Sveriges värsta bilförare

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Sveriges värsta bilförare

Spela
Maria försöker läsa skyltar

Maria försöker läsa trafikskyltar i Sveriges värsta bilförare

Det är inte så lätt att läsa trafikskyltar alltid, men det är lik förbannat det finalövningen i Sveriges värsta bilförare går ut på. Maria och Frida gör sitt...

Det är inte så lätt att läsa trafikskyltar alltid, men det är lik förbannat det finalövningen i Sveriges värsta bilförare går ut på. Maria och Frida gör sitt bästa för att hitta rätt.

I finalavsnittet av Sveriges värsta bilförare går första övningen ut på att kunna läsa trafikskyltar och på så sätt bevisa att man kan sin teori. Tävlingsdeltagarna ska på en bana full av skyltar hitta den enda tillåtna parkeringsplatsen.

Som andra par ut är Maria och hennes medförare Frida. Maria är minst sagt en försiktig förare, vilket gång på gång har visat sig under tävlingens tio veckor. Dagen bjuder inte på någon överraskning i den aspekten. Efter 20 sekunder har Maria bara tagit sig 4,5 meter.

- Hur har du stått ut i tio veckor? frågar den nya jurymedlemmen Ramona Karlsson.

När Maria äntligen krupit ut på banan åker hon omedelbart in i en skylt.

- Nu smekte du den skylten, säger Frida försiktigt.

Turen fortsätter, men så blir Maria plötsligt lite filosofisk och spekulerar:

- Jag känner så här: i den här stan bor det ju ändå ingen. Spelar det då någon roll var jag parkerar eller inte?

Naturligtvis spelar det roll - det är ju det övningen går ut på. Se hur det går för Maria i klippet ovanför.


Spela
Tiina skjutsar arga mannen

Arge mannen överraskar Tiina i Sveriges värsta bilförare

I näst sista avsnittet av Sveriges värsta bilförare dök den arge mannen upp för tredje gången under säsongen. Denna gång överraskade han förarna genom att...

I näst sista avsnittet av Sveriges värsta bilförare dök den arge mannen upp för tredje gången under säsongen. Denna gång överraskade han förarna genom att plötsligt uppenbara sig i baksätet, vilket orsakade liv i luckan i Tiina Vallius bil. - Jag vill bort härifrån!, skrek hon rätt ut.

I nästa avsnitt är det dags för final i kampen om att inte bli Sveriges värsta bilförare.

Näst sista avsnittet blev därför ett test av deltagarnas utveckling. De fick, med vissa variationer, återse vattentanken, elstötsapparaten och den arge mannen. Hade de förbättrat körningen? Avgör själva!

Se Tiina Vallius skräckfyllda överraskning när arge mannen dyker upp inne i bilen. Klicka på play-knappen i klippet ovan.Spela
Linus backar med vattentank

Linus backar med vattentank

Spela
Lena skjutsar arga mannen

Lena skjutsar arga mannen

Spela
Maria fickparkerar med elstöt

Maria fickparkerar med elstöt

Spela
Maria skjutsar arga mannen

Maria skjutsar arga mannen

Spela
Linus fickparkerar med elstöt

Linus fickparkerar med elstöt

Spela
Lena backar med vattentank

Lena kör sämre än någonsin i Sveriges värsta bilförare

Det är näst sista avsnittet av Sveriges värsta bilförare 2012 och vid det här laget borde förarna ha lärt sig ett och annat. Men när Lena Andersson ska backa i...

Det är näst sista avsnittet av Sveriges värsta bilförare 2012 och vid det här laget borde förarna ha lärt sig ett och annat. Men när Lena Andersson ska backa i hinderbanan med vattentank på taket blir det inte många rätt.

Se Lena Andersson göra sin, enligt Hans Fahlén, sämsta körning någonsin i Sveriges värsta bilförare när det blivit dags för backning med vattentank på biltaket.

Tjuvkika i klippet ovan!

Detta händer i näst sista Sveriges värsta bilförare för säsongen:

Det är snart dags för final och de kvarvarande förarna får visa vad de lärt sig under sin tid i Sveriges värsta bilförare. De ska nu göra om de tre första övningarna som de fick prova på i programmet. Men varje övning har en ny detalj som gör det hela lite mer kompicerat.

I den första övningen ska de köra hinderbana där en arg man plötsligt dyker upp. I det andra testet ska de fickparkera men så fort de krockar med något får de elstötar. I den sista övningen ska de backa med en stor vattentank på taket och här framgår det verkligen hur dåliga deltagarna är på att köra bil.

Efter de tre testerna ska juryn avgöra om någon förtjänar att få tillbaka sitt körkort.Spela
Maria och Budda kör Porsche

Maria Andersson får åka Porsche med Budda

Sveriges värsta bilförares jurymedlem Budda tröttnade på Maria Andreassons snigelfart som bilförare och tog med henne på en "inspirerande" åktur i en Porsche....

Sveriges värsta bilförares jurymedlem Budda tröttnade på Maria Andreassons snigelfart som bilförare och tog med henne på en "inspirerande" åktur i en Porsche. - Detta är inte klokt någonstans, klämmer hon fram under åkturen.

Vill du se Sveriges värsta bilförares deltagare Maria Andreasson åka riktigt fort ska du inte sätta henne själv bakom ratten utan ge bilnycklarna till jurymedlemmen tillika racingföraren Patrik "Budda" Andersson.

Just det kan du se i klippet ovan. Mycket nöje.


Spela
Tiina kör budbil

Tiina kör budbil

Visa fler