Slut för säsongen

Deltagare

2:29
Spela
Sambahyllningen till Cornelis

Sambahyllningen till Cornelis

Drömhuset blev en mardröm

Fuskbyggarna är tillbaka! Den här gången har Martin Timell en ny parhäst i form av Anders Öfvergård och tillsammans ska de ta sig an Sveriges mest oseriösa...

Fuskbyggarna är tillbaka! Den här gången har Martin Timell en ny parhäst i form av Anders Öfvergård och tillsammans ska de ta sig an Sveriges mest oseriösa hantverkare.

I första avsnittet träffar vi Laura från Upplands Väsby. Laura hade en dröm om att renovera sina föräldrars hus. Det skulle bli nytt kök, badrum och vardagsrum men drömmen krossades när hon råkade ut för fuskbyggaren Lars.

När hon äntligen får hjälp av Martin och Anders har hon och hennes familj bott i en byggarbetsplats, utan kök och utan badrum, i ett halvår.

Lars har tagit pengarna och försvunnit.

När Martin och Anders tar en närmare titt visar det sig att Laura inte är ensam; Lars har lurat både andra kunder och sina egna underentreprenörer.

Nu är det upp till Martin och Anders att få bort Lars från branschen.

Fuskbyggarna har säsongsstart tisdag den 22 augusti klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.

Visa bildspel

Här är alla deltagare i Fångarna på fortet 2017

Gunde Svan och Agneta Sjödin är tillbaka på Fort Boyard och denna gång tillsammans med Rikard Wolff som gåtställare. Bland årets tävlande syns bland annat...

Gunde Svan och Agneta Sjödin är tillbaka på Fort Boyard och denna gång tillsammans med Rikard Wolff som gåtställare. Bland årets tävlande syns bland annat Hollywoodfrun Maria Montazami, programledaren Linda Lindorff, artisten Samir Badran och fotbollsspelaren Anders Svensson.

Deltagare Fångarna på fortet 2017

Avsnitt 1, 18 augusti 20:00 (18:00 i TV4 Play)
Samir Badran, Sigrid Bernson och Peter ”Pansar” Blaha möter Nassim al Fakir, Lina Hedlund och Farao Groth.

Avsnitt 2, 25 augusti 20:00 (18:00 i TV4 Play)
Jon Henrik Fjällgren, Jonas Hallberg, Thomas Sekelius möter Boris René, Jenny Rissveds och Micke Leijnegard.

Avsnitt 3, 1 september 20:00 (18:00 i TV4 Play)
Mats Karlsson, Saga Scott och ”Dogge Doggelito” möter Simon Sköld, Sanne Alexandra Josefson och Sigrid Bergåkra.

Avsnitt 4, 8 september 20:00 (18:00 i TV4 Play)
Linda Lindorff, Stefan Hildingsson och Sebastian Davidsson möter Rickard Sjöberg, Tova Helgesson och Renaida Braun.

Avsnitt 5, 15 september 20:00 (18:00 i TV4 Play) 
Ellen Bergström, Richard Richardsson och Anders Svensson möter Tony IrvingMaria Rooth och Jasmine Kara.

Säsongen fortsätter sedan exklusivt i TV4 Play under hösten med nytt avsnitt varje fredag.

Avsnitt 6, 22 september 18:00 (TV4 Play)
Joakim Lundell, Mikaela Laurén och Kristjan Lootus möter Jonna Lundell, Klara Svensson och Kevin Walker.

Avsnitt 7, 29 september 18:00 (TV4 Play)
Maria Montazami, Nicholas Montazami och Hanna Montazami möter Gunilla Persson, Erika Persson och Daniel Paris.

Avsnitt 8, 6 oktober 18:00 (TV4 Play)
Sean Banan”, Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons möter Freddie Svensson, Sandra Dahlberg och Christian ”Kicken” Lundqvist.

Avsnitt 9, 13 oktober 18:00 (TV4 Play)
Johannes Brost, Jarmo Mäkinen och Tobias Persson möter Ellen Bergström, Pia Johansson och Emma Knyckare.

Avsnitt 10, 20 oktober 18:00 (TV4 Play)
Viktor Frisk, Ida Warg och Oliver Rytting möter Laila Bagge, Liam Pitts och Daniel Norberg.

Avsnitt 11, 27 oktober 18:00 (TV4 Play)
Anna Toledano Book, Felicia Book och Mikael Hollsten möter Runar Sögaard, Amadeus Sögaard och Sabina Dalfjäll.

Avsnitt 12, 3 november 18:00 (TV4 Play)
Victor Öhling Norberg, Anitha Schulman och Ann Söderlund möter Daniel Bodin, Josefine Öqvist och Cecilia ”Amazon” Benjaminson. 

Bland årets 71 deltagare som intar fortet tillsammans med Agneta Sjödin och Gunde Svan ser vi bland annat Linda Lindorff göra premiär på fortet och veteranen Johannes Brost som gör sitt sjunde år på fortet. Tittarna får även se aktuella Biggest loser VIP deltagarna Anna Book och Runar Sögaard med respektive barn göra upp i fortets celler. Let´s dance-paret Samir Badran och Sigrid Bernson tävlar i lag mot kärleksparet Lina Hedlund och Nassim al Fakir och Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Maria Montazami med familjer gör upp mot varandra på fortet. Det blir en salig blandning av olika personligheter och karaktärer som tillsammans kommer att göra säsongen riktigt spännande. 

Tidigare i veckan avslöjade Nyhetsmorgon den stora nyheten att skådespelaren och artisten Rikard Wolff är ny gåtställare i Fångarna på fortet, som Le Wolff. 

- Det är en ära att inta tornet och jag ser fram emot att utmana årets deltagare med kluriga gåtor. Jag är en god men rättvis Fader Fouras som nu är omdöpt till Le Wolff, säger Rikard Wolff.

Fångarna på Fortet sändes första gången 1990 i TV4 och är ett av kanalens mest klassiska program. Programmet spelas in på Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust. Deltagarna tävlar genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet och en vinstpeng på 30.000 att skänka till valfri välgörenhetsorganisation. Fångarna på fortet har säsongsstart 18 augusti 20.00 på TV4 och kommer efter de fem första avsnitten att visas exklusivt i TV4 Play.

3:19
Spela
"This summer" - Sigrid Bernson

"This summer" - Sigrid Bernson

Hör Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson framföra sin nya hit This summer.

Hör Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson framföra sin nya hit This summer.

8:03
Spela
Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson om Samirs ögonsjukdom och drömmen om att bli artist

Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson om Samirs ögonsjukdom och drömmen om att bli artist

Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson slår igenom som artist med låten "This Summer". Dessutom åker hon på turné tillsammans med Samir och Viktor. Hör henne berätta om känslorna inför låtsläppet, om relationen till Samir och om drömmen om att bli artist.

Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson slår igenom som artist med låten "This Summer". Dessutom åker hon på turné tillsammans med Samir och Viktor. Hör henne berätta om känslorna inför låtsläppet, om relationen till Samir och om drömmen om att bli artist.

Fuskbyggarna tillbaka i rutan 22 augusti!

Nu flyttar en av Sveriges mest älskade och engagerade programledare, Anders Öfvergård, in hos TV4. Tillsammans med Martin Timell leder han nya säsongen av det...

Nu flyttar en av Sveriges mest älskade och engagerade programledare, Anders Öfvergård, in hos TV4. Tillsammans med Martin Timell leder han nya säsongen av det uppskattade och samhällsnyttiga programmet Fuskbyggarna hösten 2017.

Efter flera år som en av Kanal 5:s starkaste programledarprofiler, och Kristallen-vinnare i kategorin Årets livsstilsprogram 2010 för Arga snickaren, är Anders en av Sveriges mest uppskattade och färgstarka programledarprofiler i sin nisch.

- Att ta steget över till TV4 känns spännande och inspirerande. Efter åtta fina år tillsammans med kollegorna på Kanal 5 är det dags att ta nästa steg och TV4 är rätt ställe att jobba på när det är dags för nya utmaningar, säger Anders Öfvergård.

Programledardebut i TV4 blir det med succéformatet Fuskbyggarna som återkommer med en sjätte säsong. Tillsammans med Martin Timell, som arbetat med programmets fem tidigare säsonger, ska Anders hjälpa familjer som hamnat i klorna på oärliga byggare.

- Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders.

Fuskbyggarna sändes första gången 2010 och blev omedelbart en publiksuccé. I den nya säsongen kommer de oseriösa hantverkarna få tampas med Anders och Martins kompromisslösa ifrågasättande. Deras mångåriga byggexpertis kommer till stor nytta när de ska hjälpa drabbade familjer att förhoppningsvis få de hem de drömt om.

- Att få leda en ny säsong av Fuskbyggarna tillsammans med Anders känns väldigt bra. Programmet är viktigt och gör skillnad och nu hoppas jag verkligen att de familjer som behöver hjälp tar chansen att söka. Detta är ett program som gör konkret skillnad för de som medverkar, säger Martin Timell.

Fuskbyggarna har säsongsstart 22 augusti klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.

Anders Öfvergård blir ny programledare för Robinson

När TV-klassikern Robinson kommer tillbaka till TV4 så är det en förväntansfull Anders Öfvergård som står vid rodret - eller snarare i örådet.

När TV-klassikern Robinson kommer tillbaka till TV4 så är det en förväntansfull Anders Öfvergård som står vid rodret - eller snarare i örådet.

Jag är själv tävlingsmänniska och längtar efter att ta mig an uppgiften och bidra med mitt engagemang och raka sätt, säger han.

Spelplatsen för Robinson är i det närmsta så långt bort det är möjligt att komma från Sverige. Ögruppen Fiji mitt i Stilla Havet ligger tre timmar med flyg österut från Australien. Här kommer en grupp svenskar att kämpa för sin överlevnad på ön och testas i det sociala spelet.

-  Relationer och konflikter är något som intresserar mig och den extrema miljön i Robinson gör att folks sanna jag kommer fram väldigt snabb, vilket är oerhört fascinerande, säger Anders Öfvergård.

Versionerna av Robinson har varit många sedan det blev en enorm tittarsuccé i Sverige 1997. När det nu efter hela 20 år är dags igen kommer grundläggande kunskaper i överlevnad, en stark kampvilja och en stor dos slughet vara nycklarna för den som vill klara sig till slutet. Ledordet för det kommande Robinson är ”back to basic”, något som tilltalar den nya programledaren.

-  Det här ska bli ett klassiskt Robinson med överlevnad, spännande tävlingar och såklart dramatiska ö-råd. Jag kommer ta med mig en bred blandning av deltagare dit ner som alla kommer ha sina egna strategier och en järnvilja att vilja vinna, säger Anders.

Till slut kommer en person stå som segrare och vinnare av en halv miljon kronor.

-  Vi är otroligt glada att Anders tar sig an Robinson! Han är helgjuten som programledare nu när Robinson vänder tillbaka till ursprunget. Om någon kan få deltagarna att lyfta sig till oanade nivåer, vara en god lyssnare och både vara en hård och rättvis kapten på skutan så är det Anders, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent TV4.

Robinson spelas in på Fiji i höst och sänds våren 2018 i TV4. 

10:12
Spela
Samir till Viktor: "Du ville döda mig"

Samir till Viktor: "Du ville döda mig"

Samir och Viktor om hur de reparade sitt förhållande efter förra årets superhektiska schema. Nu har de hittat tillbaka till varandra och ska ut på turné igen. Samir berättar också om tiden i Lets dance och romansen med Sigrid Bernson.

Samir och Viktor om hur de reparade sitt förhållande efter förra årets superhektiska schema. Nu har de hittat tillbaka till varandra och ska ut på turné igen. Samir berättar också om tiden i Lets dance och romansen med Sigrid Bernson.

1:06
Spela
Jesper Blomqvist och Malin Watson anländer till finalfesten på Grand hotel i Stockholm

Jesper Blomqvist och Malin Watson anländer till finalfesten på Grand hotel i Stockholm

Följ med på finalfesten på Let's dance 2017 och se när vinnarna Jesper Blomqvist och Malin Watson stiger ut på röda mattan och hyllas av de andra deltagarna.

Följ med på finalfesten på Let's dance 2017 och se när vinnarna Jesper Blomqvist och Malin Watson stiger ut på röda mattan och hyllas av de andra deltagarna.

6:21
Spela
After dance del 10

After dance del 10

Tilde de Paula Eby träffar vinnaren av Let's Dance 2017.

Tilde de Paula Eby träffar vinnaren av Let's Dance 2017.

Visa fler