Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från september 2017

LIVE: Efter tyska valet- tumult utanför högerpopulisternas vallokal

Angela Merkels kristdemokrater blir som väntat störst i det tyska förbundsdagsvalet. Men det är slut på storkoalitionen i Tyskland, säger SPD:s vice partiledare. Socialdemokraterna går i opposition.

Följ vår liveuppdatering här.

Läs hela

Se när fallskärmsjägarna intar centrala Stockholm

Stor luftlandsättning med Black Hawks under Aurora 2017 när Försvarsdagen på Gärdet genomförs. Stora mängder militära fordon kommer att röra sig genom Stockholm under dagen.

Läs hela

Tyskland går till valurnorna

Angela Merkels kristdemokrater leder stort i opinionsmätningarna, men det finns spänningsmoment. För första gången är det möjligt att högerpoplustiska partiet AFD för första gången tar sig in i förbundsdagen.

Läs hela

Amerikanska bombflyg nära Nordkorea - "Trump på självmordsuppdrag" säger Nordkoreas utrikesminister

Amerikanska bombplan har flugit längs Nordkoreas kust och varit närmare landet än vad flyg varit på 20 år. Enligt Pentagon är budskapet tydligt och innebär att USA har "många militära alternativ", skriver försvarshögkvarteret.

Läs hela

Nytt jordskalv i Nordkorea – oklart vad som ligger bakom

Ett jordskalv med magnituden tre eller strax däröver har registrerats i Nordkorea. Kina talar om en misstänkt explosion medan Sydkorea bedömer skalvet som naturligt. Skalvet var inte tillräckligt stort för att det skulle fångas upp av mätstationer i Sverige berättar Seismolog Reynir Bödvarsson.

Läs hela

Tre Teliachefer åtalas för mutbrott

TV4Nyheternas ekonomikommentator Jens B Nordström om turerna i utredningen kring de misstänkta mutbrotten i samband med företagets etablering i Uzbekistan.

Läs hela

Satsningar på välfärd och förlossningsvård i regeringens budget

Idag lägger regeringen och vänsterpartiet fram sitt budgetförslag. Inför valåret finns enligt regeringen gott om pengar för reformer. Bland annat satsas på välfärd och förlossningsvård.

Läs hela

Pojke pressades ensam i 18 förhör – erkände mord på kompis

Dagens Nyheter avslöjar nu ett nytt "Kevin-fall". För 16 år sedan mördades en 11-årig pojke i Hovsjö i Södertälje. Hans 12-årige vän pekades ut som mördaren. 12-åringen förhördes ensam, vid minst arton tillfällen och så småningom erkände han mordet. Precis som i ”Kevin-fallet” var Sven Å Christianson, professor i psykologi, rådgivare till förhörsledaren.

Läs hela

LIVE: Flygplan evakuerat i Paris efter säkerhetshot

Ett British Airlines-plan hålls kvar på flygplatsen Charles de Gaulle i Paris och samtliga passagerare har evakuerats.

Läs hela

En till person gripen efter bombdådet i London

Ytterligare en man har gripits i samband med utredningen av tunnelbanedådet i London, rapporterar BBC med hänvisning till polisen.

Läs hela
Visa fler