Sponsorer

Streama på TV4 Play

Alexander Vörös

Alexander Vörös är 33 år gammal och bor i Norrköping. För tillfället försörjer han sig som gambler.

Senaste klipp med Alexander Vörös

Spela
Farmarna hamnar i konflikt med VIP-gästerna

Farmarna hamnar i konflikt med VIP-gästerna

Spela
Farmarna hamnar i konflikt med VIP-gästerna

Farmarna hamnar i konflikt med VIP-gästerna

Titta nu
Spela
Alexander Vörös: "Linnea verkade ju lite bitter"

Alexander Vörös: "Linnea verkade ju lite bitter"

Titta nu
Spela
Stina Johansson ställer Hans Ek mot väggen

Stina Johansson ställer Hans Ek mot väggen

Titta nu
Spela
Paolo Roberto ger Linnea Landström, Stina Johansson och Alexander Vörös ett uppdrag

Paolo Roberto ger Linnea Landström, Stina Johansson och Alexander Vörös ett uppdrag

Titta nu
Spela
Alexander Vörös väljer Elisabeth Ek Bjurell till andrakämpe

Alexander Vörös väljer Elisabeth Ek Bjurell till andrakämpe

Titta nu
Spela
Jerry Andersson väljer Alexander Vörös till förstakämpe

Jerry Andersson väljer Alexander Vörös till förstakämpe

Titta nu
Visa fler

Artiklar

Här är deltagarna i Farmen 2017

Den tionde säsongen av Farmen erbjuder dramatik redan i första avsnittet. Fjorton färgstarka personer antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år...

Den tionde säsongen av Farmen erbjuder dramatik redan i första avsnittet. Fjorton färgstarka personer antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan – samtidigt som de tävlar mot varandra och om en halv miljon kronor.

Programmet leds återigen av Paolo Roberto:

– Jag programleder min femte säsong av Farmen och har sammanlagt 16 säsonger med olika dokusåpor bakom mig. Farmen 2017 är tveklöst den med mest action i av alla. Säsongen har alla ingredienser såsom högljudda bråk, fin vänskap, kärlek, bullrande humor, skratt och så gammalt hederligt göka. Tittarna kommer inte att bli besvikna, säger Paolo Roberto, programledare Farmen 2017.

Årets deltagare består av en brokig skara av starka personligheter som alla tävlar om att vinna Farmen 2017. Tittarna får i vanlig ordning träffa Farmens folkkära mentor Gutta som lär deltagarna hur gården ska skötas men även nya element som kan ställa hela spelet på ända under vårens säsong. Sammanfattningsvis väntar en ny spännande säsong av TV4:s omtalade dokusåpa, som efter säsongsstart sänds måndag till torsdag med veckofinaler på söndagar.

Farmen 2017 har säsongsstart söndag den 8 januari klockan 20.00 på TV4 och du kan även streama avsnitten direkt på TV4 Play!

Här är deltagarna i Farmen 2017:

Alexander Vörös, 33 år, pokerspelare, Norrköping
En gambler som spelar för att slippa jobba. På fritiden gillar han att styrketräna, träffa kompisar och kolla på favoritlaget IFK Norrköping.

Alexandra Broberg, 21 år, rörläggare, Floda
Den glada och spralliga pojkflickan som har båda fötterna på jorden och vill bo på bondgård när hon blir äldre.

Carl-Johan von Rosen, 61 år, bor på en gård i Dalarna. För tillfället arbetar han med att slutföra sina memoarer – från torparunge till diskotek. 

Denise Spencer, 28 år, ögonfransstylist och studerar skrädderi, Stockholm
Tuff tjej som vuxit upp med enbart kvinnliga förebilder. Hon har ingen erfarenhet av gårdsliv, men tycker att djur är söta så länge det inte är sniglar.

Elisabeth Ek Bjurell, 52 år, driver hunddagis, Katrineholm
Hobbytokig hundägare med ett hett temperament. Målar, skulpterar, syr, sjunger i band och har haft hästar. Hon reser gärna ofta trots att hon är flygrädd.

Emma Hagnell Cedendahl, 22 år, butiksbiträde, Stockholm
En glad cyniker som tar livet med en klackspark. Hon har svårt för och är rädd för många olika djur, bland annat hästar, insekter och undervattensdjur.

Hans Ek, 61 år, arbetssökande, Nacka
Snickrar hemma och tycker att livet är kanon, älskar att vara omtyckt och vill alltid vara i centrum. Sjunger i coverband ibland och har jobbat lite som modell.

Inger Bermlid, 50 år gammal, Halmstad. Är medlem i mensa och jobbade som facklig ombudsman när hon plötsligt bestämde sig för att bli läkare.

James Sahara, 33 år, arbetssökande, Stockholm
Snacksalig person som gärna vill underhålla de han umgås med. Är hyperaktiv om han inte får sin dagliga dos av meditation.

Jerry Andersson, 38 år, ställningsbyggare, Motala
En morgonpigg östgöte som gör vad som faller honom in och tänker sällan efter innan. Han är en man som gillar att ta det lugnt, dricka öl och kolla på fotboll.

Linnea Landström, 20 år, event-/nattklubbsvärdinna, Stockholm
Bestämd norrlänning med starka åsikter som inte följer strömmen. Gillar styrketräning och är uppvuxen med egen häst.

Maria Settergren, 31 år, kökschef, Göteborg
Den tuffa kocken från Göteborg som välter däck som styrketräning. Är väldigt förtjust i svensk historia och drömmer om att någon gång starta en egen restaurang.

Niklas Ravnestam, 44 år taxichaufför, Kalmar
Han är äventyraren som bor på en båt och mer än gärna seglar ensam. Båten och sonen lägger han all sin fritid på. Har olika nyårslöften varje år varav att söka till Farmen var ett av dem.

Robert Persson, 37 år, trädgårdsanläggare, Malmö
En principfast Malmöbo med ledarambitioner. Han är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att hjälpa ungdomar på glid. Han är pedantiskt lagd och vill gärna ha ordning runt omkring sig.

Stina Johansson, 50 år, taxichaufför, Norrköping
Taxichauffören som bor i husvagn och har ett stort intresse för svampplockning och blomsterodling. Hon är morgontrött och är en obotlig tidsoptimist.

Syliane Duval, 29 år, student, Växjö. Hon är en naturälskande och kreativ student, som beskriver sig som kanske lite av en hippie.

Timmy Wargén, 25 år, skolkökspersonal, Bålsta
En fåfäng och charmig person som gärna vill att hemmet ska vara städat och fint. Tränar styrketräning och spelar fotboll med kompisarna. Gillar att rita och höll på mycket med graffiti när han var yngre.