Kvällsmeny

Chark från Ramsele chark samt ost från Häggby gårds hårdost
Klassisk Absinthe grogg, Valkyria 68%, Sankt Annas Bränneri, Strossa

Smör från Olivias mejeributik, bröd från Jessica Häggqvist, Tigers Bageri

Rökt och halstrad gingravad strömming från Lörudden med brynt smörvinigrette, gräddfil, rödlök, polkabeta samt björnrot
Black IPA, Hernö Hantverksöl, Härnösand
Edmans Vodka kryddad med rabarber, Gnesta Bränneri, Gnesta

Tomatsoppa på tomater från Högsta grönsaksodling samt Kvarnå trädgård serveras med lökpizza
Äppelmust Gripsholm, Gastronomigruppen, Mariefred

Lax från Lörudden, kräm på blomkål, syrad blomkål samt bakade betor och rökta hasselnötter
Solaris 2011, Villa Mathilda, Kullahalvön

Ryggbiff med mandelpotatisskum, karljohan, syrad kål och bakad majrova
Rondo 2011, Åhus Vingård, Åhus

Färskostsorbet, jordgubbar, bakad mjölkchokladkräm och kallskål
Vidal Icewine 2009, Blaxsta Vingård, Flen

Limited Blend, Zoégas, Helsingborg
New Make Rökig 63%, Box destilleri, Ådalen

 

Lördagslunch-meny

Charktallrik med delikatesser från Ramsele
Grillat nötinnanlår med mandelpotatis, tomat och dragon
Jordgubbar, färskostcrème och kaksmulor

 

Dryck

Mossegrass, Northern Light Farms, Ljungaverk
Second Run, Hernö Hantverksöl, Härnösand
Brännlands isCider, Umeå

 

Tidigare menyer

Piteå

Visby

Stockholm