Robinson - love edition

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Robinson - love edition

”Inspelningen är igång! Klicka för att läsa Lindas tankar om första dagen och se härliga bilder från inspelningsplatsen.”

Linda Lindorffs blogg » Robinson – dag 1
Kommentera på Facebook ()

”Nyhet! Linda Lindorff är programledare för Robinson - love edition som snart börjar spelas in i Kambodja. - Jag var programledare för Robinson redan 2009 så jag vet hur vansinnigt spännande det är - och det blir ju bara bättre av att det nu ska fokuseras än mer på relationer och kärlek. Jag är otroligt förväntansfull, säger Linda Lindorff. Läs mer om programmet här:”

Linda Lindorff är programledare för Robinson – love edition - Robinson - tv4.se
Kommentera på Facebook ()

Linda Lindorff är programledare för Robinson – love edition

Om fem dagar stiger arton deltagare och Linda Lindorff i land på en öde ö i Kambodja. Paradisstränder, djungel, romantik och tuffa tävlingar väntar när...

Om fem dagar stiger arton deltagare och Linda Lindorff i land på en öde ö i Kambodja. Paradisstränder, djungel, romantik och tuffa tävlingar väntar när inspelningen av Robinson – love edition nu drar igång.
- Det känns oerhört spännande att ge sig iväg på det här uppdraget, jag hoppas på att mötas av tävlingssugna deltagare som både vill ta hem vinsten och kärleken! säger Linda Lindorff.

Modiga tävlingsinriktade kvinnor och män flygs i dagarna till en ö i Kambodja. Krävande utmaningar väntar men programmet bäddar även för romantik och chansen att hitta kärleken. Deltagarna är alla singlar och ensam är inte alltid stark, i Robinson- love edition är relationer en viktig ingrediens. I Sjuan nästa år får tittarna se världspremiären av Robinson – love edition.

- Robinson är ett fantastiskt program i sig och att dessutom få göra det med en helt ny twist känns jättekul. Förhoppningsvis blir det romantik i rutan! Linda Lindorff är perfekt för detta, en mångsidig programledare som har både det som krävs för att hålla i tävlingar och ö-råd samt en speciell känsla för människor som söker kärleken. Jag ser fram emot att ge tittarna någon nytt, spännande och härligt när solen går upp över Robinsonön för första gången i Sjuan, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent.

- Det är en ära att få vara programledare för Robinson. Det här är ett fantastiskt program, känt världen över och älskat av miljontals människor. Jag var programledare för Robinson redan 2009 så jag vet hur vansinnigt spännande det är - och det blir ju bara bättre av att det nu ska fokuseras än mer på relationer och kärlek. Jag är otroligt förväntansfull, säger Linda Lindorff.

Om Robinson - love edition: 

Programmets utvalda kvinnor och män blir strandsatta på en öde ö. Allt kan hända när de under flera veckor ska leva och kämpa med och mot varandra. Relationer mellan deltagarna kommer som alltid att spela en stor roll i tävlingen. Men i Robinson – love edition är det extra viktigt att hitta en lojal och tävlingsinriktad medspelare som är villig att kämpa för dig.

Robinson sändes i TV4 mellan åren 2009-2012. Programmet produceras av Mastiff.

Linda Lindorffs blogg: "Klassiskt Robinson, men med en twist"

”Det har varit mer konflikter än kärlek i de senaste säsongerna av Robinson - men en och annan bromance har det i alla fall blivit. Minns ni Erik och Daniel?”

Erik och Daniel - en bromance - Robinson - tv4.se
Kommentera på Facebook ()

”Snart börjar äventyret igen! Vill du slippa vintern i Sverige och få en chans till romans? Eller har du en kompis som borde söka? NU är det dags! - http://link.tv4.se/robinson2015”

https://www.facebook.com/video.php?v=10152657410245535
Kommentera på Facebook ()

”NYHET: Sjuans nya storsatsning Robinson – love edition söker deltagare! Tagga in dina vänner som är redo att få uppleva sitt livs äventyr och även få en chans att finna kärleken. Sök här: http://link.tv4.se/robinsonloveedition”

Se bild
Kommentera på Facebook ()
Kommentera på Facebook ()

Var med i TV4 - sök till programmen

Ta chansen att vara med i ditt favoritprogram på tv. Här är alla TV4-program som söker publik och deltagare. Den här sidan uppdateras regelbundet så ta för...

Spela
Linda Lindorff om Farmen, Robinson och Bonde söker fru

Linda Lindorff om Farmen, Robinson och Bonde söker fru

Programledaren Linda Lindorff gästar Nyhetsmorgon för att berätta om sitt arbete med Farmen, Robinson, Bonde söker fru och sin längtan om att få göra ett program om djur igen.

Programledaren Linda Lindorff gästar Nyhetsmorgon för att berätta om sitt arbete med Farmen, Robinson, Bonde söker fru och sin längtan om att få göra ett program om djur igen.

Den mest utmanande säsongen

DÃ¥ var min fjärde säsong av Robinson över och det är fantastiskt spännande att vara med pÃ¥ den resa som deltagarna gör. Man har en del idéer om hur... Läs hela på Paolos Robinson-blogg

Visa fler
 
NU
 
Visa hela tablån