Johan Falk

Nästa avsnitt sänds i TV4
Nästa avsnitt sänds i  

Senaste från Johan Falk

”Nu på söndag 21:00 i TV4 är det TV-premiär för filmen som vände de sista tvivlarna. "HÖGSTA BETYG! Det finns inget annat, jag är golvad, genomsvettig och superimponerad av alla inblandade!" Fiffis Filmtajm (betyg 5 av 5) "Makalöst spännande" (betyg 5 av 5) "Bästa Johan Falk-filmen" (betyg 5 av 5) "Riktigt vass!" (betyg 5 av 5) (Tittaromdömen vid förhandsvisning på iTunes) Och så där håller det på. Genomsnittligt betyg av tittare och filmsajter landar på denna film någonstans mellan 4,5 och 5 i betyg! Häng med på söndag, för då sänds denna film som är den första av de tre finalfilmerna. Gillar ni spänning, fart och fläkt och humor, och svenska toppskådespelare på sitt bästa humör, så finns inget bättre än detta. Nu kör vi! #JohanFalk #Söndag 21:00 i #TV4”

På söndag börjar finalfilmerna...
Kommentera på Facebook ()

”I morgon söndag 21:00 i TV4 börjar Helén Falk sätta press på GSI...”

Helén Falk sätter press...
Kommentera på Facebook ()

”I morgon söndag 21:00 i TV4 börjar Johan Falk slå tillbaka...”

Johan Falk slår tillbaka...
Kommentera på Facebook ()

”21:00 i morgon söndag i TV4 ökar spänningen enormt! En hälsning från regissör/manusförfattare Peter Lindmark: "Även om bunkern spelades in i en studio var känslan ändå så realistisk och klaustrofobisk. Stämningen bland skådisarna var så intensiv, och den realistiska närvaron så påtaglig, att jag och de flesta i teamet i "bunkern" var helt slut efter arbetsdagarna. Peter Franzén (bilden från sminkrummet) hade jag nöjet att jobba med för länge sedan (i filmen "Rånarna") Fantastisk skådis och numera viking (i serien Vikings). Vi är stolta 😀 Vårt MMA-gym var helt uppbyggt i studio men var samtidigt fullt funktionellt och användes för team och skådisar att träna i då det inte filmades där. Vi hade hjälp från eliten inom sporten, dels som instruktörer men också som de trovärdigaste statisterna."”

Se bild
Kommentera på Facebook ()

”TV-PREMIÄR!! ⚡️ Högre betyg än någon annan filmserie! ⚡️ Vartenda avsnitt har haft fler tittare än någon annan produktion det senaste året på DVD/Blu-ray samt Hyr&Köp Digitalt. Varje avsnitt har i dessa fönster till och med slagit samtliga stora Hollywoodproduktioner! Nu har finalavsnitten TV-premiär! Missa inte att slå på TV4 21:00 på söndag! #JohanFalk #DeSistaFilmerna”

Se bild
Kommentera på Facebook ()

”COUNTDOWN TO THE ULTIMATE CLIMAX 👊 På söndag får vi stifta bekantskap med GSI:s backupteam. #JohanFalk #FinalfilmernaBörjarNu #TheMauler #MMA #Söndag 21:00 i #TV4”

Se bild
Kommentera på Facebook ()

”Hur vi kom fram till att Falk-serien skulle fortsätta. Verkligheten bakom det första finalavsnittet i övermorgon, söndag 21:00 i TV4.”

Hur vi kom fram till att Falk-serien skulle fortsätta
Kommentera på Facebook ()

”Nu på söndag 21:00 i TV4 brakar det loss… THE BABE är för första gången i buren!!! #JohanFalk #SethRydell #NiklasSaxlid #MixedMartialArts #MMA #Kavkaz”

MMA
Kommentera på Facebook ()

”Nu på söndag är dagen kommen, då Helén Falk (Marie Richardson) börjar sätta press på GSI och andra i sin närhet... -Det är fan bäst att ni har en plan! #JohanFalk #FinalfilmernaBörjarNu #Söndag 21:00 i #TV4”

https://www.facebook.com/JohanFalkOfficiell/videos/1368202696524008/
Kommentera på Facebook ()
Visa fler