Pär Lernström

Fullständigt namn: Pär Hugo Gustav Lernström.

Född: 4 september 1980.

Uppvuxen i: Strängnäs.

Familj: Fru och barn.

Bor: Stockholm.

Karriär: Pär Lernström har jobbat både med TV och radio där han har varit programledare för produktioner som Ballar av Stål, Parlamentet, Kockarnas kamp och Idol.

Aktuell: Som programledare för Idol och Spring!

Pär Lernström i sociala medier

Artiklar

TÄVLING: Fyll i pratbubblan - vinn två biljetter till Idol-finalen 2016

Knip två av de sista platserna till Idol-finalen genom att komma på den fyndigaste texten pratbubblan i bilden på Idols Instagram (@tv4idol).

Knip två av de sista platserna till Idol-finalen genom att komma på den fyndigaste texten pratbubblan i bilden på Idols Instagram (@tv4idol).

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras av Fremantle Media på Idols Instagramkonto (@tv4idol). Priset innefattar två sittplatsbiljetter till Idol-finalen den 9 december 2016.

2. För att delta ska du följa Idol på Instagram (@tv4idol) och skriva en rolig text till pratbubbland i bilden.

3. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantle, TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

4. Bara tävlingsbidrag skickade online i kommentarsfältet under tävlingsbilden på Instagram kommer att tas emot. 

5. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast onsdagen den 7 december kl 09:00. Det vinnande bidraget kommer att utses av en jury bestående av representanter från Fremantle Media och TV4-GRUPPEN. Vinnaren kontaktas inom 24 timmar efter avslutad tävling. 

6. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Resor till och från Ericsson Globe samt eventuell övernattning i samband med vinsten står vinnaren för. 

8. Tävlande måsta vara minst 7 år gamla och ha målsmans godkännande om de är under 18 år.

9. Vinnaren meddelas personligen via Instagram direct och vinnarens namn offentliggörs på TV4.se/idol.

10. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

11. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

12. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

13. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.