Antal: 20 st

Tid: 1h 

Svårighetsgrad: Lätt

Ingredienser 

50 smör

2 msk mjölk

150 g dulce de leche

100 g cornflakes

100 g kokos

Fyllning

50 g Dulce de leche

Garnering:

50 g mörk choklad

Små påskägg

Gör såhär:

  • Blanda smör, mjölk och dulce de leche i en kastrull och värm försiktigt på spisen
  • Krossa cornflakesen med handen och rosta kokosen i en torr stekpanna
  • Blanda cornflakes och kokos och häll kolablandningen över. Blanda allt väl
  • Rulla till bollar, ca 20 st och gör en liten grop i varje så det ser ut som ett fågelbo
  • Ställ i kylen i 15 min 
  • Fyll en spritspåse med resten av dulce de lechen och fyll hålet 
  • Hacka den mörka chokladen och strö över groparna
  • Garnera med valfria små påskägg