Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013. Brolin var Årets julvärd i TV4 2014. Hon har även lett Fotbollsgalan i TV4.

Anna Brolin i sociala medier

Artiklar

Biggest loser gör en VIP-säsong

Tittarna kommer att få följa sju kända svenskars resa mot ett hälsosammare liv i Biggest loser VIP. Inspelningen kommer att pågå från och med idag och drygt en...

Tittarna kommer att få följa sju kända svenskars resa mot ett hälsosammare liv i Biggest loser VIP. Inspelningen kommer att pågå från och med idag och drygt en månad framåt och finalen kommer att spelas in efter sommaren.

- Är så stolt och glad över att vi idag har, första land i världen, startat inspelningarna av Biggest Loser VIP! Vi kommer tyvärr inte att kunna berätta vilka våra fantastiska och modiga deltagare är ännu men så fort tiden är inne ser jag fram emot att få berätta mer! Kan säga att det är en fantastisk säsong vi har att se fram emot, och någonting alldeles extra, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för Biggest loser VIP.

Deltagarna tränas av den erfarne tränare Mikael Hollsten som har coachat tidigare Biggest loser-deltagare i fyra säsonger. Programledare är Anna Brolin som kommer att stötta deltagarna i med och motgångar. Biggest loser VIP kommer att sändas i 11 avsnitt under hösten 2017 i Sjuan.

Senaste blogginläggen från Anna Brolin