Halv åtta hos mig

Sponsorer

Nästa avsnitt sänds i TV4
Spela
Halv åtta hos mig del 6

Halv åtta hos mig del 6

Del 6 av 44. Dagens värd är Malin som bjuder på ost i olika former. Till förrätt blir det en petite fondue á la Genevoise, till varmrätt Agnelli italiana och till efterrätt en svensk pärla.

Senaste från Halv åtta hos mig

1:53
Spela
Efterrätt: Vaniljpannacotta med rödögubbar

Efterrätt: Vaniljpannacotta med rödögubbar

Jesper i Åre bjuder sina gäster vaniljpannacotta med rödögubbar och choklad till dessert. Receptet finns på recept.nu.

Jesper i Åre bjuder sina gäster vaniljpannacotta med rödögubbar och choklad till dessert. Receptet finns på recept.nu.

0:32
Spela
Varmrätt: Tagliata con ruccola

Varmrätt: Tagliata con ruccola

Till varmrätt serverar Jesper tagliata tagliata con ruccola toppad med parmesan och pinjenötter. Receptet finns på recept.nu.

Till varmrätt serverar Jesper tagliata tagliata con ruccola toppad med parmesan och pinjenötter. Receptet finns på recept.nu.

2:11
Spela
Förrätt: Jordärtskockscappuccino

Förrätt: Jordärtskockscappuccino

Jesper bjuder sina rätter på jordärtskockscappuccino med lokal snacksbricka. Receptet finns på recept.nu.

Jesper bjuder sina rätter på jordärtskockscappuccino med lokal snacksbricka. Receptet finns på recept.nu.

Spela
Halv åtta hos mig del 29

Halv åtta hos mig del 29

Denna vecka ska fyra personer i Åre bjuda varandra på middag och först ut är längdskidläraren Jesper. Han bjuder gästerna på jordärtskockscappuccino med lokal...

Denna vecka ska fyra personer i Åre bjuda varandra på middag och först ut är längdskidläraren Jesper. Han bjuder gästerna på jordärtskockscappuccino med lokal snacksbricka, tagliata con ruccola toppad med parmesan och pinjenötter. Som avslutning på måltiden serveras vaniljpannacotta med Rödögubbar.

Spela
Halv åtta hos mig del 28

Halv åtta hos mig del 28

Finalen i Orsa hålls hemma hos Agnetha som bjuder på traditionella rätter från trakten som tunnbröds-trippel till förrätt, grytan söpäron till huvudrätt och...

Finalen i Orsa hålls hemma hos Agnetha som bjuder på traditionella rätter från trakten som tunnbröds-trippel till förrätt, grytan söpäron till huvudrätt och till efterrätt gorån. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.

0:16
Spela
Efterrätt: Friterad "Orsa-Lina"

Efterrätt: Friterad "Orsa-Lina"

Friterad "Orsa-Lina" med hjortronsylt och persilja bjöd Glenn Orsaborna på till efterrätt.

Friterad "Orsa-Lina" med hjortronsylt och persilja bjöd Glenn Orsaborna på till efterrätt.

2:21
Spela
Varmrätt: Portstek på älg

Varmrätt: Portstek på älg

Till varmrätt bjöd Orsa-bon Glenn på portstek på älg med syltade trattkantareller och tjusig duschesspotatis.

Till varmrätt bjöd Orsa-bon Glenn på portstek på älg med syltade trattkantareller och tjusig duschesspotatis.

1:54
Spela
Förrätt: Toast a lá GD

Förrätt: Toast a lá GD

Glenn i Orsa bjöd på en läcker smakupplevelse med egenrökt röding toppad med romröra.

Glenn i Orsa bjöd på en läcker smakupplevelse med egenrökt röding toppad med romröra.

Spela
Halv åtta hos mig del 27

Halv åtta hos mig del 27

Den tredje värden i Orsa är asfaltsläggaren Glenn. Han bjuder gästerna på en toast med egenrökt röding toppad med romröra, porterstek på älg med syltade...

Den tredje värden i Orsa är asfaltsläggaren Glenn. Han bjuder gästerna på en toast med egenrökt röding toppad med romröra, porterstek på älg med syltade kantareller som serveras med duchessepotatis. Efterrätten går under namnet friterad Orsa Lina.

0:59
Spela
Efterrätt: Fransk chokladkaka med saffransgrädde

Efterrätt: Fransk chokladkaka med saffransgrädde

Till efterrätt serverade anna-Karin fransk chokladtårta med saffransgrädde. Receptet hittar du på recept.nu.

Till efterrätt serverade anna-Karin fransk chokladtårta med saffransgrädde. Receptet hittar du på recept.nu.

Visa fler
 
NU
 
Visa hela tablån