Matmuffins 12-14 st (Grundrecept till valfri fyllning)

Ingredienser:
12 ägg
1- 1 ½ dl mjölk, här väljer du soyamjölk, mandelmjölk eller vanlig mjölk
240 g keso
1 -1 ½ dl kesella
3 – 4 dl coktail tomater delade i bitar
½ dl färska örter hackade
ca 4 dl Fyllning, tex överbliven taco köttfärs, laxfilé eller kyclingfilé återanvänd till matmuffins som luncher/mellanmål. Gott enkelt ekonomiskt och hälsosamt. Smart att ha klart i frysen när du ska vara på väg.

Gör så här:
Sätt ugnen på 200- 225 g


1.Blanda ägg, keso, kesella, mjölk rör ihop i bunke

2 Lägg fyllningen i formarna

3 Häll sist över ägg & mjölk smeten.

4 Grädda ca 15-20 min mitt i ugnen

5 Går perfekt att frysa

Fler tips finns i boken Mellanmål på väg och hemsidan www.levdittliv.se/recept