Programmen följer renoveringen steg för steg och hela teamet får kämpa tillsammans med byggarbete, inredning och trädgård för att skapa ett attraktivt och personligt hem som sedan säljs till nästa säsongen.

Hjälper till ute i hemmen Självklart fortsätter Äntligen hemma att komma till undsättning hos familjer runt om i landet som behöver hjälp med sina hem. Även reportageresorna återkommer med besök vid allt från fabriker till husbyggen i skärgården för att ta reda på de senaste nyheterna och uppfinningarna.

Tips från Snickarboden Programmets alla smarta och handfasta tips samlas i det egna inslaget Snickarboden där programledarna som vanligt tipsar om smarta verktyg, nya färger, smidiga lösningar och mycket mer.

Nya ansikten Det blir även ett kärt återseende då inredaren Karin Mannerstål återförenas med Äntligen hemma-teamet.Teamet får också ett välkommet nytillskott med inredaren Camilla Lundsten som tidigare gjort insatser som uppskattad gästinredare i programmet. Camilla har belönats med Swedish Design Award för leksaksdesign.

Äntligen hemma - tisdagar kl 20.00 med start den 7 oktober