Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från september 2016

Tittarnas favoritmöbel är korad!

Bland de nominerade sittmöblerna vann Martin Timells lilla sittbänk, ett riktigt loveseat!

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 26 september

Hanna Peters, tillsammans med de snickrande trillingarna Patrik, Robin och Mikael Wadenholt

Martin visar hur du enkelt fräschar upp en innerdörr och så besöker han ett spektakulärt trähus, Hanna tar sig an en uthyrningslägenhet tillsammans med de snickrande trillingarna Patrik, Robin och Mikael. Karin tillverkar ett stilrent nattduksbord.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 24 oktober

Grafikern och inredaren Karin Mannerstål stylar ett rum i tre olika stilar. Martin Timell stillar många hus- och stugägares oro över hur man får ett välmående hus även under den kalla och fuktiga vintern och Elsa Billgren upcyclar kastruller till inredningstrendiga amplar.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 19 september

I programmet bygger Martin en pergola och av återvunnet virke gör han en ljugarbänk. Karin inreder ett rum med fotbollstema, Elsa gör egna blompiedestaler och Trend-Stefan berättar om höstens trender.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 12 september 2016

I detta avsnitt guidar Elsa oss i vintage-djungeln och Martin bygger ett cykelställ och en trädgårdsbro. Bröderna Wadenholt lär ut olika tekniker för att såga vinklar, Anders visar hur du med enkla medel bygger en damm och Hanna tipsar om hur du gör en display för barnens alster av lådlock.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 5 september 2016

Äntligen hemma 5 september 2016

I säsongens första avsnitt bygger Martin ett utegym, Hanna inreder ett vardagsrum åt ett par som nyligen flyttat ihop och Karin tar naturen till hjälp för att trycka egna mönster på servetter.

Läs hela