och Björn Christiernsson arbetet med att göra om etta till en fyra. Lulu Carter hjälper en familj att inreda sitt vardagsrum och Bosse Rappne fixar ett insynsskydd.

Läs hela

Inköpslista - Karin Mannerståls skåp av lister

Så fint blev Karin Mannertsåls skåp.

Här hittar du materialet Karin Mannerstål använde när hon gjorde ett skåp av lister i Äntligen hemma avsnitt 9 våren 2012, som sändes 20 mars.

Läs hela

Elsa Billgrens bästa inredningstips

Elsa Billgren, numera programledare i Äntligen hemma.

Äntligen hemmas nya inredare, Elsa Billgren, har ett passionerat förhållande till vintage och second hand. Här bjuder hon på sina bästa tips för att du ska kunna fånga hennes personliga och eklektiska stil.

Läs hela

Inköpslista - Entresol del I

Här hittar du materialet som Martin Timell och Björn Christiernsson använde när de byggde första delen av entresolen, mellanvåningen.

Läs hela
Visa fler