Sänd ditt brev till eftertio@tv4.se
Skriv "Eva-Christin Arkenlund" i ämnesraden

Hej de e jag som är Eva-Christin Arkenlund, en skånsk kvinna mitt i livet med inspirerande humor och skratt, lugn och mys - och nu söker jag en härligt mysig trygg man med god självkänsla!

Jag är en glad och stark personlighet med ett inspirerande och smittande sätt och präglas av kreativ handlingskraft och har en mycket god och lyhörd social kompetens. Älskar möten med människor, iaktta, lyssna aktivt och analysera. Känner mej så gott som fri från fördomar och lever i nuet – här och nu med allt jag kan.

En beskrivning av mej skulle vara att jag är naturlig och varm, tränar styrketräning ett par dagar i veckan och dagliga powerwalks med min setterpojke, och jag tycker nog att jag har en helt vanlig naturlig kropp med lite kvinnliga former här och där. Har nog alltid levt väldigt sunt utan att vara någon fanatiker för det.

Nu har jag varit singel i snart ett år och tycker det är på tiden att möta en helt underbar man som jag inte vill vara utan, och kanske finns du därute och ser mig nu och tänker – DÄR E HON JU- KVINNAN JAG LETAT EFTER, en glad och kreativ man som inget hellre önskar än att få vakna med mej vid sin sida.

Jag ser mig som förste piloten i mitt liv, men som konsult vill jag nu bli mångas andrepilot! Även för dig som kommer in i mitt liv, finnas där för varandra i glädje, allvar, sorg och äventyr.

Musik är viktigt för mej gärna Madonna som har varit lite av en förebild för mig som jag gillar flera låtar av, Phil Collins, Bryan Adams, gillar en popig stil, Leona Lewis en favorit och inte minst - Nora Jones och Duffy!!

En man som kan passa mej gillar att röra på sig och samtidigt även kunna bara vara i soffan med mej och njuta! Trygg i sitt inre med en god självkänsla är viktigt, känna omtanke och visa mej den han är, gillar jag.

Jag har en passion till och det är en lång man, minst 180 i längd!!

Humor och skratt är något jag uppskattar otroligt mycket!! Mysig, varm och glad man och finns det något härligare än en vältrimmad hjärna som man finner i en mans blick när man möts?! En stadig blick, en leende mun! Olikheter tror jag på, men likvärdiga värderingar är nog ett måste.

Vem du är vet jag inte, men egenskaper som jag erbjuder vill jag gärna känna igen hos dig med - ödmjukhet, händig, tillitsfull, humor, behaglig, lite lagom fåfäng med ditt utseende, kropp, hälsa och klädsel, glad och vara initiativtagande. En stabil ekonomi är önskvärt och att du är bildad för givande möten med både kung och luffare!

Äta middag på restaurang, umgås med familj och vänner, träna, gå på teater, gå på after work, konsert, bio, gå på evenemang, läsa en bra bok och mysa i soffan hemma.

Annat som jag gillar är shopping, fixa i hemmet, trädgårdsarbete, dans, museer/utställningar, skriva, matlagning, resor, vandring, heminredning, familjespel, konst, debattdiskussioner om allt möjligt, friluftsliv, historia och min goa Irländska setter såklart!

Sänd ditt brev till eftertio@tv4.se
Skriv "Eva-Christin Arkenlund" i ämnesraden