Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från juni 2016

Samarbetspartners - Äntligen hemma

Här listas samarbetspartners som är med och bidrar till programmet.

*** SPONSRAT INNEHÅLL ***

Läs hela

Inköpslista - Karin Mannerståls blombonad

Karin Mannerstål älskar alternativa ting. Idag gör hon en grön väggdekoration, ett alternativ till blomma att ge bort till värd och värdinna. Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela

Inköpslista - Martin Timells glasvägg med skjutdörrar

Martin bygger ett glasparti med skjutdörrar. Han visar hur man river på ett säkert sätt och hur man stärker upp för den nya glasväggen. Den nya glasväggen släpper in ljuset och grönskan från den angränsande atriumgården.
Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela

Inköpslista - Hanna Peters orangeri

Hanna Peters inreder ett utrymme som ska kunna ha olika användningsområden. Å ena sidan ska det fungera till enklare trädgårdsarbete, å andra sidan ska det vara en plats för rekreation, middagar eller en plats att fly in till från regniga sommardagar. Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela

Inköpslista - Anders Stålhands smultrontorn

Anders Stålhand har ett planteringstips till alla barn som vill plocka solvarma smultron och jordgubbar från egen odling under sommarlovet. Av vanliga terrakottakrukor bygger han ett torn, vilket han fyller med jord och planterar både jordgubbar och smultron i. Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela

Inköpslista - Martin Timells bord med isfack

Det klassiska plankbordet med kryssben får ett nytt utseende. Martin Timell utrustar det med en islåda i mitten. Islådan är perfekt att kyla drycker i till sommarens fester. Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela

Inköpslista - Trillingarnas snickarskola för sommaren

Trillingarna Robin, Patrik och Mikael Wadenholt har tre smarta snickartips inför kommande sommarprojekt. De tipsar om hur man enkelt får altanstolpar i lod, hur man klyver ved effektivt och säkert och hur man får längre räckvidd när man spikar.

Inslaget sändes i Äntligen hemma 7 juni 2016.

Läs hela