Chefen undercover

Slut för säsongen
Slut för säsongen
Spela
Chefen undercover del 6

Senaste avsnittet: Chefen undercover del 6

Säsongsavslutning. Del 6 av 6. Kenneth Söderholm är chef på Fazer och ska nu lära sig arbetet på företaget. Det blir en stressig vecka där Kenneth bland annat får se hur det går till i storköket.

Senaste från Chefen undercover

Spela
Chefen undercover del 6

Chefen undercover del 6

Säsongsavslutning. Del 6 av 6. Kenneth Söderholm är chef på Fazer och ska nu lära sig arbetet på företaget. Det blir en stressig vecka där Kenneth bland annat...

Säsongsavslutning. Del 6 av 6. Kenneth Söderholm är chef på Fazer och ska nu lära sig arbetet på företaget. Det blir en stressig vecka där Kenneth bland annat får se hur det går till i storköket.

Spela
Chefen undercover del 5

Chefen undercover del 5

Del 5 av 6. Reseföretaget Vings marknadschef Claes Pellvik beger sig till Teneriffa för praktisera på ett av företagets hotell. Claes inser snabbt hur slitsamt...

Del 5 av 6. Reseföretaget Vings marknadschef Claes Pellvik beger sig till Teneriffa för praktisera på ett av företagets hotell. Claes inser snabbt hur slitsamt jobbet är på ett hotell och upptäcker vilken fantastisk personal företaget har. Efter veckans praktik är det dags att avslöja för de anställda vem den nye praktikanten egentligen är.

Spela
Chefen undercover del 4

Chefen undercover del 4

Del 4 av 6. Svevias chef Henrik Löfgren sätter på sig arbetsoverallen för att praktisera på verkstadsgolvet. Det blir en tuff vecka och han inser snabbt vad...

Del 4 av 6. Svevias chef Henrik Löfgren sätter på sig arbetsoverallen för att praktisera på verkstadsgolvet. Det blir en tuff vecka och han inser snabbt vad som som fungerar och vad som inte fungerar. När veckan är slut avslöjar Henrik sin rätta identitet för personalen.

Spela
Henrik Löfgren spikar tak

Henrik Löfgren spikar tak

Svevias chef Henrik Löfgren sätter på sig arbetsoverallen och ger sig ut för att hjälpa till.

Svevias chef Henrik Löfgren sätter på sig arbetsoverallen och ger sig ut för att hjälpa till.

Spela
Chefen undercover del 3

Chefen undercover del 3

Del 3 av 6. Viking lines vice vd Pavlos Ylinen äntrar båten Cinderella för att få en överblick i hur arbetet går till. Han lär känna personalen väl och får...

Del 3 av 6. Viking lines vice vd Pavlos Ylinen äntrar båten Cinderella för att få en överblick i hur arbetet går till. Han lär känna personalen väl och får höra en hel del obekväma sanningar. Frågan är hur de reagerar när de får reda på Pavolos rätta identitet.

Spela
Chefen undercover del 2

Chefen undercover del 2

Del 2 av 6. Samhalls marknadsdirektör Mats Eliasson ska prova på att praktisera inom verksamheten. Han får testa på allt från tvätt, verkstadsjobb till...

Del 2 av 6. Samhalls marknadsdirektör Mats Eliasson ska prova på att praktisera inom verksamheten. Han får testa på allt från tvätt, verkstadsjobb till djurskötsel. När veckan är över får de anställda reda på vem den nye praktikanten egentligen är vilket mottas med blandade reaktioner.

Spela
Chefen undercover del 1

Chefen undercover del 1

Programstart. Del 1 av 6. Johan Börje är chef för återvinningsföretaget Ragn-Sells och han ska nu under en vecka jobba under täckmantel för att se hur allt...

Programstart. Del 1 av 6. Johan Börje är chef för återvinningsföretaget Ragn-Sells och han ska nu under en vecka jobba under täckmantel för att se hur allt går till. Johan ställs inför tuffa uppgifter och får se sitt företag från en helt annan sida.

Se våra bästa program gratis i TV4 Play i sommar

TV4 Play gör din sommar lite roligare och lättar upp regniga dagar genom att bjuda på ett stort reprispaket av våra bästa format. Se hela senaste säsongen av...

TV4 Play gör din sommar lite roligare och lättar upp regniga dagar genom att bjuda på ett stort reprispaket av våra bästa format. Se hela senaste säsongen av bland annat Så mycket bättre, Robinson och Sveriges mästerkock igen.

Under temat Sommar i Play bjuder vi på hela säsonger av många av våra absolut mest populära svenska format som Idol, Så mycket bättre och Fångarna på fortet, samt utländska diton som Walking dead och Rehab. Detta innebär att vi flyttar dem från betaltjänsten TV4 Play Premium till gratistjänsten TV4 Play. Passa på att kolla ikapp!
Solsidan

Solsidan


Från och med 11 juni släpper vi ett avsnitt per dag från första säsongen av Solsidan. Där kommer varje avsnitt sedan att ligga gratis i sju dagar, varpå de flyttas över till Premium.

Första avsnittet av andra säsongen läggs ut gratis i TV4 Play 8 juli (preliminärt). Vi kommer därefter att fortsätta lägga ut ett avsnitt per vecka. Avsnitten ligger gratis i Play i sju dagar innan de flyttas över till Premium.

Är du Premiummedlem?
I så fall kommer du att kunna se hela säsong 2 av Solsidan i TV4 Play Premium från och med den 8:e juli och fram tills det sista avsnittet av kommande säsong 3 visats i rutan.

Walking dead

Vi släpper de fyra första avsnitten från första säsongen av Walking dead i TV4 Play den 4 juni. Där kommer de att ligga gratis i sju dagar innan de flyttas över till Premium, och nästa fyra avsnitt läggs ut. Vi fortsätter så med hela säsong ett och två.

Om du vill se ännu fler härliga serier samt grymma filmer, som The queen och Skruva den som Beckham, så har TV4 Play ett sommarerbjudande där du kan teckna ett extra förmånligt medlemskap. Mellan 2 juli och 20 augusti tecknar du ett Premiummedlemskap för bara 49 kronor i månaden (ordinarie pris från 79 kronor/månad).


Teckna Premiummedlemskap här!

 

TV4 Plays sommarpaket:

Solsidan
Idol
Bonde söker fru
Let's dance
Kvällen är din
Gladiatorerna
På bar gärning
Big brother
Berg flyttar in
The voice Sverige
Chefen undercover
Så mycket bättre
Talang
Robinson
Fångarna på fortet
Körslaget
Biggest loser Sverige
Borås Superstars
Trädgårdsdrömmar
Sveriges mästerkock
Sommar med Ernst
Fuskbyggarna
Bygglov
Spårlöst

Walking dead
Rookie blue
Taggart
Retired at 35
Kristian
Zorro
Tori & Dean: hem ljuva Hollywood
Hogan knows best
Stygga flickors klubb
Rehab
Gene Simmons familjejuveler
Glamourmodell söker kärleken

 
NU
 
Visa hela tablån