Nästa avsnitt sänds
Spela
Efter tio

Efter tio

Svenskt samhällsprogram från 2014. Samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker. På måndagar gästas programmet av läkare och på tisdagar möts landets hetaste politiker hos Malou för spännande samtal om det svenska folkhemmet.

Senaste från Malou Efter tio

Spela
Säsongsstart för Efter tio med Malou von Sivers

Säsongsstart för Efter tio med Malou von Sivers

Malou von Sivers laddar upp för säsongsstarten av Efter tio och berättar om programpunkten, De nya barnen, ett forskningsprojekt där sju mödrar gett sina lövmödrar till sina döttrar som saknar livmoder.

Malou von Sivers laddar upp för säsongsstarten av Efter tio och berättar om programpunkten, De nya barnen, ett forskningsprojekt där sju mödrar gett sina lövmödrar till sina döttrar som saknar livmoder.

Nyhetsbrev måndag 22 september

Välkommen till säsongsstart av Malou Efter tio!

Välkommen till säsongsstart av Malou Efter tio!

MALOU EFTER TIO I TV4 MÅNDAG 22 SEPTEMBER

Programinnehåll med reservation för ändringar:

10.00 Vi sover för lite! Är du en av de miljontals svenskar som lider av sömnbrist? Hos oss får du dom bästa tipsen om hur du sover bättre och hur sömnen påverkas av hur vi lever. Dessutom kommer vi undersöka hur Malou egentligen sover.

10.40 Friskare och starkare. Jeanette och Malin har tillsammans gått ner över 80 kg! Under förra säsongen följde vi deras hälsoresa. Nu siktar de mot nya mål.

11.00 Att ångra sig förgäves. Vanessa Lopez föddes som man men ändrade sitt kön till kvinna. Nu ångrar hon sitt könsbyte. Psykologen Egil Linge: Hur lever man med ett oåterkalleligt beslut?

11.20 Tema: De nya barnen. Vilka nya vägar finns till att skapa ett liv? Världsunik svensk forskning: Snart kan kvinnor bära barnet i samma livmoder som de själva en gång legat i.

11.35 Tack för idag!

Malou Efter tio i sociala medier:
facebook.com/Maloueftertio
twitter.com/Maloueftertio
instagram.com/Maloueftertio

Prenumerera på vår Youtube-kanal: youtube.com/Maloueftertio

Doktorerna hösten 2014

Varje måndag tar vi upp hälsa och vetenskap i Doktorerna. Här samlar vi allt från säsongen.

Varje måndag tar vi upp hälsa och vetenskap i Doktorerna. Här samlar vi allt från säsongen.

Problem med sömnen är en av våra stora folksjukdomar. Hälften av alla svenskar sover för lite och var tredje svensk har sömnproblem. Säsongens första Doktorerna handlar om just den livsviktiga sömnen och hur man kan komma till rätta med sina sömnsvårigheter.

Direkt efter programmet har vi en extrasändning där våra läkare och den världsledande sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt svara på just era frågor.

Maila din fråga till eftertio@tv4.se redan nu!

Dessutom möter vi Vanessa som en gång var en man, men som nu ångrar sitt könsbyte. Hur gör man om man ångrar ett oåterkalleligt beslut?

Just nu pågår ett världsunikt projekt i Göteborg med livmodertransplantationer. Sju kvinnor kommer nu få chansen att bära ett barn i samma livmoder som de själva en gång legat i.

Och vi återser Jeanette och Malin som vi följt i tidigare säsonger som tillsammans gått ner nästan 80 kg!

Väl mött på måndag den 22 september klockan 10!HÄR HITTAR DU ALLA KLIPP FRÅN DOKTORERNA!DOKTORERNA.
Allt från Doktorerna hösten 2013. Läs mer här!


KOM I FORM MED MICKE!
Vår personliga träningar Micke Angress tipsar om träning och kost. Läs mer här!

Välkommen tillbaka - nu drar höstsäsongen igång!

Efter en varm och underbar sommar är jag och redaktionen laddade inför en ny spännande säsong. Doktorerna kommer tillbaka varje måndag. Jag tänkte testa att...

Efter en varm och underbar sommar är jag och redaktionen laddade inför en ny spännande säsong. Doktorerna kommer tillbaka varje måndag. Jag tänkte testa att vara vegan för att se vad som händer med kroppen. Bill Clinton är det, Stella McCartney. Flera i min redaktion tänker hänga på. Gör det du också.

 Allt fler människor slutar äta kött, antingen av klimatskäl eller av hälsoskäl. Rött kött, rökning och övervikt är tydliga riskfaktorer både när det gäller cancer, hjärtsjukdomar och andra dödliga sjukdomar.

Men vad händer i kroppen och hur får man i sig det som behövs? Vi har en kock som bjuder på läckra recept!

Dessutom bjuder jag in er kära tittare till Malous Salong. Jag har samlat spännande tänkare, filosofer och allmänt kloka personer till samtal som inte får utrymme någon annanstans. Det handlar om meningen med livet, frågan om finns onda och goda människor eller om vi alla kan förvandlas till onda människor om tillfälle ges? Var sitter själen? Hur blir man lycklig? Ni kan också vara med och mejla in era frågor. (Skriv gärna "Fråga till Malous Salong" i rubrikfältet!).

Bokklubben bjuder på massor av nya böcker och författare. Dessutom planerar vi en rad spännande teman som ni snart kommer att få se i rutan.

Missa inte vår säsongspremiär den 22 september!

Hälsningar
/Malou

Spela
Valbar hos Malou del 3

Valbar hos Malou del 3

Spela
Valbar hos Malou del 3

Valbar hos Malou del 3

I sista delen av Valbar hos Malaou diskuterade Eskil Erlandsson (C), Jonas Sjöstedt (V) och Maria Arnholm, jämställdhetsminister (FP) ideologi och hitta rätt i...

I sista delen av Valbar hos Malaou diskuterade Eskil Erlandsson (C), Jonas Sjöstedt (V) och Maria Arnholm, jämställdhetsminister (FP) ideologi och hitta rätt i vänster- högerskalan.

Spela
Valbar hos Malou

Valbar hos Malou

Ebba Busch Thor (KD), Gustav Fridolin (MP) och Björn Söder (SD) gästade på onsdagen Malou och talade om bland annat integrationspolitik och jämställdhet.

Ebba Busch Thor (KD), Gustav Fridolin (MP) och Björn Söder (SD) gästade på onsdagen Malou och talade om bland annat integrationspolitik och jämställdhet.

Spela
Valbar hos Malou

Valbar hos Malou

Del 1 av 3 i Almedalen. Gäster Magdalena Andersson (S), Catharina Elmsäter-Svärd (M) och Gudrun Schyman (FI).

Del 1 av 3 i Almedalen. Gäster Magdalena Andersson (S), Catharina Elmsäter-Svärd (M) och Gudrun Schyman (FI).

Missa inte "Valbar hos Malou" i Almedalen

Malou von Sivers uppskattade "Valbar hos Malou" - från vårens säsong av Malou Efter tio - gör nu comeback under politikerveckan i Almedalen. Under tre dagar...

Malou von Sivers uppskattade "Valbar hos Malou" - från vårens säsong av Malou Efter tio - gör nu comeback under politikerveckan i Almedalen. Under tre dagar sänds ideologiska samtal med politiker.

Under politikerveckan i Almedalen, med start söndag 29 juni, produceras i nya avsnitt. Tre politiker får i varje program prata till punkt om ideologi och gå på djupet kring sina grundläggande värderingar.

Samtal som har blivit annorlunda och väckt viktiga tankar om värdegrunder, vid sidan om siffror och sakfrågor.

Vilka är egentligen politikernas grundläggande värderingar och hur beskriver de sin ideologi? Här går politikerna på djupet kring vilka värderingar partierna står för utan siffror och hetsiga debatter. Vilka är likheterna och skillnaderna egentligen? 

Programledare:
 Malou von Sivers

Sänds: 
Måndag 30/6, onsdag 2/7, torsdag 3/7, klockan 12.00 i TV4 Play och klockan 18.25 i TV4.


De här politikerna gästar programmet:

Måndag 30 juni: Gudrun Schyman (FI), Magdalena Andersson (S) och Catharina Elmstäer-Svärd (M).

Onsdag 2 juli: Ebba Busch Tor (KD), Gustav Fridolin (MP) och Björn Söder (SD).

Torsdag 3 juli: Maria Arnholm (FP), Eskil Erlandsson (C) och Jonas Sjöstedt (V).

Margot Wallström öppnar för comeback

Hon är exministern som upprepade gånger omtalats som drömpersonen att leda Socialdemokraterna, men aldrig sagt ja. Hon har haft flera toppjobb i EU, och var...

Hon är exministern som upprepade gånger omtalats som drömpersonen att leda Socialdemokraterna, men aldrig sagt ja. Hon har haft flera toppjobb i EU, och var nyligen FN:s särskilda representant för att bevaka kvinnors utsatta situation i krig och andra konflikter.

Tillbaka hos maken i villan i Värmland, är Margot Wallström engagerad i att bevara Sveriges mångfald. Men hur skapar man förutsättningar för alla att känna sig delaktiga, hur tar man tillbaka mångfaldsfrågan från rasisterna, och vad tänker hon om supervalåret 2014? 

Se även Valbar hos Malou här:

Valbar med Corazza Bildt (M), Odell (KD) och Esbati (V)

Valbar med Arnholm (FP), Åkesson (SD) och Romson (MP)

Valbar med Hatt (C), Dinamarca (V) och Thorwaldsson (LO)

Visa fler
 
NU
 
Visa hela tablån