Pär Lernström

Fullständigt namn: Pär Hugo Gustav Lernström.

Född: 4 september 1980.

Uppvuxen i: Strängnäs.

Familj: Fru och barn.

Bor: Stockholm.

Karriär: Pär Lernström har jobbat både med TV och radio där han har varit programledare för produktioner som Ballar av Stål, Parlamentet, Kockarnas kamp och Idol.

Aktuell: Som programledare för Idol och Spring!

Pär Lernström i sociala medier

Artiklar

JUST NU: Lernström i flygkaos - riskerar missa viktigt uppdrag

Om bara några timmar ska han möta den samlade presskåren. Just nu sitter Pär Lernström fast på ett plan i Österrike. "Det är ju många som känt sig stressade...

Om bara några timmar ska han möta den samlade presskåren.
Just nu sitter Pär Lernström fast på ett plan i Österrike.
"Det är ju många som känt sig stressade i Österrike genom åren men det här en helt ny nivå av stress", skriver han i ett sms.

På lördag är det premiär för TV4s nya storsatsning Talang.

Idag samlas jury och programledare på pressträffen för underhållningsprogrammet. Klockan 10.00 öppnar portarna för presskåren. En timme senare ska programledareduon, Pär Lernström och Kristina "Keyyo" Petrushina möta pressen på hotell Haymarket i centrala Stockholm.

Men Pär Lernström är i Österrike.

Han har under ett par veckor vilat upp sig med familjen i Kenya. På vägen tillbaka inträffade en riktig klassiker i resesammanhang: En försenad flight.

Talangs redaktion fick tag på den stressade profilen, som väntar otåligt på att planet ska lyfta.

"Hej @tv4talang! Ehh, jag fastnade lite i Österrike på väg hem från semestern och blir kanske lite sen till Presskonferensen. Men det var inte mitt fel", säger han i ett sms till redaktionen.

Anledningen till det försenade planet är fortfarande oklart.

På pressträffen befinner sig också jurykvartetten bestående av Kakan Hermansson, Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier.

Talang har premiär på TV4 och TV4 Play på lördag 20.00.