C More

Streama reklamfritt på C More
Streama reklamfritt på C More

Senaste från C More

0:50
Spela
Här faller kommentatorerna av bänken under match

Här faller kommentatorerna av bänken under match

Cmores kommentatorer Patrick Westberg och Arto Blomsten gör en liten uppladdningsdans när bänken plötsligt ger vika under hockeymatchen.

Cmores kommentatorer Patrick Westberg och Arto Blomsten gör en liten uppladdningsdans när bänken plötsligt ger vika under hockeymatchen.

1:51
Spela
Nordstrand klar för TV4 och C More: "Känner mig glad och smickrad"
0:30
Spela
Trailer: Gåsmamman säsong 3 på C More

Trailer: Gåsmamman säsong 3 på C More

Gåsmamman är tillbaka! Säsongsstart 28 september på C More.

Gåsmamman är tillbaka! Säsongsstart 28 september på C More.

Så blir Modus andra säsong på C More 2017 – Johan Rabaeus, Paprika Steen och Sigge Eklund ansluter till succéthrillern

Den 2 november är dramathrillern Modus tillbaka med en minst sagt stjärnspäckad säsong. Förutom internationella stjärnor som Kim Cattrall, Greg Wise och Billy...

Den 2 november är dramathrillern Modus tillbaka med en minst sagt stjärnspäckad säsong. Förutom internationella stjärnor som Kim Cattrall, Greg Wise och Billy Campbell gör bland andra Paprika Steen, Johan Rabaeus, Anja Lundqvist, Samuel Fröler, Nina Zanjani och skådespelardebuterande Sigge Eklund huvudrollsinnehavarna Melinda Kinnaman och Henrik Norlén sällskap. Modus andra säsong är en originalserie från C More med exklusiv premiär på streamingtjänsten.

- Det är helt fantastiskt att vi har lyckats få den här makalösa ensemblen! Det är mycket tack vare att den första säsongen blivit en sådan succé, både i Sverige och internationellt. Serien är på många sätt banbrytande och att den spelas in på svensk mark med en cast av den här kalibern gör oss otroligt stolta, säger Josefine Tengblad, dramachef för C More och TV4.

Vem kan man lita på? Spänning, kärlek, hämnd och dolda hemligheter som hotar att omkullkasta allt. När Modus andra säsong tar sin början är den amerikanska presidenten Helen Tyler (Kim Cattrall) på statsbesök i Stockholm när hon under mystiska omständigheter försvinner spårlöst.Mitt i det intensiva polisarbetet pågår en maktkamp mellan ett panikslaget USA och ett ansvarigt Sverige när hotet mot en av världens mest mäktigaste personer sätter hela världen i gungning. Inger Johanne (Melinda Kinnaman) och Ingvar (Henrik Norlén) dras in i jakten på sanningen men snart står det klart att det inte går att lita på någon.

Samtidigt befinner sig Inger Johanne och Ingvar själva i sitt gemensamma livs största förändring – de har flyttat ihop och väntar barn. Men, allt ställs på sin spets när Warren Shifford (Greg Wise), Inger Johannes tidigare mentor från FBI och presidentens närmaste man, dyker upp. Hans oväntade ankomst tvingar Inger Johanne att konfrontera smärtsamma hemligheter från sitt förflutna när Warren återigen nästlar sig in i hennes liv. 

I succéthrillern dyker än fler välkända skådespelare upp. Johan Rabaeus (Ondskan, Den girige), Paprika Steen (Gisslantagningen, Festen), Anja Lundqvist, (Gåsmamman, Sune-filmerna), Samuel Fröler, (Saknad, Nobel), Nina Zanjani, (Wallander, Se upp för dårarna)och skådespelardebuterande Sigge Eklund är några som tar sig alla an roller i serien. 

Paprika Steen är en av Danmarks mest välkända skådespelare och har nu senast sett i svensk-danska serien Gisslantagningen. I Modus tar hon sig an rollen som Alva Roos, poliskommissarie och chef för den svenska task forcen som leder utredningen kring presidentens försvinnande.

- Jag är alltid tacksam och glad när jag blir tillfrågad att arbeta i ett annat land än mitt eget. Jag har jobbat i Sverige förut och trivdes väldigt bra. Rollen som Alva Roos kändes spännande då jag gillade Modus första säsong och gärna ville jobba med Melinda Kinnaman som jag verkligen beundrar, säger Paprika Steen.

För Sigge Eklund innebär rollen som påstridiga nyhetsreportern Gustav en skådespelardebut.

-Jag tackade ja till rollen för att Modus regisseras av Lisa Siwe som tidigare regisserat Bron och I taket lyser stjärnorna, jag tycker hon är enormt begåvad. Det kändes väldigt lyxigt att få chansen att göra sin skådespelardebut med en regissör i världsklass. De erfarna skådespelarna var generösa med tips vilket gjorde att jag kände mig trygg på inspelningen, säger Sigge Eklund.

Modus andra säsong är en berättelse om svek, hämnd och moraliska ställningstaganden. Om dolda hemligheter som, om de kommer upp till ytan, kan omkullkasta allt – och hur mycket var och en är villig att offra för att hålla dem gömda. I övriga biroller syns bland andra Simon J Berger, Jonas Malmsjö, Annika Hallin, Gerhard Hoberstrofer och Marika Lagercrantz

Seriens konceptuerande regissör är Guldbaggebelönade Lisa Siwe (Modus säsong 1, Bron, I taket lyser stjärnorna). Serien produceras av Sandra Harms på Miso Film. Modus har exklusiv streamingpremiär på C More den 2 november och kommer därefter sändas senare i TV4.

Streama Modus första säsong, och från och med 2 november andra säsongen, på C More.

Om Modus:
Modus första säsong sändes i TV4 2015 och lockade då miljonpublik. Serien nominerades till Kristallen för Årets tv-drama och Årets manliga skådespelare i en tv-produktion (Krister Henriksson) och har därefter sålts till flera länder såsomStorbritannien, Tyskland, USA, Frankrike, Spanien, Australien och Japan. Den första säsongen kretsade kring hatbrott och jakten på en iskall mördare med kopplingar till ett internationellt nätverk där Inger Johanne slutligen fick kämpa för sitt liv. Serien fick även pris på QX-galan i kategorin Årets tv-program. Modus baseras fritt på Anne Holts böcker om Inger Johanne Vik och i säsong två dyker flertalet internationella storstjärnor upp såsom Kim Cattrall, mest känd för sin närmast kultförklarade tolkning av den livstörstiga, smått hämningslösa New Yorkern Samantha Jones i den ikoniska tv-serien Sex and the City. Kim har en imponerande karriär med kritikerrosade internationella storfilmer och tv-serier i bagaget och hon har vid flertalet tillfällen nominerats till och vunnit några av film och tv-världens allra finaste priser, bland annat en Golden Globe för sin roll som Samantha. Förutom Cattrall medverkar även Greg Wise och Billy Campbell. Greg Wise är känd från succér som Jane Austen-klassikern Förnuft och känsla och nu allra senast Netflix-serien The Crown. Billy Campbell har medverkat i succéer som The Killing och den hyllade miniserien Cardinal.

Premiär för säsong 3 av Gåsmamman på C More

Nu är det inte lång väntan kvar för alla Gåsmamman-fans där ute. Den 28 september är det premiär för den kritikerrosade succéseriens tredje säsong på C More....

Nu är det inte lång väntan kvar för alla Gåsmamman-fans där ute. Den 28 september är det premiär för den kritikerrosade succéseriens tredje säsong på C More. Alexandra Rapaport prisades stort på Kristallengalan 2017 för sin roll Sonja i Gåsmamman. Hon vann det prestigefulla priset, Årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion. När säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Tillsammans med nya kärleken John har hon byggt sitt drömhus och äntligen kan hon lämna sitt turbulenta och smärtsamma förflutna bakom sig. Men trots en önskan om att hålla familjen utanför de kriminella kretsarna dras Sonja återigen tillbaka in i en laglös värld av våld och brutala uppgörelser.

  • - Den här säsongen är ännu brantare än tidigare. Sonjas kamp för att få livet att gå ihop för sig och sin familj möter mer motstånd än någonsin, och det har varit en fröjd att få gestalta detta, säger Alexandra Rapaport, huvudrollsinnehavare och Exekutiv producent.

I Gåsmammans tredje säsong återses Alexandra Rapaport i rollen som huvudpersonen Sonja Ek. Övriga medverkande är Allan Svensson, Anastasios Soulis, Grynet Molvig, Anja Lundkvist, Morgan Alling, Christian Svensson, Clara Christiansson, Joel Lützow, Edvin Ryding, Shebly Niavarani, Rakel Wärmländer, Tobias Zilliacus, Lisette Pagler med flera.

Långt ifrån de hotfulla kriminella uppgörelser i den undre världen som kostat både Sonjas man Fredrik, hennes syster Magdalena och bror Niklas livet och flera gånger försatt både henne och hennes barn i livsfara, vågar Sonja nu blicka framåt. I huset bor hon och John med barnen Nina, Linus och Kasper. Hos dem bor även Nico, sonen till döda brodern Niklas och Hanna. Sonjas son Gustav har flyttat hemifrån för att stå på egna ben. Även fast Sonja gjort allt för att komma undan det kriminella livet har de alla tagit ödesdigra beslut som får oanade konsekvenser och den här gången måste Sonja göra allt för att rädda sina barn.

  • - Vi är oerhört stola över Gåsmamman som visat sig vara en väldigt viktig pusselbit i C Mores roll som producent av lokalt drama. Serien är nu redan inne på sin tredje säsong, och intresset från tittarna har bara vuxit under seriens gång. säger Bo Thörnwall, Programchef på C More.

Alexandra Rapaport är huvudrollsinnehavare och Exekutiv producent för Gåsmamman. Dramathrillern har nått stora framgångar på C Mores och Discovery Networks plattformar, samt på Kanal 5. På Kristallengalen 2017 hyllades och prisades Alexandra Rapaport stort för hennes roll Sonja Ek i Gåsmamman. Hon kammade hem det åtråvärda priset, Årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion, Kanal 5. Säsong tre av Gåsmamman har spelats in i Stockholmsområdet och visas med start 28 september på C More samt under våren 2018 på Kanal 5.

Serien har regisserats av Richard Holm och produceras av Birgitta Wännström för Endemol Sweden i samproduktion med C More och Discovery Networks Sweden. Manusförfattare är Camilla Ahlgren och Martin Asphaug.

8:06
Spela
"Sällskapsresan" ska lära nyanlända språk och kultur

"Sällskapsresan" ska lära nyanlända språk och kultur

Svenska filmer ska göra det enklare och roligare för nyanlända svenskar att lära sig språket och kulturen. C More lanserar i dag ett nytt projekt som låter svensk film ta plats i klassrummet.

Svenska filmer ska göra det enklare och roligare för nyanlända svenskar att lära sig språket och kulturen. C More lanserar i dag ett nytt projekt som låter svensk film ta plats i klassrummet.

3:24
Spela
Hösten 2017 i TV4 och C more

Hösten 2017 i TV4 och C more

Kryp ner i soffan och följ med på ett smakprov av alla upplevelser som väntar i höst.

Kryp ner i soffan och följ med på ett smakprov av alla upplevelser som väntar i höst.

1:08
Spela
Sportkanalen har premiär 14 oktober – inleder med stormöte i SHL

Sportkanalen har premiär 14 oktober – inleder med stormöte i SHL

C More presenterar sin nya satsning Sportkanalen.

C More presenterar sin nya satsning Sportkanalen.

0:41
Spela
Hälsning från Rolf Lassgård i Jägarna

Hälsning från Rolf Lassgård i Jägarna

Kultförklarade långfilmen Jägarna blir originalserie i C More. Här kommer en hälsning från Rolf Lassgård.

Kultförklarade långfilmen Jägarna blir originalserie i C More. Här kommer en hälsning från Rolf Lassgård.

Rekordserien Farang kommer till TV4

Dramathrillerhistorien Farang med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More, och serien har...

Dramathrillerhistorien Farang med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More, och serien har fortsatt setts av många under hela säsongen. Nu kommer alla åtta avsnitten till TV4 och TV4 Play.

I mars blev Farang den C More-serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad. 

- Farang innehåller alla kvalitéer en originalserie för C More ska ha - den är spännande, känslomässigt engagerande och med en stark egen röst, säger Johanna Bergenstråhle, t f dramachef för C More och TV4.

Farang kommer att visas på TV4 onsdagar med start 23 augusti. 

Visa fler