Kvällsmeny:
Charkuterier från Piteortens Chark och Svantes Vilt
Vargtass

Egenkärnat smör utav grädde från Norrmejerier serveras med tunnbröd från Dahlbergsbageri

Gravad lättrökt sik i motström och Kalix löjrom  serveras med gräddfil, gurka samt rödlök
Levande Ale (färsköl), Kallholmens Maltbryggeri, Skellefteå
Edmans Vodka kryddad med fläder och smultron, Gnesta Bränneri, Gnesta

Potatissoppa, sidfläsk, lingon samt rotfrukter
Höströd Blended, Niklas Gotthardssons Skogavid Stenbrottet, Tavelsjö

Lax och potatiskräm serveras med grillad fänkål samt emulsion i motljus smaksatt med basilika och dill
Solaris 2011, Arilds Vingård, Kullahalvön

Grillat renkalvinnanlår från Svantes Vilt, senapsstuvad kål och rimmade lingon
Blaxsta Merlot 2008, Blaxsta vingård, Flen

Mjölksorbet, saltad kola och blåbär
Vidal Icewine 2009, Blaxsta Vingård, Flen

Konfektyr från Luleå Konfektyr
Limited Blend, Zoégas, Helsingborg
Äppelbrännvin, Gastronomigruppen, Rudeby

Bricklunch:

Rökt reninnanlår med pepparot och tunnbröd från Dahlbergs Bageri

Lax från Junköfiskarna med mandelpotatis och senap

Blåbär, kola och kaksmulor

Dryck:

Levande Lager Kallholmens Maltbryggeri, Skellefteå

RabarberGuld, Alterhedens Rabarberi, Alterbruk

Brännlands isCider, Umeå

 

Här hittar du tidigare menyer:

Visby

Stockholm