Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från mars 2017

Skandalomsusade Allra kastas ut och polisanmäls

Läs hela

Skolskjutning i Grasse

Flera skadade i en skolskjutning i Frankrike.

Läs hela

Val i Nederländerna

Läs hela

Åtal väcks för uppmärksammad Facebook-våldtäkt

Nu väcks åtal mot de män som misstänks vara inblandade i den uppmärksammade våldtäkten i Uppsala, som livesändes på Facebook.

Läs hela

Nu går holländarna till val

Vallokalerna har nu öppnat i Nederländerna, där rekordjämna partier i dag ska kämpa om att bli störst i parlamentsvalet.

Läs hela

Extra pengar till försvaret

Försvarsmakten får 500 miljoner kronor extra redan i år för att stärka försvaret av Sverige. Det har regeringen, M, C och KD kommit överens om.

Läs hela

Tågkaos efter haveri

Ett arbetsfordon spårade ur mellan Skövde och Töreboda under natten. Bärgningsarbete har pågått på platsen på morgonen och fordonet har nu kunnat lyftas bort från den växel där missödet inträffade.
Olyckan har orsakat stora störningar i tågtrafiken. En del tåg har fått ledas om och för andra har delar av sträckan ersatts med bussar.

Läs hela

Säpo bekräftar utländskt spionage

Just nu pågår spionage i Sverige som är direkt inriktade mot IT-system i företag och myndigheter. I en exklusiv intervju med TV4Nyheternas reporter Jessica Josefsson bekräftar Säpos Linda Escar nu för första gången det som är intrång och hot mot Sverige från främmande makt. Nu kräver Säpo att IT-säkerheten i Sverige skärps.

Läs hela

Sjundeklassare knivskuren till döds av skolkamrat

Den misstänkte gärningsmannen i Olofström är 13 år gammal — liksom offret för våldsdådet.
I dag vajar flaggorna på halv stång i den blekingska kommunen och en tyst minut har hållits för att hedra den döde.

Läs hela

Larm om vapenman på universitet

Polisen evakuerade alla från campusområdet till Mittuniversitetet i Östersund efter att en anmälare larmat om att en beväpnad man gått in på området. En person har gripits.

Läs hela
Visa fler