Streama reklamfritt på C More

Senaste från C More

Nytt på C More

Här hittar du det senaste på C More - både för stora och små!

Här hittar du det senaste på C More - både för stora och små!

Det råder Beck-feber på C More där Sveriges deckarfavorit är tillbaka i en helt ny film! ”Ditt eget blod” är den första av fyra Beck-premiärer som kommer till C More under våren. Strema Ditt eget blod här! Och i väntan på de andra kan vi bjuda på alla 35 i filmserien  med Peter Haber, samt klassikern ”Mannen på taket” och de sex Beck-filmerna med Gösta Ekman, Kjell Bergqvist och Rolf Lassgård.

Bland våra övriga nyheter finns ett par rosade och prisade draman i gripande ”Room”, som gav skådespelaren Brie Larson en Oscar, och verklighetsbaserade ”Dolda tillgångar” om de afroamerikanska kvinnor som i det tysta jobbade på NASA på 60-talet.

På komedisidan är du välkommen till på fest i ”Mitt stora feta grekiska bröllop 2”, uppföljaren till den underbara romantiska succén från 2002 - som du också ser här hos oss.

Och för de yngre kan vi rekommendera ett par klassiska figurer som fått ny skrud; den roliga ”Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen”, och den finfina nya serieversionen av Astrid Lindgrens ”Ronja Rövardotter”.

2:47
Spela
Hemliga förhör med storspionen Wennerström avslöjas

Hemliga förhör med storspionen Wennerström avslöjas

Nu kommer nya uppgifter om en av Sveriges största spionskandaler. I hemliga förhör med spionen Stig Wennerström - som TV4Nyheterna publicerar på fredagen - berättar han själv om att han kände till de sovjetiska planerna på att skjuta ner svenska plan över Östersjön på 1950-talet.

Nu kommer nya uppgifter om en av Sveriges största spionskandaler. I hemliga förhör med spionen Stig Wennerström - som TV4Nyheterna publicerar på fredagen - berättar han själv om att han kände till de sovjetiska planerna på att skjuta ner svenska plan över Östersjön på 1950-talet.

Då har nya Beck-filmen premiär!

På nyårsdagen är det premiär för den nya Beck-filmen Ditt eget blod på C More.

På nyårsdagen är det premiär för den nya Beck-filmen Ditt eget blod på C More.

För 20 år sedan fick tittarna för första gången stifta bekantskap med Peter Haber i rollen som svenskarnas favoritpolis - Martin Beck. Sedan dess har det hunnit bli 38 filmer och på nyårsdagen är det exklusiv världspremiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer.  

I de nya filmerna går Martin Beck till botten med känslan om den stillsamma pensionärstillvaron verkligen är något för honom samtidigt som Steinar Hovland får en alltmer självklar och central position i gruppen. Konkurrens, familjeproblem och avundsjuka skakar om teamet både på det professionella och det privata planet och utsätter den annars så sammansvetsade Beck-gruppen för stora påfrestningar – samtidigt som svåra brott ska lösas.

Beck – Ditt eget blod har premiär på C More på nyårsdagen. Läs mer och se Beck - Ditt eget blod här.

 

Så förrådde han Sverige – unik dokumentär om spionen Wennerström på C More

Året är 1963. Överste Wennerström grips och den största spionskandalen i svensk historia uppdagas. Så inleds ”Stig Wennerström - spion i kallt krig”, C Mores...

Året är 1963. Överste Wennerström grips och den största spionskandalen i svensk historia uppdagas. Så inleds ”Stig Wennerström - spion i kallt krig”, C Mores första originaldokumentärserie. En helt unik skildring med dramatiseringar och Wennerströms egna berättelser från de hittills hemliga Säpo-förhören.

 När C More presenterar sin första originaldokumentärserie är det ärkespionen Stig Wennerströms livsöde och landsförräderi som står i fokus. Hur en svensk betrodd överste, efter en misslyckad flygarkarriär, snärjs av den sovjetiska underrättelsetjänsten och blir en av deras viktigaste spioner.

Streama Stig Wennerström - Spion i kallt krig här!

- Med historien om Wennerström fortsätter C Mores satsning på svensk exklusivt originalinnehåll. Det är en fascinerande och överraskande dokumentärserie som har alla ingredienser man förväntar sig av en bra tv-serie, samtidigt som den berättar om händelser i Sveriges historia som fått konsekvenser ända fram till vår nutid, säger Bo Thörnwall programchef C More. 

Först nu har säkerhetspolisens hemliga, bandade förhör släppts fria. Där berättar Wennerström öppet hur han spionerat för Sovjet under nästan hela sin karriär inom den svenska försvarsmakten.

- Ambitionen med dokumentärserien är att ge en helt ny; fördjupande, lärorik och dramatisk bild av hur spionen Stig Wennerström tänker, agerar och inte minst ser på sig själv i rollen som spion och landsförrädare. Därmed ges också lite av en förklaring på ”gåtan” Wennerström, frågan hur en betrodd officer kan leva och verka med en hemlighet som innebär att man istället för att skydda sitt land lämnar ut allt till en möjlig angripare, säger Göran Ellung, producent.

 I den delvis dramatiserade serien skildras hur överste Wennerström sakta växer in i rollen som spion för Sovjet samtidigt som han lämnar uppgifter till amerikanerna. Säkerhetspolisen misstänkte honom i tjugo års tid, men det är först när de får hjälp av Wennerströms städerska som hans omfattande landsförräderi avslöjas – ett avslöjande som leder till en regeringskris i Sverige.

- Göran Ellung har gjort ett gediget journalistiskt hantverk. Det här är en unik historisk thriller i dokumentärformat där Wennerström själv berättar om sitt svek och dubbelspel, via knastriga gamla band, säger Viveka Hansson programdirektör nyheter och samhälle Bonnier Broadcasting.

Stig Wennerström – spion i kallt krig är en dokumentärserie i tre delar producerad av Ellung Media för C More och TV4. I rollen som Stig Wennerström ses Peder Falk. Serien finns tillgänglig att streama på C More nu.

Peter Haber firar 20 år som Beck

På nyårsdagen är det premiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer. Dessutom har det gått 20 år sedan vi fick lära känna Peter Haber i rollen...

På nyårsdagen är det premiär på C More för den första av fyra helt nya Beck-filmer. Dessutom har det gått 20 år sedan vi fick lära känna Peter Haber i rollen som svenskarnas favoritpolis.

Maj Sjöwalls och Per Wahlöös älskade poliskommissarie är äntligen tillbaka. På nyårsdagen är det världspremiär för den första av totalt fyra nya Beckfilmer som alla streamas på C More i vår. Dessutom är det 20 år sedan Peter Haber för första gången iklädde sig rollen som Martin Beck – något som firas med ett fyrverkeri av Beck-nostalgi här.

Hur många minuter Beck-film har Peter Haber gjort? Vilka karaktärer har varit med hela vägen? Och vem är egentligen Becks granne? Gotta ner dig i nördiga fakta och siffror från de senaste 20 åren av Beckfilmer på www.beckfaktan.se.

Nytt på C More

Här hittar du det senaste på C More - både för stora och små!

Här hittar du det senaste på C More - både för stora och små!

Bland våra nyheter här på C More just nu hittar du just nu Pettson och Findus – Juligheter, den senaste biofilmen med gubben Pettson och hans finurliga katt Findus som här råkar ut för äventyr i juletid.

Vi har också fått in den hyllade dramakomedin Måste gitt där en kriminell förortskille med skådespelardrömmar tappar bort sin avslöjande dagbok. Den hamnar på ett bokförlag, vilket kommer att få oanade konsekvenser.

Det blir storslaget actionäventyr i Assassin’s Creed, en filmatisering av den framgångsrika datorspelserien, med Michael Fassbender och Marion Cotillard. Och så har vi ett finstämt fantasydrama i den rosade Sju minuter efter midnatt, med Sigourney Weaver och Felicity Jones, där en ung pojke får hjälp av ett monster att hantera sin bistra verklighet.

Och du har väl inte missat alla våra mysiga julfilmer - finns både för stora och små!

Så blir Modus andra säsong på C More 2017 – Johan Rabaeus, Paprika Steen och Sigge Eklund ansluter till succéthrillern

Den 2 november är dramathrillern Modus tillbaka med en minst sagt stjärnspäckad säsong. Förutom internationella stjärnor som Kim Cattrall, Greg Wise och Billy...

Den 2 november är dramathrillern Modus tillbaka med en minst sagt stjärnspäckad säsong. Förutom internationella stjärnor som Kim Cattrall, Greg Wise och Billy Campbell gör bland andra Paprika Steen, Johan Rabaeus, Anja Lundqvist, Samuel Fröler, Nina Zanjani och skådespelardebuterande Sigge Eklund huvudrollsinnehavarna Melinda Kinnaman och Henrik Norlén sällskap. Modus andra säsong är en originalserie från C More med exklusiv premiär på streamingtjänsten.

- Det är helt fantastiskt att vi har lyckats få den här makalösa ensemblen! Det är mycket tack vare att den första säsongen blivit en sådan succé, både i Sverige och internationellt. Serien är på många sätt banbrytande och att den spelas in på svensk mark med en cast av den här kalibern gör oss otroligt stolta, säger Josefine Tengblad, dramachef för C More och TV4.

Vem kan man lita på? Spänning, kärlek, hämnd och dolda hemligheter som hotar att omkullkasta allt. När Modus andra säsong tar sin början är den amerikanska presidenten Helen Tyler (Kim Cattrall) på statsbesök i Stockholm när hon under mystiska omständigheter försvinner spårlöst.Mitt i det intensiva polisarbetet pågår en maktkamp mellan ett panikslaget USA och ett ansvarigt Sverige när hotet mot en av världens mest mäktigaste personer sätter hela världen i gungning. Inger Johanne (Melinda Kinnaman) och Ingvar (Henrik Norlén) dras in i jakten på sanningen men snart står det klart att det inte går att lita på någon.

Samtidigt befinner sig Inger Johanne och Ingvar själva i sitt gemensamma livs största förändring – de har flyttat ihop och väntar barn. Men, allt ställs på sin spets när Warren Shifford (Greg Wise), Inger Johannes tidigare mentor från FBI och presidentens närmaste man, dyker upp. Hans oväntade ankomst tvingar Inger Johanne att konfrontera smärtsamma hemligheter från sitt förflutna när Warren återigen nästlar sig in i hennes liv. 

I succéthrillern dyker än fler välkända skådespelare upp. Johan Rabaeus (Ondskan, Den girige), Paprika Steen (Gisslantagningen, Festen), Anja Lundqvist, (Gåsmamman, Sune-filmerna), Samuel Fröler, (Saknad, Nobel), Nina Zanjani, (Wallander, Se upp för dårarna)och skådespelardebuterande Sigge Eklund är några som tar sig alla an roller i serien. 

Paprika Steen är en av Danmarks mest välkända skådespelare och har nu senast sett i svensk-danska serien Gisslantagningen. I Modus tar hon sig an rollen som Alva Roos, poliskommissarie och chef för den svenska task forcen som leder utredningen kring presidentens försvinnande.

- Jag är alltid tacksam och glad när jag blir tillfrågad att arbeta i ett annat land än mitt eget. Jag har jobbat i Sverige förut och trivdes väldigt bra. Rollen som Alva Roos kändes spännande då jag gillade Modus första säsong och gärna ville jobba med Melinda Kinnaman som jag verkligen beundrar, säger Paprika Steen.

För Sigge Eklund innebär rollen som påstridiga nyhetsreportern Gustav en skådespelardebut.

-Jag tackade ja till rollen för att Modus regisseras av Lisa Siwe som tidigare regisserat Bron och I taket lyser stjärnorna, jag tycker hon är enormt begåvad. Det kändes väldigt lyxigt att få chansen att göra sin skådespelardebut med en regissör i världsklass. De erfarna skådespelarna var generösa med tips vilket gjorde att jag kände mig trygg på inspelningen, säger Sigge Eklund.

Modus andra säsong är en berättelse om svek, hämnd och moraliska ställningstaganden. Om dolda hemligheter som, om de kommer upp till ytan, kan omkullkasta allt – och hur mycket var och en är villig att offra för att hålla dem gömda. I övriga biroller syns bland andra Simon J Berger, Jonas Malmsjö, Annika Hallin, Gerhard Hoberstrofer och Marika Lagercrantz

Seriens konceptuerande regissör är Guldbaggebelönade Lisa Siwe (Modus säsong 1, Bron, I taket lyser stjärnorna). Serien produceras av Sandra Harms på Miso Film. Modus har exklusiv streamingpremiär på C More den 2 november och kommer därefter sändas senare i TV4.

Streama Modus första säsong, och från och med 2 november andra säsongen, på C More.

Om Modus:
Modus första säsong sändes i TV4 2015 och lockade då miljonpublik. Serien nominerades till Kristallen för Årets tv-drama och Årets manliga skådespelare i en tv-produktion (Krister Henriksson) och har därefter sålts till flera länder såsomStorbritannien, Tyskland, USA, Frankrike, Spanien, Australien och Japan. Den första säsongen kretsade kring hatbrott och jakten på en iskall mördare med kopplingar till ett internationellt nätverk där Inger Johanne slutligen fick kämpa för sitt liv. Serien fick även pris på QX-galan i kategorin Årets tv-program. Modus baseras fritt på Anne Holts böcker om Inger Johanne Vik och i säsong två dyker flertalet internationella storstjärnor upp såsom Kim Cattrall, mest känd för sin närmast kultförklarade tolkning av den livstörstiga, smått hämningslösa New Yorkern Samantha Jones i den ikoniska tv-serien Sex and the City. Kim har en imponerande karriär med kritikerrosade internationella storfilmer och tv-serier i bagaget och hon har vid flertalet tillfällen nominerats till och vunnit några av film och tv-världens allra finaste priser, bland annat en Golden Globe för sin roll som Samantha. Förutom Cattrall medverkar även Greg Wise och Billy Campbell. Greg Wise är känd från succér som Jane Austen-klassikern Förnuft och känsla och nu allra senast Netflix-serien The Crown. Billy Campbell har medverkat i succéer som The Killing och den hyllade miniserien Cardinal.

Premiär för säsong 3 av Gåsmamman på C More

Nu är det inte lång väntan kvar för alla Gåsmamman-fans där ute. Den 28 september är det premiär för den kritikerrosade succéseriens tredje säsong på C More....

Nu är det inte lång väntan kvar för alla Gåsmamman-fans där ute. Den 28 september är det premiär för den kritikerrosade succéseriens tredje säsong på C More. Alexandra Rapaport prisades stort på Kristallengalan 2017 för sin roll Sonja i Gåsmamman. Hon vann det prestigefulla priset, Årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion. När säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Tillsammans med nya kärleken John har hon byggt sitt drömhus och äntligen kan hon lämna sitt turbulenta och smärtsamma förflutna bakom sig. Men trots en önskan om att hålla familjen utanför de kriminella kretsarna dras Sonja återigen tillbaka in i en laglös värld av våld och brutala uppgörelser.

  • - Den här säsongen är ännu brantare än tidigare. Sonjas kamp för att få livet att gå ihop för sig och sin familj möter mer motstånd än någonsin, och det har varit en fröjd att få gestalta detta, säger Alexandra Rapaport, huvudrollsinnehavare och Exekutiv producent.

I Gåsmammans tredje säsong återses Alexandra Rapaport i rollen som huvudpersonen Sonja Ek. Övriga medverkande är Allan Svensson, Anastasios Soulis, Grynet Molvig, Anja Lundkvist, Morgan Alling, Christian Svensson, Clara Christiansson, Joel Lützow, Edvin Ryding, Shebly Niavarani, Rakel Wärmländer, Tobias Zilliacus, Lisette Pagler med flera.

Långt ifrån de hotfulla kriminella uppgörelser i den undre världen som kostat både Sonjas man Fredrik, hennes syster Magdalena och bror Niklas livet och flera gånger försatt både henne och hennes barn i livsfara, vågar Sonja nu blicka framåt. I huset bor hon och John med barnen Nina, Linus och Kasper. Hos dem bor även Nico, sonen till döda brodern Niklas och Hanna. Sonjas son Gustav har flyttat hemifrån för att stå på egna ben. Även fast Sonja gjort allt för att komma undan det kriminella livet har de alla tagit ödesdigra beslut som får oanade konsekvenser och den här gången måste Sonja göra allt för att rädda sina barn.

  • - Vi är oerhört stola över Gåsmamman som visat sig vara en väldigt viktig pusselbit i C Mores roll som producent av lokalt drama. Serien är nu redan inne på sin tredje säsong, och intresset från tittarna har bara vuxit under seriens gång. säger Bo Thörnwall, Programchef på C More.

Alexandra Rapaport är huvudrollsinnehavare och Exekutiv producent för Gåsmamman. Dramathrillern har nått stora framgångar på C Mores och Discovery Networks plattformar, samt på Kanal 5. På Kristallengalen 2017 hyllades och prisades Alexandra Rapaport stort för hennes roll Sonja Ek i Gåsmamman. Hon kammade hem det åtråvärda priset, Årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion, Kanal 5. Säsong tre av Gåsmamman har spelats in i Stockholmsområdet och visas med start 28 september på C More samt under våren 2018 på Kanal 5.

Serien har regisserats av Richard Holm och produceras av Birgitta Wännström för Endemol Sweden i samproduktion med C More och Discovery Networks Sweden. Manusförfattare är Camilla Ahlgren och Martin Asphaug.

Rekordserien Farang kommer till TV4

Dramathrillerhistorien Farang med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More, och serien har...

Dramathrillerhistorien Farang med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More, och serien har fortsatt setts av många under hela säsongen. Nu kommer alla åtta avsnitten till TV4 och TV4 Play.

I mars blev Farang den C More-serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad. 

- Farang innehåller alla kvalitéer en originalserie för C More ska ha - den är spännande, känslomässigt engagerande och med en stark egen röst, säger Johanna Bergenstråhle, t f dramachef för C More och TV4.

Farang kommer att visas på TV4 onsdagar med start 23 augusti. 

Stjärntätt i Modus – fler internationella stjärnor dyker upp i andra säsongen

Det är sedan tidigare klart att världsstjärnan Kim Cattrall medverkar i C More och TV4:s thrillerserie Modus andra säsong, i rollen som den amerikanska...

Det är sedan tidigare klart att världsstjärnan Kim Cattrall medverkar i C More och TV4:s thrillerserie Modus andra säsong, i rollen som den amerikanska presidenten – och nu ansluter ytterligare två internationella stjärnor till serien, Greg Wise och Billy Campbell. Greg Wise är en är en brittisk skådespelare med succér som Jane Austen-klassikern Förnuft och känsla och nu allra senast Netflix-serien The Crown i bagaget. Billy Campbell har medverkat i succéer som The Killing och den hyllade miniserien Cardinal. Efter stora streamingsuccéer som Farang och Saknad kommer Modus andra säsong ha sin premiär på C More under hösten.

Greg Wise slog genom som John Willoughby i Förnuft och känsla 1995 och har därefter medverkat i flertalet olika serier och filmer. Senast känns han igen från den prisade brittiska succéserien The Crown. I Modus spelar han Warren, Inger Johannes (Melinda Kinnaman) tidigare mentor från FBI.

- Warren och Inger Johanne har ett väldigt komplicerat förflutet. Det var verkligen en spännande utmaning att ta sig an rollen eftersom Warren har en mycket mörk sida inom sig; han är den ultimata narcissisten, är machiavellisk och njuter av att ständigt tänja på gränserna. Tittarna kommer nog inte veta vad de egentligen ska tycka om honom – och det är just det som är det roliga med att spela rollen, säger Greg Wise.

Billy Campbell har senast medverkat i den kanadensiska succéserien Cardinal. Dessförinnan har han medverkat i serier som The Killing, Once and Again och The 4400. I Modus tar han sig an rollen som Dale Tyler, presidenten Helen Tylers (Cattrall) make.

- Jag spelar Dale Tyler, den amerikanska presidentens make. Dale är presidentens man och förtrogne men deras förhållande har förändrats under åren. Det som nu binder dem samman är deras dotter och en mörk hemlighet som de burit på i flera år, säger Billy Campbell.

Stjärnorna verkar ha trivts under sin tid i Sverige medan inspelningen pågått.

- Jag har haft jättekul i Stockholm. De senaste fyra månaderna har jag haft tid att utforska den vackra staden men har fortfarande inte kunnat sätta fingret på vad som gör svenskar lyckliga... Jag har fått höra att ”sommarsvenskarna” snart dyker upp – solen lockar fram dem och öppnar deras hjärtan, säger Greg Wise.

- Att filma i Sverige var en fantastisk upplevelse. Jag har tyckt om Skandinavien under många år. Jag är faktiskt gift med en norska och vi bor i Danmark nu så när jag jobbade med Modus i Stockholm kändes det som att ännu en pusselbit föll på plats. Stockholm är underbart på våren! säger Billy Campbell.

Att producera högkvalitativt lokalt innehåll är ledstjärnan när C More under våren lanserat originalserier som Saknad och Farang med exklusiv premiär på streamingtjänsten. Inom kort börjar även inspelningarna av två nya internationella storsatsningar, thrillerserierna Hamilton och Gråzon, som likt Modus också är originalserier från C More.

- Det känns fantastiskt att vi med Modus har kunnat locka hit en internationell cast av kalibern Greg Wise, Billy Campbell och naturligtvis Kim Cattrall; det höjer såväl dramat som den internationella kraften i Modus. Vi har en mycket spännande och visuellt suggestiv andra säsong som vi längtar efter att få visa för publiken senare i år, säger Johanna Bergenstråhle, tf dramachef på C More och TV4. 

Modus produceras av Sandra Harms Miso Film och manus är skrivet av Mai Brostrøm och Peter Thorsboe .Serien regisseras av Lisa Siwe och Håkan Lindhé. Serien har premiär på C More i höst. 

Streama Modus första säsong, och från och med 2 november andra säsongen, på C More.

Visa fler