Månd-fred 05:50, lörd-sönd 07:55

Artiklar från augusti 2015

Hinner Steffo och professorn sluka en korv på åtta sekunder?

Enligt professorn och författaren Micael Dahlén kan åtta sekunder rädda oss från ångest och hat. Men vad hinner man på åtta sekunder? Äta en korv, hävdar han. Jenny Strömstedt utmanar honom och programledarkollegan Steffo Törnquist att testa i direktsändning.

Läs hela

"Hälften av barnen ständigt sjuka"

TV4Nyheternas nye utrikeskorrespondent i Mellanöstern, Samir Abu Eid, befinner sig just nu i Kurdistan i ett flyktingläger i Duhok. Han rapporterar om en situation i lägren som är miserabel - speciellt för barnen.

Läs hela

Så får du ditt barn att sova

Så får du ditt barn att sova!
Är du en av miljontals föräldrar som har svårt att få ditt barn att sova? Bebispanelen med Malin Wollin, krönikör och Birgitta Klang, barnsjuksköterska om att skapa rutiner för ditt barn när det gäller sömn.

Läs hela

Dockfiguren från Bagarmossen gör comeback

Denna morgon kommer vi ha sällskap av den något udda karaktären - dockan Kjell. Serien om dockan Kjell sändes första gången 2007 i ZTV och säsong två i SVT 2009. Sedan dess har efterfrågan på ytterligare en säsong varit stor från Kjell-fans. Nu blir det alltså verklighet. I höst bjuder TV4 Play in till Kjell och hans värld i en tredje säsong. Och idag gästar han Nyhetsmorgon

Läs hela

Så fräschar du upp håret i höst

Efter sommaren är det väl många med oss som känner att håret har lite sommar-form. Det här med semester-liv gör en del med håret. Råd och tips med Hillewi Gottfridsson från Svenska frisörlandslaget .

Läs hela

Femtio nyanser av blått och naturmaterial trendar i inredningshösten

Andrea Brodin har varit på inredningsmässa och trendspanat efter de hetaste inslagen i höstens inredningsdjungel.

Läs hela

"Mitt barn är utsatt för mobbning, vad kan jag göra?"

Skolstarten är ett stort glädjeämne för många barn, men inte för alla. I samband med att höstterminen startar kommer många barn tillbaka till en miljö där de trakasseras och utsätts för kränkningar. Vad kan man då göra som förälder?

Läs hela

Så skyddar du dina barn mot pedofiler på nätet

Läs hela

Nyhetspanelen med Pascalidou, Fremin och Kjöller

Sexpiller, sovmornar och opinionsmätningar diskuteras i dagens panel.

Läs hela

Vill du byta efternamn?

Glöm Johansson, Andersson och Svensson. Nu vill allt fler svenskar ha unika efternamn - men vilka lediga namn finns det att välja på?

Läs hela
Visa fler
 
NU
 
Visa hela tablån