Krogmeny i Göteborg

Chark från Nobelius vilt, köksmästare Patrik på Gunnebo samt ost från Halltorps Mejeri
Sav sparkling, Sav, Frösön

Jungfrusmör från Vallmobacken och bröd från Brogyllen

Torsk - och havskräftstartar med ostron, äpple, gurka, kryddpeppar och gurkört
Västkust, Ocean Bryggeriet, Göteborg
Edmans Vodka kryddad med lakritsrot, Gnesta Bränneri, Gnesta

Musselsoppa med blåmusslor, räkor, potatiskräm och krasse
Tatt av vinden, Mats & Åsa Larssons odling, Krokstrands Bigårdar

Sejrygg med rödbeta, svartkål, fänkål, brynt smör och pepparrot
Solaris 2011, Arilds Vingård, Kullahalvön

Grillad rostbiff från Gröna Gårdar med kantareller, grillad lök och bakade morötter
Blaxta Merlot 2008, Blaxta Vingård, Flen

Glass på bronsfänkål, hallon samt tagetes
Vidal Icewine 2009, Blaxsta Vingård, Flen

Göteborgstryffel från flickorna Kanolds
Limited Blend, Zoégas, Helsingborg
Whisky, Spirit Of Hven, Hven