HÄR hittar du GeBortTillSports sida på Tradera, där du kan buda på stjärnornas skänkta utrustning och bidra till GeBortTillSport-stipendet. 

Vad är Tradera?

Tradera är en av Sveriges största marknadsplatser för köp & sälj för både företag och privatpersoner. Totalt har 2 miljoner medlemmar ca 1,5 miljon saker till salu via sajten. Tradera startade 1999 och har fyllt en viktig funktion i många svenskars liv sedan dess. Tradera jobbar mycket med välgörenhet och gör tillsammans med TV4 GeBortTillSport för att samla in pengar via auktioner där pengarna går till GeBortTillSport-stipendiet.

Hur lägger jag ett bud på de auktioner som ni har på Tradera.com?

För att vara aktiv på Tradera behöver du bli medlem och det kan vem som helst bli, klicka här för att skapa ett konto gratis. Representerar du ett företag kan du registrera dig här. Det går även bra att registrera konto i Tradera-appen.

Har Tradera någon app?

Ja! Tradera har en modern app som finns i din appstore både för Android & Apple. Med appen kan du bevaka dina auktioner och lägga bud var du än befinner dig. Ladda ner appen och få full kontroll på dina köp & sälj-auktioner idag!

Vad händer om jag vinner?

Alla bud på Tradera är bindande, det framgår i avtalet du godkänner när du skapar ett konto. Det betyder att du är betalningsskyldig mot säljaren från och med att du vinner en auktion. Man kan förklara en vunnen auktion som en överenskommelse av pris mellan köpare och säljare.

Vem får pengarna som ni samlar in på auktionerna?

Pengarna går oavkortat till ett nyinstiftat GeBortTillSport-stipendium där TV4 i samarbete med Folkspel stöttar initiativ som främjar allas möjlighet till idrott. Tradera jobbar ständigt med välgörenhet och detta är ett av många engagemang som vi hjälper.

Tar ni eller Tradera ut några avgifter på de pengar som samlas in?

Tradera tar inte ut några avgifter I samband med välgörenhet, utan gör detta helt pro bono för att göra världen till en lite bättre plats.

Kommer GeBortTillSport fortsätta efter den 10 september?

“Traderahjälpen” som finns på Tradera.com kommer att fortsätta att engagera människor under lång tid och ger dig fortsatt möjlighet att hjälpa andra. Håll utkik på Tradera.com för mer information.

Hur hittar jag GeBortTillSports auktioner på Tradera?

Klicka här. Länken finns även på startsidan Tradera.com eller på förstasidan I Tradera-appen.

För mer info om Tradera och dess app, besök: http://info.tradera.com