TV4

Senaste från TV4

8:52
Spela
Har löst 22 mord i rad – nu högaktuell i nytt TV-program

Har löst 22 mord i rad – nu högaktuell i nytt TV-program

I TV4:s nya kriminalprogram ”Svenska fall för FBI” ska väcka liv i ouppklarade mordfall. En som medverkar är Bo Åström – känd för att lösa mord efter mord.

I TV4:s nya kriminalprogram ”Svenska fall för FBI” ska väcka liv i ouppklarade mordfall. En som medverkar är Bo Åström – känd för att lösa mord efter mord.

FBI-veteran och legendarisk kriminalkommissarie tar sig an mordfall i TV4

Hur arbetar en mordutredare på FBI i verkligheten? Mark Safarik är före detta mordutredare på FBI och Bo Åström en av Sveriges mest legendariska...

Hur arbetar en mordutredare på FBI i verkligheten? Mark Safarik är före detta mordutredare på FBI och Bo Åström en av Sveriges mest legendariska kriminalkommissarier. Under våren kommer de tillsammans ta sig an ouppklarade svenska mordfall i en ny, unik, programserie.

I Svenska fall för FBI tar experterna Bo Åström och Mark Safarik sig an åtta ouppklarade svenska mordfall. De besöker brottsplatser, träffar anhöriga och vittnen samt de poliser som arbetade när utredningarna pågick för att med nya ögon hitta infallsvinklar, teorier och spår som leder framåt.

Med den här unika serien tar TV4 steget in i kriminaljournalistiken på allvar när två av världens skarpaste polishjärnor ska sprida nytt ljus över olösta svenska mordfall. Jag tror att serien kommer att engagera, beröra och förhoppningsvis även göra skillnad, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4.

Genom att ”läsa” brottsplatsen, gärningsmannens tillvägagångssätt och de spår som har lämnats lägger Bo och Mark pusslet kring mordgåtan. Offrets person, kriminaltekniska och rättsmedicinska detaljer, val av mordvapen, brottsplats, fyndplats och flyktväg är några av bitarna i pusslet som successivt avslöjar mördarens beteende, motiv och personlighet.

- Under inspelningarna grävde vi ner oss ordentligt i varje fall för att verkligen kunna förstå komplexiteten i dem. Och det kan man inte göra vid ett skrivbord, så vi reste runt i hela Sverige. Bo är ett proffs ut i fingerspetsarna och hans stora erfarenhet av brottsutredningar gjorde att vi hade stor behållning av att ha varandra som bollplank. Vi kompletterar varandra och tänker ofta på precis samma sätt, säger Mark Safarik.

I slutet av varje avsnitt presenterar Mark och Bo en summering som de ger till polisen med nya spår att följa upp, en profil på gärningsmannen och teorier om tillvägagångssättet.

Svenska fall för FBI har premiär måndag 13 april 21.00 i TV4 och TV4 Play.

Om Mark Safarik

Mark Safarik, 60 år, är en av världens mest respekterade och erfarna mordutredare. Han har tidigare arbetat som expert på gärningsmannaprofilering vid FBI:s elitenhet Behavioral analysis unit, som porträtteras i När lammen tystnar och Criminal minds. Mark började sin karriär som vanlig patrullpolis men hamnade tack vare sina polisiära framgångar hos FBI. Under sina 23 år ledde han arbetet med operativ analys och gärningsmannaprofilering i tusentals mordfall, både i USA och runt om i världen.

Idag är han en internationellt erkänd expert på analys, profiling och tolkning av våldsamma kriminella beteenden och anlitas som ett av endast en handfull så kallade expertvittnen i USA:s domstolar. Hans främsta specialitet är komplexa, svårutredda och mycket våldsamma mord.

Mark har tidigare varit gärningsmannaprofilerare i program som Dateline (ett True Crime-program), Forensic files och det egna programmet Killer instinct. Han är även konsult för TV-serierna CSI, Bones samt för en rad andra tv-serier, böcker och filmer.

Om Bo Åström

Bo Åström, 57 år, är en av Sveriges erkänt bästa mordutredare. Han är före detta kriminalchef som gick under smeknamnet ”22-0” eftersom han klarade upp 22 av 22 möjliga mord i sitt distrikt. Han har även arbetat som FN-utredare runt om i världen, bland annat med det uppmärksammade mordet på Libanons premiärminister Hariri. Sedan ungefär ett år tillbaka är han tjänstledig från Rikspolisstyrelsen för att arbeta i Filippinerna med utredningar rörande utomrättsliga avrättningar och ofrivilliga försvinnanden.

TV4 lägger ner text-TV

TV4 har beslutat att lägga ner nyhetstjänsten text-TV. - Färre av våra tittare använder tjänsten text-TV. Samtidigt ser vi en enorm tillväxt i digitalt...

TV4 har beslutat att lägga ner nyhetstjänsten text-TV.

- Färre av våra tittare använder tjänsten text-TV. Samtidigt ser vi en enorm tillväxt i digitalt tittande, inte minst när det gäller nyheter. Beslutet är en konsekvens av den omställningen, säger Viveka Hansson, programdirektör för Nyheter och samhälle.

- Vi tar inte bort textning av nyheter eller andra program, det är viktigt att påpeka. Det vi tar bort är text-TV som nyhetstjänst. Jag vet att vi har tittare som verkligen älskar text-TV, men detta är tyvärr en förlustaffär och den är inte hållbar i längden.

Det är inte klart exakt när text-TV stängs ner, men målsättningen är att det ska bli innan sommaren.

- Vi kommer att använda pengarna på annat sätt digitalt, och vi diskuterar just nu med Nyhetsbolaget hur det ska göras, säger Viveka Hansson.

Baren gör comeback!

Baren är tillbaka och blir startskottet för en period av de största digitala satsningarna i TV4 Plays historia. – Vi vet att många tittare har ändrat sin...

Baren är tillbaka och blir startskottet för en period av de största digitala satsningarna i TV4 Plays historia. – Vi vet att många tittare har ändrat sin konsumtion av rörligt material. Därför är det en kul och kreativ utmaning för vår programavdelning att nu få medel till en väldigt offensivinnehållssatsning på starka format för TV4 Play som huvudsakling plattform, säger Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör för TV4-Gruppen.

I mitten av april gör den klassiska dokusåpan Baren comeback. I programmet kommer Sveriges skönaste dokusåpakändisar tävla i att driva den roligaste pop-up-baren under ledning av Paolo Roberto. - Jag älskar att Baren är tillbaka, jag älskar att vi fått Paolo Roberto som programledare och jag älskar att vi gör ett knasigt roligt event på tre veckor med sändning dygnet runt, säger Anton Glanzelius.

Men inte nog med det; samma månad lanseras även Brynolf och Ljung – streetmagic. Trollkarlarna har fått världen att häpna och nu är de tillbaka på hemmaplan för att trolla skjortan av svenska kändiseliten.

Baren har premiär måndagen den 13 april och kommer att sändas dygnet runt i TV4 Play under tre veckor, samtidigt som ett rykande färskt avsnitt sänds i TV12 och på TV4 Play varje kväll. Brynolf & Ljung sänds i TV4 torsdag den 9 april. Därefter produceras 6 avsnitt unikt för TV4 Play. 

Dramathrillern Modus
Visa bildspel

TV4 storsatsar på nordic noir-drama – Modus

Nya kriminalthrillern Modus är baserad på Anne Holts bästsäljare Frukta inte och bakom dramat finns Emmy-belönade manusförfattarna Mai Brostrøm och Peter...

Nya kriminalthrillern Modus är baserad på Anne Holts bästsäljare Frukta inte och bakom dramat finns Emmy-belönade manusförfattarna Mai Brostrøm och Peter Thorsboe och guldbaggebelönade Bron-regissören Lisa Siwe.

Modus kommer att spelas in som en sammanhängade historia i åtta delar där och bygger fritt på norska deckarförfattaren Anne Holts roman Frukta inte. Serien kretsar kring kriminalpsykologen Inger Johanne Vik som spelas av Melinda Kinnaman där Viks dotter blir vittne till ett mord och dras i samma veva själv in i en utredning av ett antal brutala våldsdåd. Vik upptäcker snart kopplingar mellan fallen och ett internationellt livsfarligt nätverk och en ursinnig jakt på gärningsmannen tar sin början.

– Jag är så stolt över vår nya serie Modus! Det kommer bli en nagelbitare med komplexa karaktärer, relationer och en avancerad brottsutredning i centrum. Dessutom med ett ämne som tar pulsen på vårt samhälle idag. Det har varit en ynnest att arbeta fram serien med ett team i världsklass, säger Josefine Tengblad, dramachef TV4.

Författaren bakom boken, Anne Holt, uttrycker själv sina förväntingar av flimatiseringen: 

– Efter att ha läst manuset har jag enorma förväntningar på Modus. Att få människor man skapat överförda från böcker till film är alltid spännande. Roman och tv-serie är två olika uttrycksformer och som författare måste man vara öppen för att genreskifte kräver nya berättargrepp. Likväl upplever jag att Modus är trogen min historia, mina karaktärer och historiens själ, säger Anne Holt, författare.

Manusföfattarna Mai Brostrøm och Peter Thorsboe har haft stora framgångar inom dansk television och skrivit bland annat Mordkommissionen, Ørnen och Livvakterna som alla tre belönats med Emmys. Arbetet med Modus är dock första gången Peter och Mai skriver en serie på svenska.

– Modus är vår första adaption. I modern dansk tv-drama har vi inte traditionen med litterära förlagor. Vi läste Anne Holts tankeväckande roman igen och igen innan vi la den åt sidan och började transformationen från litteratur till tv-serie. Modus handlar om kärlek – och hat. Det är en mörk labyrintisk samtidsberättelse om dödlig, helig vrede, säger Mai Brostrøm och Peter Thorsboe, manusförfattare.

Helge Skoog gör comeback i Klockan nio hos stjärnorna

Katrin Zytomierska, Lars Ohly och Marcus Oscarsson är några av kändisarna som öppnar upp sina hem och vässar sina köksknivar när Klockan nio hos stjärnorna är...

Katrin Zytomierska, Lars Ohly och Marcus Oscarsson är några av kändisarna som öppnar upp sina hem och vässar sina köksknivar när Klockan nio hos stjärnorna är tillbaka i rutan. Helge Skoog gör comeback som speaker och kommenterar stjärnornas matlagning med sin legendariska berättarröst. Klockan nio hos stjärnorna har säsongsstart den 2 februari i TV4.

- Efter att ha kommenterat över 550 matlagningsprogram i TV4 kände jag en viss mättnad. Nu har matlusten återkommit och jag är fett sugen på att titta in hos ett gäng kändisar som tävlar med varandra i konsten att umgås några kvällar vid niotiden, över god och hemlagad mat, säger Helge Skoog.

Det är återigen dags för kändisarna att visa upp sina färdigheter i köket och betygsätta varandras matlagning på bästa sändningstid. Den tredje säsongen av Klockan nio hos stjärnorna bjuder bland annat på en ninjaburgare, en mangoorgasm, mängder av skratt, kämpaglöd men framför allt - mängder av hackad lök. I programmet turas fyra kända svenskar om att bjuda varandra på middag, den som får bäst betyg får skänka 15 000 kronor till valfritt välgörande ändamål.

Deltagarna är:

Avsnitt 1: Tommy Nilsson, Regina Lund, Mohombi och Katrin Zytomierska

Avsnitt 2: Py Bäckman, Ann Söderlund, Tobias Persson och Mårten Nylén

Avsnitt 3: Anna Benson, Marcus Oscarsson, Mikael Rickfors och Lulu Carter

Avsnitt 4: Paul Tilly, Gunhild Carling, Rickard Söderberg och Alexandra von Schwerin

Avsnitt 5: Martina Thun, Per Holknekt, Josefin Crafoord och Tobbe Blom

Avsnitt 6: Lars Ohly, Jonas Hallberg, Malin Ewerlöf, Cissi Wallin

Avsnitt 7: Patrik Isaksson, Unni Drougge, Jesper Blomqvist och Tilde Fröling

Avsnitt 8: Valerie Aflalo, Gladys del Pilar, Bengt Frithiofsson och Anders Ekborg

Klockan nio hos stjärnorna har säsongsstart 2 februari klockan 21.00 i TV4.

Gunde utser Sveriges bästa bonde

Tolv utvalda bönder från hela Sverige tävlar under Gunde Svans ledning om vem som kan mest om livet på landet. Bästa bonden har premiär den 2 februari klockan...

Tolv utvalda bönder från hela Sverige tävlar under Gunde Svans ledning om vem som kan mest om livet på landet. Bästa bonden har premiär den 2 februari klockan 20.00 i TV4.

Nu är det dags att ta reda på vilken bonde som är bäst på att gissa vikten på grisar, köra traktorrace och mjölka kor under tidspress.

Bönderna gör upp om titeln ”Sveriges bästa bonde” och en prissumma på en kvarts miljon kronor. För att ta sig ända in i mål måste deltagarna vinna tävlingar olika tävlingar där det krävs både hjärta, hjärna och uthållighet.

- Det är otroligt kul med tävlingar i bondgårdsmiljö med allt vad det innebär och det blir spännande vill jag lova. Nu är det äntligen dags för bonden i mig att få leda bönderna! säger Gunde Svan.

Deltagarna i Bästa bonden är:

Kristian Gustafsson, 31 år, Gotland, mjölkproduktion och växtodling. 
Leif Nilsson, 50 år, Ystad, grönsaks- och växtodlare, äger 700 får tillsammans med sin fru. 
Stefan Åkerlund, 23 år, Östersund, mjölkproduktion och växtodling. 
Thomas Åkerlund, 23 år, Enånger, mjölkproduktion och växtodling.
Maria Eriksson, 26 år, Lilla Edet, mjölkproduktion. 
Patrik Gunnarsson, 25 år, Skövde, ekologisk mjölk- och nötproduktion. 
Anders Olsson, 54 år, Karlskrona, grönsaksodling och köttdjur. 
Ulla Nicklasson, 58 år, Göteborg, ekologisk grönsaksodlare och mjölkbonde. 
Anneli Wallin, 44 år, Mörkö, fårbonde.
Svante Gustafsson, 35 år, Vårgårda, kravmärkt nötproduktion. 
Erik Ohlsson, 18 år, Edsbyn, kviguppfödare. 
Jeanette Elander, 44 år, Västerås, grisuppfödning.

TV4 Play nu med Chromecast-stöd

Nu finns TV4 Play för Chromecast, Googles enhet för att sända innehåll från mobilen, surfplattan och datorn direkt till tv:n. Allt TV4 Plays och TV4 Play...

Nu finns TV4 Play för Chromecast, Googles enhet för att sända innehåll från mobilen, surfplattan och datorn direkt till tv:n. Allt TV4 Plays och TV4 Play Premiums innehåll – inklusive hela Premium Sport – går därmed enkelt att strömma till tv:n via TV4 Play-appen i mobilen eller surfplattan, både för iOS- och Androidanvändare.

Nu kan både iOS- och Androidanvändare se allt innehåll som finns i TV4 Plays mobilapp direkt på sin tv med Chromecast. Tack vare Chromecastfunktionen i TV4 Play-appen kan användarna enkelt strömma TV4 Plays hela utbud, inklusive Premiummaterial, tv-kanaler, filmer och hyrfilmer. Med Chromecast går också allt TV4 Play Premium-Sport-innehåll att se.

- Det känns så klart bra att vi nu kan erbjuda det lagom till julledigheten. Vi har ambitionen att skruva upp förändringstakten och satsningarna på våra digitala tjänster och ser fram mot ett 2015 med många spännande nyheter, säger Mathias Berg, kanaldirektör TV4-Gruppen.

För mer information om Chromecast, se www.google.com/chromecast och support.google.com/chromecast/

Anna Brolin leder TV4:s julfirande

TV4 presenterar stolt årets julvärd Anna Brolin. Anna lovar att bjuda tittarna på personliga reflektioner kring julen, spännande gäster, musik, julgodis och en...

TV4 presenterar stolt årets julvärd Anna Brolin. Anna lovar att bjuda tittarna på personliga reflektioner kring julen, spännande gäster, musik, julgodis och en och annan Zlatan-anekdot.
¬- Jag är så otroligt hedrad över förtroendet och vill att alla därute, stora som små sällskap, unga som gamla ska känna sig delaktiga och få så mycket härlig julstämning som möjligt genom rutan, säger Anna Brolin.

Det lackar mot jul. På julafton kommer Anna Brolin att hålla TV4-tittarna sällskap från eftermiddagen och genom hela kvällen. Anna fyller sin julstudio med massor med gäster, sportvänner och artister som hälsar på för att pratar om jul, roliga anekdoter och spela musik. 

I tablån trängs mat, deckare, julpyssel, filmer, klassiska julprogram och julspecialer från höstens mest omtyckta serier när TV4-Gruppen laddar inför årets mest älskade högtid. Först ut är TV4:s egen pysseltomte Ernst Kirchsteiger som verkligen vet hur man får till julmyset i Jul med Ernst. Bondesäsongen når sin kulm när bönderna gör sina avgörande val i finalen av Bonde söker fru och artisterna samlas igen i Så mycket bättre – återträffen. På julafton leder Gry Forssell O, helga natt, den stämningsfulla konserten från Örebro som i år gästas av bland andra Carola och Peter Jöback. Julafton avslutas i vanlig ordning med TV4-klassikern - och mörka komedin - Tomten är far till alla barnen.

Nyhetsmorgon är uppe i ottan under jul – och nyårshelgen. Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är på plats i studion och fyller på med nyheter blandat med julstämning och besök av spännande gäster. Förutom Jenny och Steffo lotsar Tilde de Paula Eby, Peter Jihde och Jessica Almenäs med kollegor. Dessutom får redaktionen förstärkning av Agneta Sjödin och Lotta Engberg som gästar som programledare den 21 respektive 28 december. Recensenterna Ronny Svensson och Fredrik Strage presenterar med sina årsbästalistor och under storhelgen sänds reportageserien Följ en kändis på jobbet där tittarna får hänga med bland andra Måns Zelmerlöw och Isabella Löwengrip till deras arbetsplaster.

I Sjuans jul välkomnar Jamie Oliver tittarna hem till sig med programmen Julmat hemma hos Jamie och Jamie Olivers jullovsmat där julmat varvas med familj och traditioner. Kanalen bjuder även på gastkramande säsongsfinal av snackisen En natt på slottet och skrattfest när gubbarna i Monthy Python återförenas på O2 arena i London med showen Monthy Phyton: One down, five to go. Dessutom blir det massor av härliga filmklassiker som Sagan om ringen-triologin och Forrest Gump.

TV12 bjuder på en alternativ jul med massor av sport, action och skräck. Här får alla sportälskare sitt lystmäte i form av Handbolls EM – damer och Innebandy VM – herrar. Travet kör årskrönika med Travåret 2014. Den 27 december blir det reprismataron med alla avsnitt av höstens populära serie Bara bajare. Filmtemat i kanalen är action och skräck.

I TV4 Play samlas mängder av matprogram med profiler som Leila Lindholm, Tina Nordström och Paolo Roberto samt ett härligt buskispaket med välkända profiler som Stefan & Krister. I TV4 Play Premium blir det dokumentärmaraton och svensk deckarfest med mängder av rullar.

Under hela julhelgen dyker det upp personliga julhälsningar från artister och profiler på TV4:s Facebook och via Instagram bjuder TV4-huset på en alternativ julkalender i form av gissa tomten – fullspäckad med kanalens kära profiler maskerade med tomteskägg.

Varm välkomna att fira jul och nyår med hela TV4-Gruppen!

Guldkorn i tv-tablån under julen:

4 december:

Jul med Ernst: TV4:s egen julexpert Ernst Kirchsteiger julpyntar, lagar mat och ger tips på allt som hör julen till.

12 december:

Svenska hjältar-galan: Här hyllas årets vardagshjältar under en känslofylld gala.

13 december:

Det största äventyret: Sportprofiler reser jorden runt för att göra upp om vem som blir årets äventyrare.

16 december:

Äntligen hemma – julspecial: Gänget från Äntligen hemma bjuder på julinspiration och delar med sig av smarta tricks för att skapa härlig julstämning i hemmet.

17 december:

Bonde söker fru-final: I kulmen på den spännande bondesäsongen gör årets bönder sitt sista och avgörande val.

19 december:

Diggiloo:

Se sommarens härliga konsert där Sveriges artistelit står på scen. Även skrattmusklerna får sitt när komikern Per Andersson spexar loss!

22 december:

Bonde söker fru – vad hände sen? Här får vi se hur det har gått för våra bönder i deras sökande efter den stora kärleken.

23 december:

Bingolottos uppesittarkväll: Ingvar Oldsberg med rimsugna gäster håller i en härlig uppesittarkväll med bingo och underhållning fram till midnatt.

Julafton:

Årets julvärd: Anna Brolin håller tittarna sällskap och guidar dem genom TV4:s julafton tillsammans med gäster och musiker som hälsar på henne i julstudion.

O, helga natt: Gry Forssell leder i år den traditionsenliga och stämningsfulla julkonserten från Stortorget i Örebro som gästas av Carola, Peter Jöback, Sean Banan och Åsa Fång.

Tomten är far till alla barnen: Den här svarta komedin - om en julafton som spårar ur rejält - är en riktig TV4 julklassiker! I rollistan syns Peter Haber, Katarina Ewerlöf, Anders Ekborg och Dan Ekborg.

Juldagen:

Så mycket bättre – återträffen: Amanda Jenssen, Ola Salo, Carola, Orup, Kajsa Grytt, Familjen och Love Antell träffas igen för att umgås, minnas, prata om - och lyssna på - årets höjdpunkter.

Annandag jul:

Björn Skifs-special del 1: Björn blickar tillbaka på de senaste årens höjdpunkter i karriären.

28 december:

Björn Skifs-special del 2: Se konsert från sommarens succéturné varvat med intervjusnack med Björn, bandet och hans fru Pernilla som producerat showen.

30 december:

Lunds humorfestival: Möt Sveriges humorelit på Lunds humorfestival. Medverkar gör bland annat, Björn Gustafsson, Petra Mede, Kristoffer Apppelquist och Sissela Kyle och många fler kända komiker.

Nyårsafton:

Bingolottos nyårskväll: Ingvar Oldsberg bjuder på en sprakande, festlig och vinstspäckad bingokväll, direkt från Göteborg.

Nyårsdagen:

Agnetas nyårskarameller: Agneta Sjödin bjuder in ett stort gäng omtyckta programledarprofiler och visar roliga och knasiga klipp och bloopers från året som gått. 

Kunglig start för Hellenius hörna och Så mycket bättre gav superhelg i TV4-Gruppen

Det rasslade till på alla TV4-Gruppens plattformar i helgen när prins Carl Philip besökte säsongstarten av Hellenius hörna, den femte och extremt hypade...

Det rasslade till på alla TV4-Gruppens plattformar i helgen när prins Carl Philip besökte säsongstarten av Hellenius hörna, den femte och extremt hypade säsongen av Så mycket bättre drog igång, och superstjärnan Ariana Grande gästade Idol.

Rekorden avlöste varandra i helgen. Först ut var Hellenius hörna vars säsongspremiär fick en rekordtitt med 1 535 000 tittare och dagen efter slog även Så mycket bättre till med en rekordnotering - 2 245 000 personer såg Ola Salos dag. Succén fortsatte på sociala medier som svämmades över av tittarnas jubel och säsongsstarterna bidrog också till en stark helg i TV4 Play med drygt 2,4 miljoner strömstarter.

- Vilken fantastisk helg! En rekordstor publik bänkade sig framför Så mycket bättre och Hellenius hörna samtidigt som både Idol och I huvudet på Gunde Svan fortsätter att engagera publiken. Fyra kvalitetsprogram som tillsammans skapar högklassig helgunderhållning i TV4. Det har varit en fröjd att följa reaktionerna på sociala medier och att tittarsiffrorna nu bekräftar tittarnas breda engagemang är oerhört glädjande, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4.

Det blev en av årets starkaste helger för TV4-gruppen. Under fredagskvällen såg 930 000 tittare superstjärnan Ariana Grande uppträda tillsammans med idolerna. Programmet hade en tittarandel på 31,6 procent och en rating på 10,3. Hellenius hörna som gästades av Prins Carl Philip slog tittarrekord med 1 535 000 tittare, en andel på 44,1 procent och en rating på 15,8. Tidigare var programmets bästa tittarsiffra 1 493 000 tittare då Fredrik Reinfeldt gästade år 2011.

Säsongsstarten för Så mycket bättre på lördagskvällen med Ola Salo slog även det ett nytt rekord med en tittarsiffra på 2 245 000, tittarandel på 61,6 procent och en rating på 23,2. Rekordet var tidigare 2 008 000 från Sylvia Vrethammars program 2012.

Tredje avsnittet av I huvudet på Gunde Svan fick under söndagskvällen säsongens högsta tittarsiffra då han möte Carolina Klüft, detta program sågs av 915 000 och hade en tittarandel på 28 procent och en rating på 10.

Visa fler
 
NU
 
Visa hela tablån