Lulu Carter tipsar om inredningsinspiration:

- För mig är detta med inspiration något som pågår ständigt. Hela tiden och överallt. Så fort jag går utanför min dörr så sätter min "lilla sekreterare" i hjärnan igång med glasögon på näsan och ett litet anteckningsblock i händerna, säger Lulu Carter.

- Viktigast av allt är att "se sig omkring". Var helst du är eller befinner dig finns det inspiration att hämta - hela tiden.

Naturen Lulu Carters största inspirationskälla

- Jag älskar film, i mitt nästa liv ska jag bli scenograf. I filmens värld hittar jag hur mycket inspiration som helst. Så även i naturen, det är nog den största inspirationskällan av alla. Resor är också fantastiska inspirationskällor, att se nya platser, människor och kulturer.

- Det gäller att öppna sina ögon. ALLT som finns runt omkring oss skapar konst, mystik och skönhet. Det kan vara en vacker hotellfoajé i Paris, en skogsglänta i Bergslagen eller en tavla av Anders Zorn. Kanske blir du jätteinspirerad av en promenad i ett fabriksområde i Frihamnen, en maskros på ängen, ett fisknät, en kakelplatta - the sky is the limit, säger Lulu.