Halv åtta hos mig

Sponsorer

Nästa avsnitt sänds i TV4
Nästa avsnitt sänds i  

Senaste från Halv åtta hos mig

Spela
Halv åtta hos mig del 28

Halv åtta hos mig del 28

Finalen i Piteå hålls hemma hos Fredrik. Han bjuder på skogssvampsoppa och helstekt rödingfilé med brynt smörsås och stekta primörer. Till efterrätt bjuds det...

Finalen i Piteå hålls hemma hos Fredrik. Han bjuder på skogssvampsoppa och helstekt rödingfilé med brynt smörsås och stekta primörer. Till efterrätt bjuds det på likörmarinerade jordgubbar. Efter middagen är det dags att avslöja vem som kammar hem vinsten i Piteå.

”Hittills har ni tittare bidragit med över 12 miljoner kronor, vilket är fantastiskt! Men behoven är fortfarande enorma.. Alla gåvor hjälper. Vi på TV4 är också med och skramlar, ikväll klockan 19.00 sänder vi ”Hela Sverige Skramlar” på TV4 play direkt från Globen i Stockholm. Du kan också vara med och hjälpa genom att Sms:a FLYKT till 72 900 för att skänka 100 kronor. Pengarna går oavkortat till Rädda Barnen Stockholm, Red Cross, UNICEF, UNHCR:s och Doctors Without Borders gränser arbete. #HelaSverigeSkramlar”

Se bild
Kommentera på Facebook ()

”Veckofinal i Halv åtta! Hur laddar du inför detta? Vi gör det med lite bak.”

Mesostglass med kanelkakor | Recept.nu
Kommentera på Facebook ()

”Vänner, det är dags för nordisk vecka i Halv åtta! Visst låter det spännande, men kan du gissa vad det innebär?”

Se bild
Kommentera på Facebook ()
Spela
Halv åtta hos mig del 20

Halv åtta hos mig del 20

Finalen i Falkenberg hålls hemma hos konstnären Anne. Hon serverar en prästgårdsinspirerad middag som består av pastorns blinier, prästgårdens frikassé och som...

Finalen i Falkenberg hålls hemma hos konstnären Anne. Hon serverar en prästgårdsinspirerad middag som består av pastorns blinier, prästgårdens frikassé och som avslutning på måltiden blir det himmelsk änglamat. Del 20 av 64.

Spela
Halv åtta hos mig del 19

Halv åtta hos mig del 19

Tredje värden i Falkenberg är Alexander. Han bjuder på höstpizza med svamp, älginnanlår med rotfruktsjansson och gräddkokt svartkål som serveras med...

Tredje värden i Falkenberg är Alexander. Han bjuder på höstpizza med svamp, älginnanlår med rotfruktsjansson och gräddkokt svartkål som serveras med rödvinssås. Till dessert blir det äpplen med valnötter och vaniljsås. Del 19 av 64.

”Vänner, nu ska Ulf bjuda på middag. Vi tror på något storslaget. Vad tror du?”

Se bild
Kommentera på Facebook ()

”Är du en schlagerfantast i Stockholm som gillar att laga mat och som har lite tid över den 2-5 november? Då är det dig vi söker till Halv åttas schlagervecka - ansök genom att skicka ett mejl till middag@itv.com.”

Kommentera på Facebook ()

”Håll i hatten för nu åker vi till Falkenberg där Sarita ska bjuda på middag. Tagga en Falkenbergare!”

Halv åtta hos mig besöker Falkenberg
Kommentera på Facebook ()

”Vad är det bästa med söndagar? Att man kan titta på massa härliga program på TV4 Play!”

Halv åtta hos mig i TV4 Play
Kommentera på Facebook ()
Visa fler