Sponsorer

Nästa avsnitt sänds

Artiklar från maj 2017

Inköpslista - Äntligen hemma 29 maj

Äntligen Hemma laddar upp för sommaren i ett fantastiskt skärgårdshus precis vid havet med inredningar som fullkomligt doftar blomsteräng, roliga snickerier och frodigt blommiga och prunkade balkonglådor. Elsa Billgren tar sig an två rum i huset som hon förvandlar till två riktiga pärlor. Martin Timell bygger en klassisk verandagunga och Bosse Rappne planterar och tipsar om, hur man får blommorna i balkonglådorna att trivas.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 22 maj

Karin Mannerstål.

Köket, husets hjärta, får stor plats i kvällens Äntligen Hemma. Martin Timell bygger färdigt det kök som han påbörjade i förra veckans program. Bosse Rappne ägnar sig åt köksträdgårdsodling, i ett spektakulärt växthus som är byggt på taket i ett supermodernt radhus. Och Karin Mannerstål inreder ett arbetsrum där hon hämtat inspiration från det krispigt gröna klorofyllet, för att skapa en kreativ, produktiv arbetsmiljö.

Läs hela

Inköpslista - Äntligen hemma 15 maj

Våren har kickat igång och kvällens Äntligen Hemma går också i nystartens tecken. Trädgårdsmästare Bosse Rappne börjar utesäsongen med att visa hur man anlägger en rabatt. Inredaren Hanna Peters hjälper en ung familj att få ordning på sitt vardagsrum och Martin Timell påbörjar ett stort köksbygge.

Läs hela