Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från maj 2016

Inköpslista - Elsa Billgrens studiorum

Elsa Billgren och de snickrande trillingarna Mikael, Robin och Patrik Wadenholt slår sig samman i ett gemensamt vardagsrumsprojekt där familjen vill skärma av sin angränsade sovalkov. Här hittar du allt de använde.

Inslaget sändes i Äntligen hemma 31 maj 2016.

Läs hela

Inköpslista - Martin Timell bygger bastu

Med en färdig byggstats kan det gå både fort och enkelt att bygga en egen utomhusbastu.

Inslaget sändes i Äntligen hemma 31 maj 2016.

Läs hela

Inköpslista - Karin Mannerstål köksfix

Med väldigt enkla medel, liten budget och utan att behöva riva ut rubbet upprustar Karin Mannerstål ett kök. Med nya kulörer och med penseln som främsta vapen gör hon stordåd i ett kök som sett sina bästa dagar.

Här är inköpslistan för inslaget som sändes 24 maj 2016,

Läs hela

Inköpslista - Hanna Peters jordglobslampa

Hanna Peters delar en jordglob mitt itu och konstruerar annorlunda och festliga lampskärmar av den. Här är inköpslistan för inslaget som sändes 24 maj 2016,

Läs hela

Inköpslista - Martin Timell dränerar utan att gräva

Martin Timell kikar på ett system som bygger på att man kan leda bort fukt ur husgrunden utan att behöva gräva upp runt huset och dränera. Istället utlovar systemet torrare husgrund med hjälp av elektroosmos.

Här är inköpslistan för inslaget som sändes 24 maj 2016.

Läs hela

Inköpslista - Martin Timell renoverar fönster

Martin Timell visar steg för steg hur man går tillväga för att renovera fönster, från färgborttagning, nya rutor, kittning och ommålning. Här är inköpslistan för inslaget som sändes 24 maj 2016.

Läs hela

Vinn Martin Timells betongbord!

Nu har du chans att vinna ett unikt träbord med betongyta som Martin Timell tillverkat. Så här gör du!

Läs hela

Inköpslista - Martin Timells slanglåda

Martin Timell snickrar en funktionell blomlåda. Förutom att bara vara dekorativ har den också en praktisk dold förvaring där man kan förvara trädgårdsslangen då den inte används. Här är inköpslistan för inslaget i Äntligen hemma som sändes 10 maj 2016.

Läs hela

Inköpslista - Hanna Peters rum för fyra barn

Hanna hjälper en 5-barnsfamilj där fyra av barnen ska dela rum, och det utan att behöva bygga innerväggar. Rumsuppdelningen görs istället snillrikt med hyllor där inredning anpassas till barnens spridda åldrar. Här är inköpslistan för inslaget i Äntligen hemma som sändes 10 maj 2016.

Läs hela

Inköpslista - Snickarskola mallar

Trillingarna Patrik, Robin och Mikael Wadenholt håller snickarskola. Tips i triss blir det när killarna lär ut praktiska och användbara snickarknep. Idag bidrar de med tips för bra och användbara mallar. Här är inköpslistan för inslaget i Äntligen hemma som sändes 10 maj 2016.

Läs hela
Visa fler