Gåsmamman

Senaste från Gåsmamman

0:40
Spela
Trailer: Gåsmamman säsong 2 på C More

Trailer: Gåsmamman säsong 2 på C More

Intrigen tätnar ytterligare i den efterlängtade andra säsongen av Gåsmamman, och vi får stifta bekantskap med flera helt nya karaktärer. Se den längre trailern för nya säsongen här. Säsongsstart 24 november på C More.

Intrigen tätnar ytterligare i den efterlängtade andra säsongen av Gåsmamman, och vi får stifta bekantskap med flera helt nya karaktärer. Se den längre trailern för nya säsongen här. Säsongsstart 24 november på C More.

0:40
Spela
Trailer: Gåsmamman säsong 2 på C More

Trailer: Gåsmamman säsong 2

Insatserna är högre än någonsin när Sonja återvänder till Sverige, trots hoten mot hennes familj. Nu kan du se den rafflande fortsättningen av Gåsmamman på vår...

Insatserna är högre än någonsin när Sonja återvänder till Sverige, trots hoten mot hennes familj. Nu kan du se den rafflande fortsättningen av Gåsmamman på vår betaltjänst C More. Se trailern här!

Den hyllade svenska thrillerserien med Alexandra Rapaport och Tommy Körberg i huvudrollerna fortsätter. I nya säsongen har rollistan fått förstärkning av bland andra Allan Svensson, Morgan Alling, Rakel Wärmländer och Bahar Pars. 

Se trailern för den efterlängtade säsong 2 av Gåsmamman i spelaren ovan!

Se båda säsongerna! Streama på vår betaltjänst C More!

Tre skäl till att du MÅSTE se Gåsmamman säsong 1

Om du mot förmodan inte sett superhyllade Gåsmammans första säsong, där Alexandra Rapaports rollfigur Sonja ofrivilligt dras in makens illegala affärer och...

Om du mot förmodan inte sett superhyllade Gåsmammans första säsong, där Alexandra Rapaports rollfigur Sonja ofrivilligt dras in makens illegala affärer och tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen, listar vi här tre skäl till att göra om och göra rätt!

1. Tommy Körberg som svensk gudfader

Kolla in när Tommy Körbergs karaktär, likt en gudfader i svensk tappning, övertalar barnbarnen att inte ”prata för mycket med polisen" om familjen. 

2. Mer populär än Game of Thrones

Den första säsongen av Gåsmamman blev snabbt C Mores överlägset mest streamade serie någonsin och slog självaste Game of Thrones på fingrarna. Hundratals kommentarer av typen "Våra liv är räddade!" strömmade in på C More's Facebook-sida när nyheten om den andra säsongen släpptes.

3. Hyllad av kritikerna

Om du inte litar på andra tittare – lyssna åtminstone på experterna! För även kritikerna älskade serien:

"Grymt välspelad och spännande" – Aftonbladet

"Bästa svenska dramaserien sedan "Bron" – Expressen

"Ruskigt bra ensemblespel, starkt svängigt manus" – Dagens Nyheter

"Manus i toppklass, verklighetstroget skådespeleri, absurd humor och starka scener" – Moviezine

"Bjuder på snabba vändningar, och är härligt överraskande" – Amelia

Övertygad? Se den första och andra säsongen på vår betaltjänst C More!

1:31
Spela
Gåsmamman på C More: Tommy Körberg pratar allvar med barnbarnet

Gåsmamman på C More: Tommy Körberg pratar allvar med barnbarnet

Tommy Körbergs roll som nedtonad gudfader var en av många höjdpunkter i den hyllade första säsongen av Gåsmamman. Den 24 november startar säsong 2 på C More.

Tommy Körbergs roll som nedtonad gudfader var en av många höjdpunkter i den hyllade första säsongen av Gåsmamman. Den 24 november startar säsong 2 på C More.

Bakom kulisserna på Gåsmamman säsong 2
Visa bildspel

Bakom kulisserna på Gåsmamman säsong 2

Nu kan du se den efterlängtade andra säsongen av Gåsmamman på C More. Här bjuder vi på en liten inblick i hur det kan se ut bakom kulisserna när ett stort...

Nu kan du se den efterlängtade andra säsongen av Gåsmamman på C More. Här bjuder vi på en liten inblick i hur det kan se ut bakom kulisserna när ett stort svenskt tv-drama spelas in.

Den första säsongen av thrillerserien Gåsmamman hyllades av både kritiker och publik, och nu är det äntligen dags för en fortsättning. Med start den 24 november släpps varje vecka två nya avsnitt på vår betaltjänst C More, och i bildspelet ovan får du en tjuvtitt på hur det såg ut bakom kulisserna under inspelningarna.

Till den andra säsongen har den redan stjärnspäckade rollistan (med bland andra Alexandra Rapaport, Tommy Körberg och Susanne Thorson) förstärkts med namn som Allan Svensson, Morgan Alling och Rakel Wärmländer. För regin står återigen Richard Holm

På C More: Se både säsong 1 och 2 av Gåsmamman här!

Allan Svensson gör entré i Gåsmamman
Visa bildspel

Gåsmamman är tillbaka på C More

Gåsmamman hade premiär på C More i november 2015 och fick snabbt mycket fina recensioner och en stor publik. Säsongen avslutades med att Alexandra Rapaports...

Gåsmamman hade premiär på C More i november 2015 och fick snabbt mycket fina recensioner och en stor publik. Säsongen avslutades med att Alexandra Rapaports karaktär Sonja fick fly landet med sin familj. Nu är Gåsmammans andra säsong här och familjen har i hemlighet återvänt till Sverige.

- Man kan förvänta sig en acceleration och en fördjupning. Lite mörkare, lite mera tryck, men också en fördjupning av alla rollfigurer. Jag tror inte att man blir besviken, säger Alexandra Rapaport om den nya säsongen.

Alexandra är både huvudrollsinnehavare och medproducent till serien Gåsmamman som ursprungligen är ett holländskt format. Rollistan i säsong 2 är förstärkt av bland andra Allan Svensson, Morgan Alling, Rakel Wärmländer, Bahar Pars, Cilla Thorell och Anastasios Soulis.

I säsong två har Sonja och barnen precis återvänt efter ett år i Australien. Varken vänner eller familj vet att de är tillbaka. De lever fortfarande med skyddade identiteter och bor tillfälligt i Uppsala, i väntan på rättegången mot Sonjas bror Niklas (Ivan Mathias Petersson) och hans nye samarbetspartner Henrik Östling (Allan Svensson). Sonja riskerar att behöva vittna, vilket kan försätta henne och barnen i ännu större fara.

- Säsong två spar inte på adrenalinet! Samtidigt är Gåsmamman mer än en effektiv thrillerserie. Sonjas relation till barnen kompliceras när de plötsligt är gamla nog att fatta egna beslut, säger Alexandra Rapaport.

Gåsmamman säsong 2 hade premiär den 24 november och säsong 1 finns även den att se.

Streama reklamfritt via C More-appen eller på cmore.se