TV4 25 år

Senaste från TV4

4:01
Spela
Bengt Magnusson tillbaka: "Jag har längtat efter kompisarna på jobbet"

Bengt Magnusson tillbaka: "Jag har längtat efter kompisarna på jobbet"

Nyheternas programledare Bengt Magnusson gör comeback i rutan om två veckor. Men redan nu är han tillbaka på redaktionen och värmer upp.

Nyheternas programledare Bengt Magnusson gör comeback i rutan om två veckor. Men redan nu är han tillbaka på redaktionen och värmer upp.

Hela Sverige skramlar sänds i TV4 Play

Nu samlas den svenska musikindustrin för att dra sitt strå till stacken i den flyktingkatastrof som vi befinner oss i just nu. Tisdagen den 29 september...

Nu samlas den svenska musikindustrin för att dra sitt strå till stacken i den flyktingkatastrof som vi befinner oss i just nu. Tisdagen den 29 september arrangerar Hela Sverige skramlar, en helkväll med några av landets främsta artister. Galan sänds i TV4 Play med starttid klockan 19.00 och fyra timmar framåt.

Genom ideella krafter kan galan Hela Sverige skramlar genomföras. Stockholm Globe Arenas lånar ut Ericsson Globe och de artister som deltar i galan ställer upp kostnadsfritt. Kvällens biljettintäkter går till FN:s flyktingorgan UNHCR och utöver biljettpriset på 195 kronor finns det i samband med köpet en möjlighet att skänka en extra gåva på mellan 125 och 10 000 kronor. 

Så här skänker du en gåva:

Sms:a FLYKT till 72 900 för att skänka 100 kronor. 

FLYKT50 för att skänka 50 kronor.

FLYKT200 för att skänka 200 kronor.

FLYKT300 för att skänka 300 kronor. 

Alla pengar går oavkortat till UNHCR, UNICEF, Läkare utan gränser, Röda korset och Rädda barnen. 


Artisterna som deltar är bland annat Carola, Petter, Bo Kaspers Orkester, Lars Winnerbäck, Laleh, Kim Cesarion, Seinabo Sey, Peter Jöback och Lilla Namo. 

Här är kändisarna som reser i nya När & fjärran

Camilla Läckberg och Simon Sköld åker på kärleksresa till Rio medan Hasse Aro och Thomas Bodström drar på crimetrip till England. Här är kändisarna som är med...

Camilla Läckberg och Simon Sköld åker på kärleksresa till Rio medan Hasse Aro och Thomas Bodström drar på crimetrip till England. Här är kändisarna som är med i nya När & fjärran. Inspelningen drar igång den 26 september.

Det är sju år sedan När & Fjärran senast sändes i TV4. Nu är programmet tillbaka. Den här gången beger sig några av våra mest älskade kompis- och kärlekspar ut i världen för att utforska kända och okända resmål!

Först ut är Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist som ska till Norra Italien för att njuta av dryck och kultur.

- Det ska bli härligt att ta del av Italiens historia. Däremot finns det risk för att det inte blir några fler Nyhetsmorgon då min och Steffos relation kan sättas på hårda prov, säger Jenny Strömstedt.

Steffo Törnquist fyller i:

- Jag ser fram emot att sjunga opera, köra vackra båtar och diskutera den Italienska hållningen till form kontra funktion som Jenny tyvärr har helt fel åsikt om, säger han.

Den folkkära programledarduon åker iväg i slutet av september till Italien. När & fjärran har nypremiär våren 2016 i TV4.

Här är listan på kändisarna som medverkar i programmet:

Camilla Läckberg och Simon Sköld åker till Rio de Janiero för en sista långresa innan deras baby kommer.

Leif Mannerström firar Halloween på Tivoli i Köpenhamn tillsammans med sina två barnbarn Kelly och Leffe! Ett besök på Zoo står också på önskelistan!

The Fooo Conspiracy tar pulsen på Barcelona och hoppas klämma in en gatuspelning på Las Ramblas.

Hasse Aro och Thomas Bodström åker på crimeresa till England. De går i Jack the Rippers fotspår för att sedan resa vidare till kommissarie Barnabys Midsomer.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist åker runt bland vingårdar och pittoreska byar i norra Italien och besöker Romeo och Julias balkong i Verona.

Lars Ohly och Rami Shaaban åker till Portugal för att prova havsfiske och i Lissabon riskerar de livet i 28:ans spårvagn.

Lill-Babs besöker sin dotter Malin på Mallorca och upptäcker en ny sida av den populära ön!

Fyra av våra mest populära Instagram-tjejer Angelica Blick, Janni Delér, Lisa Olsson ochElsa Ekman tar ledigt med en tjejhelg i Berlin. Där upplever de både historia och klubbliv.

Marcus Oscarsson och Ebba Kleberg von Sydow tar pulsen på Washington ett år innan presidentvalet och letar efter heta politiker och smaskigt skvaller i maktens boning.

Birgitta Rasmusson och Rickard Söderberg besöker Wien och får frossa i sina största passioner – bakelser och opera!

Edward Blom provar tillsammans med sin fru Gunilla och babyn Melchior, 6 mån, livet på en all inclusive-anläggning i Mexico samt gör en avstickare till Miami.

Två av vinnarna i Biggest Loser, Simon Kachoa och Hristos Adoniadis reser ihop till paradisön Barbados. Tillsammans har de gått ner 185 kilo och nu ska de lära sig att surfa!

Sjuan söker par i separation

Håller du och din partner på att separera? Då kan ni nu få hjälp av kunniga experter i en ny dokumentär TV-produktion.

Håller du och din partner på att separera? Då kan ni nu få hjälp av kunniga experter i en ny dokumentär TV-produktion.

Vi vill hjälpa par som kört fast i sin separation!

Till Skilsmässohotellet söker vi par över hela landet som bestämt sig för att separera men ännu inte lyckats komma överens om vem som ska få vad när ni går skilda vägar. En resa som utan hjälp kan bli både utdragen, dyr och känslomässigt väldigt jobbig. 

Till sin hjälp får paren en av Sveriges mest erfarna och meriterade advokater och medlare inom området, Mia Edwall Insulander. Hon kommer hjälpa paren att upprätta juridiskt bindande bodelningsavtal. Paren får också hjälp och coachning av Lennart Matikainen, en av landets mest anlitade relationscoacher.

Mejla dina kontaktuppgifter till skiljas@tv4.se och berätta kort om er situation så hör vi av oss snarast och berättar mer.

Sista ansökningsdatum: 11 oktober 2015.

Rösta fram tidernas TV4-program!

I höst fyller TV4 25 år och det firar vi genom att låta våra tittare utse tidernas program i TV4. Rösta på en av våra kandidater eller välj ett eget förslag....

I höst fyller TV4 25 år och det firar vi genom att låta våra tittare utse tidernas program i TV4. Rösta på en av våra kandidater eller välj ett eget förslag. Du kan bara rösta en enda gång, och resultatet avslöjas i vårt stjärnspäckade jubileumsprogram, Helkväll i Hörnan – TV4 25 år, som sänds i december. Om du anger din e-postadress har du chansen att vinna biljetter till den unika inspelningen. Omröstningen pågår till den 15 oktober.

Tävlingsregler

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN via tv4.se.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via tv4.se kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4-GRUPPEN rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 15 oktober 2015 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN.

7. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

8. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via www.tv4.se.

9. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

10. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

11. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

12. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Minnesvärda triss-skrap i Nyhetsmorgon

Alla drömmer vi om att nån gång vinna den stora vinsten. Här har vi samlat några riktigt stora vinnare och härliga stunder från trissstudion i Nyhetsmorgon.

Alla drömmer vi om att nån gång vinna den stora vinsten. Här har vi samlat några riktigt stora vinnare och härliga stunder från trissstudion i Nyhetsmorgon.

Trollkarlen Lars-Gunnar Börjesson från Täby skrapar Triss och spår sin egen vinst i Nyhetsmorgon.

Mattias Aziz från Lidköping jobbar på restaurang i Götene. Han hoppas på en riktigt bra semesterresa med kompisarna, och på en middag med Tilde…

Historiska trisskrapet som får Martin Timell att ta fattningen! Här skrapar 84-åriga Anna-Lisa Strandberg fram rekordsumman i Nyhetsmorgon.

Tilde de Paula tappar fattningen när Bengt-Åke skrapar fram storvinsten i Triss

Jenny Strömstedts jobbiga Nyhetsmorgon när Maud Nesemann från Tibro skrapar triss.

8:51
Spela
TV4 fyller 25! Anders Bagge och Kristin Kaspersen minns succéerna

TV4 fyller 25! Anders Bagge och Kristin Kaspersen minns succéerna

TV-profilerna ser tillbaka på Idol, Fångarna på fortet och andra stora tittarsuccéer.

TV-profilerna ser tillbaka på Idol, Fångarna på fortet och andra stora tittarsuccéer.

3:57
Spela
Så blev TV4 ”En del av Sverige”

Så blev TV4 ”En del av Sverige”

15 september fyller TV4 hela 25 år. Under dagarna fram till dess uppmärksammar vi just detta genom att minnas tillbaka - och också träffa människorna som varit med på TV4:s resa under ett kvartssekel.

15 september fyller TV4 hela 25 år. Under dagarna fram till dess uppmärksammar vi just detta genom att minnas tillbaka - och också träffa människorna som varit med på TV4:s resa under ett kvartssekel.

3:51
Spela
Hellenius: "Det har nog aldrig varit så många olika program förut"

Hellenius: "Det har nog aldrig varit så många olika program förut"

Nu avslöjas TV4:s hösttablå - Maria Forsblom är på plats och träffar bland annat David Hellenius.

Nu avslöjas TV4:s hösttablå - Maria Forsblom är på plats och träffar bland annat David Hellenius.

Hösten 2015 i TV4

Hösten i TV4 kommer du att kunna njuta av gamla favoriter som återvänder till rutan och nya tillskott som gör entré både i kanalerna och på TV4 Play.

Hösten i TV4 kommer du att kunna njuta av gamla favoriter som återvänder till rutan och nya tillskott som gör entré både i kanalerna och på TV4 Play.

Brottsplats Sverige

BROTTSPLATS SVERIGE Ett helt nytt direktsänt kriminalmagasin i TV4 under ledning av Kristallen-belönade journalisten och programledaren Hasse Aro kommer att varje vecka ge tittarna möjligheten att i direktsändning, med hjälp av programmets utredare, lösa ouppklarade brott. Brottsplats Sverige startar den 24 september 21:00 och sänds i TV4.

SOLSIDAN Saltsjöbadens finest är tillbaka i höst när Solsidans nya säsong sköljer sin humoristiska aura över TV4. Solsidan är TV4:s mest framgångsrika komediserie och har vunnit tv-priset Kristallen flera gånger för bästa humorserie och årets bästa program. Läs mer om inspelningen samt se klipp från tidigare säsonger

Heja Sverige

HEJA SVERIGE Åtta stjärnidrottare med funktionsnedsättningar har valts ut för att delta i Special Olympics i Los Angeles. I höst följer programmet Heja Sverige hela deras resa från förberedelserna till den stora tävlingsdagen. Det blir en inspirerande och livsbejakande serie med rörande historier samt massor av humor och glädje. Heja Sverige startar den 7 september kl 21:00 och sänds i TV4.

Mitt liv som valp

MITT LIV SOM VALP Åtta valpar och deras nyblivna hussar och mattar kommer att mötas i en helt ny programserie i TV4. Valparna är av olika raser och i skilda stadier av valplivet och den första tiden med valpen förändras livet rejält. Till familjernas hjälp finns hundcoachen Fredrik Steen som kommer stötta och ge råd kring hur de bäst hanterar de utmaningar som kan uppstå. Mitt liv som valp startar den 10 september kl 20:00 och sänds i Sjuan

SÅ MYCKET BÄTTRE Omtyckt, kritikerrosat och numera en institution i svenskt underhållning - i höst är Så mycket bättre tillbaka för en sjätte säsong. Förutom att tolka varandras låtar får de medverkande artisterna en dag där de bestämmer vad de ska göra.

Hela Sverige bakar junior

HELA SVERIGE BAKAR JUNIOR Sveriges bästa bagare ska nu utses i juniorklassen när nio strycken unga baktalanger möts i Hela Sverige bakar junior.

MODUS TV4:s nya kriminalserie kretsar kring kriminalpsykologen Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman). Serien tar fart när hennes dotter blir vittne till ett mord och hon dras i samma veva själv in i en utredning av ett antal brutala våldsdåd. Vik upptäcker snart kopplingar mellan fallen och ett internationellt livsfarligt nätverk och en ursinnig jakt på gärningsmannen tar sin början. Modus startar den 23 september kl 21:00 och sänds i TV4.

Bachelor

BACHELOR - NÄR LEKEN BLEV ALLVAR I detta dejtingprogram handlar det om att få den där sista pusselbiten att äntligen falla på plats. Singelkillen Pär får chansen att dejta tjugofem singelkvinnor i fantastiska miljöer på en romantisk ö med sol, värme och massor av kärlek. Läs mer om Pär

Unga föräldrar

UNGA FÖRÄLDRAR En svensk dokumentärserie som ställer frågan hur det är att bilda familj som tonåring. Serien följer fem unga par som nyligen blivit föräldrar med allt vad det innebär kring blöjbyten, sjukhusbesök och livsavgörande beslut. Säsong 1 startar den 7 september kl 20:00 i Sjuan innan säsong 2 går igång på TV4 Play

Bonde söker fru

BONDE SÖKER FRU I höst blir det jubileum när den tionde säsongen av Bonde söker fru drar igång. Återigen har Linda Lindorff hittat åtta stycken kärlekstörstande bönder från hela landet. Av de åtta som presenteras under våren kommer fyra bli de bönder vars historier mynnar ut i höstens säsong. Alla längtar de efter att finna den stora kärleken - i höst kan längtan bli besvarad. Bonde söker fru startar den 23 september kl 20:00 och sänds i TV4

Idol

IDOL I musiktävlingen Idol letar juryn bestående av Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard efter Sveriges nästa superstjärna bland tusentals sökande. Programledare är Pär Lernström. Idols fredagsfinaler startar den 25 september kl 20:00 och sänds i TV4

Felix stör en ingenjör

FELIX STÖR EN INGENJÖR Felix Herngren besöker svenska framgångsrika ingenjörer i utlandet och får följa med dem till jobbet. Han får testa spännande och innovativa tekniska konstruktioner och får en inblick i hur det är att jobba och bo utomlands. Se de två första säongerna här

Morden i Sandhamn

MORDEN I SANDHAMN Dramaserien som blivit en svensk favorit och är baserad på Viveca Stens mordspäckade böcker om stockholmsskärgårdens sommarpärla Sandhamn. Här kan du se tidigare säsonger

Kockarnas kamp

KOCKARNAS KAMP I höst är Kockarnas kamp tillbaka för fjärde säsongen med ett nytt gäng tävlingslystna kockar som ska kämpa i yrkesskicklighet. Likt tidigare säsonger är det Pär Lernström som håller i taktpinnen. Kockarnas kamp startar den 21 september kl 20:00 och sänds i TV4. Läs mer om programmet och kockarna här

Samhällsjudo

SAMHÄLLSJUDO TV4 Play:s nya satsning Samhällsjudo är skapat av multikonstnärerna Frej Larsson och Simon Gärdefors. I Samhällsjudo tar de upp olika frågor där myndigheter, företag, politiker eller andra bär ansvar, belyser problematiken och sätter dit dem. Det är en spark uppåt, men med glimten i ögat. Ett nytt, ungt och ibland kontroversiellt program som ser dagens ljus i höst.

Hela Sverige bakar

HELA SVERIGE BAKAR En brandman, en sångerska och en plattsättare. Det är några av de tolv hängivna hobbybakarna som gör upp om chansen att ge ut sin egen bakbok och den ärofyllda titeln som Sveriges bästa hemmabagare. Hela Sverige bakar startar den 10 september kl 21:00 och sänds i Sjuan

Det okända

DET OKÄNDA Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Medverkande medier är bland andra Lena Ranehag, Pierre Hesselbrandt och Birkan Tore. I år gör även Regina Lund debut som medium. Det okända sänds på måndagar kl 21:00 i Sjuan. Här kan du se programmet i TV4 Play

Fantastiska fynd

FANTASTISKA FYND I Sjuans nya realityserie Fantastiska fynd ger antikvitetshandlare och experter en inblick i sin outtröttliga jakt på fynd och intressanta föremål. Fantastiska fynd startar den 9 september 20:00 i Sjuan

Visa fler