TV4 25 år

Senaste från TV4

5:34
Spela
"Sweden should act for journalists in the world"

"Sweden should act for journalists in the world"

TV4 writes a letter to foreign minister Margot Wallström.

TV4 writes a letter to foreign minister Margot Wallström.

2:07
Spela
Jubel och fanfar - TV4 fyller 26 i dag

Jubel och fanfar - TV4 fyller 26 i dag

Så här såg det ut när Steffo debuterade som tv-reporter 1990.

Så här såg det ut när Steffo debuterade som tv-reporter 1990.

6:41
Spela
Pär Lernström: "Aldrig haft så mycket adrenalin i kroppen"

Pär Lernström: "Aldrig haft så mycket adrenalin i kroppen"

Premiär för nytt äventyrsprogram i 360 grader.

Premiär för nytt äventyrsprogram i 360 grader.

3:10
Spela
"Jag har aldrig haft så här tufft programledaruppdrag"

"Jag har aldrig haft så här tufft programledaruppdrag"

Peter Settman gör TV4-debut med studion full av barn.

Peter Settman gör TV4-debut med studion full av barn.

3:55
Spela
I dag presenteras TV4:s hösttablå

I dag presenteras TV4:s hösttablå

Maria Forsblom möter David Hellenius och avslöjar några nyheter bland höstens program.

Maria Forsblom möter David Hellenius och avslöjar några nyheter bland höstens program.

Deltagare sökes till ett nytt härligt och kreativt TV-program!

Vi söker dig som älskar att skapa med dina händer och som vill vara med och tävla om att bli utsedd till Sveriges mest kreativa och bästa skaparkraft.

Vi söker dig som älskar att skapa med dina händer och som vill vara med och tävla om att bli utsedd till Sveriges mest kreativa och bästa skaparkraft.

Är du Sveriges mest kreativa och bästa superskapare? Kan du trolla fram vackra ting utifrån nästan vadsomhelst? Göra om en gammal resväska till en fåtölj, skapa en magisk takkrona av återbrukat material, förädla loppisfynd och hitta på nya användningsområden för olika föremål. Älskar du att skapa och sätta din egen prägel på det du gör? Fantasifulla och händiga män och kvinnor sökes till ett nytt härligt TV-program där sju kreatörer tävlar mot varandra i fantasifulla och roliga utmaningar tills en slutligen en står som vinnare.

Är det dig vi söker eller känner du någon som skulle passa, ta chansen och hör av dig till oss nu!

Mejla oss följande uppgifter:

Namn:
Ålder:
Adress:
Telefonnummer:
Mailadress:
Yrke:
Kort beskrivning av dig själv:
Vad är det du skapar? (Inom DIY)

Skicka även med en bild på dig själv och exempel på vad du har skapat. 
casting.diy@elkentertainment.se

Mandelmanns Gård tar plats i TV4

Hembakat, hemlagat, hembyggt, egenproducerat och ett hundratal djur som ska skötas om. Det är några av huvudsysslorna på Mandelmanns gård, där Gustav och Marie...

Hembakat, hemlagat, hembyggt, egenproducerat och ett hundratal djur som ska skötas om. Det är några av huvudsysslorna på Mandelmanns gård, där Gustav och Marie med händerna som främsta verktyg driver en självförsörjande gård på vackra Österlen i Skåne. Våren 2017 får tittarna hälsa på hos paret Mandelmann och hämta massvis med inspiration och tips på allt inom självhushållning. Inspelningarna av programmet är i full gång och pågår fram tills i höst.

Familjen Mandelmann består av Marie och Gustav och deras fyra barn. Efter flera år boendes på Södermalm i Stockholm tröttnade paret på stadslivet och driver sedan 1996 den kravmärkta gården Djupadal på Österlen. Tittarna får följa paret från morgon till kväll i allt från djurskötsel, bygge, matlagning och utflykter, från tidig vår till sen höst.

- Vi bygger och svetsar, odlar och lagar mat, gnabbas och vänslas, ja allt mellan himmel och ekologisk jord. Vi är ena stunden på en mjölkpall för att i nästa ta plats vid ett dukat festbord. Det är roligt som tusan att få visa upp det vi sysslar med här på gården och även vallhunden Saffran, nyblivna mjölkkon Snöflinga och Bruna hönan är med på noterna och har lyckats lära sig att titta in i kameran, säger Gustav och Marie Mandelmann. 

På Mandelmanns gård finns det alltid sysslor att göra och gården är under ständig konstruktion. Det är allt från grindar och staket till fågelholkar och odlingsbänkar som ska byggas samtidigt som jordgubbar, äpplen, kål och kronärtskockor ska sås och skördas. Dessutom har familjen över hundra ytterligare familjemedlemmar i form av hundar, kor, höns, får, grisar och bin. 

- Familjen Mandelmann är en fantastisk familj som har gjort det många bara drömmer om, de flyttade från storstadlägenheten på Södermalm till lantlivet på en självförsörjande gård på Österlen. Självhushållning, medvetenhet och respekt för den värld vi lever i ligger i tiden och Mandelmanns gör det på ett enkelt och lustfyllt sätt som vi hoppas och tror att tittarna själva kan inspireras av och ta med sig in i sin vardag, säger Fredrik Arefalk, Kanalchef TV4-gruppen.

Peter Settman leder nytt program i TV4

Våren 2017 börjar det nya programmet Hur svårt kan det va? som leds av Peter Settman. Där guidar Peter en klarsynt, rolig och kvicktänkt barnpanel som ger sin...

Våren 2017 börjar det nya programmet Hur svårt kan det va? som leds av Peter Settman. Där guidar Peter en klarsynt, rolig och kvicktänkt barnpanel som ger sin syn på vuxnas problem och erbjuder direkta, och inte helt konventionella, lösningar. Överraskande, ärliga och underhållande diskussioner från barnens perspektiv varvas med roliga sketcher och inslag.

Vi vuxna har en tendens att krångla till livet. Kanske blir världen lite mer begriplig om vi ser den genom barns ögon? I Hur svårt kan det va? tar Peter Settman och en lösningsorienterad barnpanel sig an vuxenvärldens dilemman och problem, stora som små.

- Är man i en studio med en massa barn kan ju vad som helst hända, det känns lite som att åka slalom med förbundna ögon. Barn har liksom inget filter utan säger exakt vad de tycker och det är ju det som är så himla underbart, säger Peter Settman.
I Hur svårt kan det va? står barnens insikter i fokus när oväntade diskussioner varvas med sketcher. För Peter Settman innebär programmet debut som programledare i TV4.
- Peter är en av landets främsta programledare med en imponerande humoristisk träffsäkerhet och kvicktänkthet som bådar för väldigt underhållande situationer i samtal med barnen i programmet. Vi är väldigt glada att han gör Hur svårt kan det va? tillsammans med oss, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-gruppen.

Programmet produceras av Baluba och har premiär under våren 2017 i TV4.

Allmänna användarvillkor för TV4:s tjänster

Omfattning

Tv4.se, tv4.play.se, köket.se och fotbollskanalen.se (”Tjänsterna”) ägs och tillhandahålls av TV4 AB (org nr 556242-7152), (”TV4”). Genom att använda Tjänsterna bekräftar du att du accepterar dessa villkor för användningen av det innehåll som tillgängliggörs via Tjänsterna. För TV4 Play gäller, utöver dessa Användarvillkor, även särskilda villkor som du godkänner i samband med att du registrerar ett konto eller köper ett Premium Abonnemang. Vid konflikt mellan sådana särskilda villkor och dessa användarvillkor ska de särskilda villkoren äga företräde. 

TV4 har rätt att när som helst ändra dessa Användarvillkor. Sådan ändring kommuniceras endast genom att en uppdaterad version av villkoren publiceras här samt på respektive Tjänst. Vi rekommenderar därför att du regelbundet tar del av Användarvillkoren.

Användarvillkoren gäller oavsett hur du tar del av Tjänsterna och inkluderar därmed även användning som sker via appar (Ios och Android).

Upphovsrättsligt skyddat material

Tjänsterna innehåller material som skyddas enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Detta innebär bland annat att du inte har rätt att sprida (göra tillgängligt) eller kopiera hela eller delar av Tjänsterna till allmänheten eller på annat sätt använda Tjänsterna för kommersiellt bruk. Du får inte heller kringgå eller försöka kringgå tekniska åtgärder mot kopiering.

TV4.s material får inte användas i sammanhang som syftar till att undergräva respekten för mänskliga rättigheter eller diskriminerar någon på grund av etnisk tillhörighet kön, religiös uppfattning, sexuell läggning, nationalitet eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att vidta åtgärder i syfte att begränsa sådan användning om vi anser detta nödvändigt.

Kopiering för privat bruk får ske enligt vissa förutsättningar i enlighet med tillämplig lag. Du får endast använda Tjänsterna för eget och privat bruk och i enlighet med vad som i övrigt gäller enligt tillämplig lag. För det fall Tjänst kräver inloggning har du inte rätt att låta annan utnyttja sådana inloggningsuppgifter och det är din skyldighet att säkerställa att inloggningsuppgifterna skyddas från otillbörligt användning.

Brott mot vad som nämnts i denna bestämmelse ska alltid anses som ett väsentligt avtalsbrott och medföra rätt för TV4 att utan förvarning omedelbart stänga av dig från att använda Tjänsterna/Tjänsten. Brott mot denna bestämmelse kan även medföra skadeståndsskyldighet. TV4 förbehåller sig även rätten att, vid upprepade avtalsbrott, blockera relevant IP-nr och/eller kontokort från fortsatt användning av Tjänsten/Tjänsterna.

Användargenererat innehåll

TV4 bär utgivaransvaret för Tjänsterna vilket innebär att merparten av innehåll som återfinns i Tjänsterna omfattas av detta ansvar. En del av det innehåll som finns på Tjänsterna kommer dock från våra användare, så kallat användargenererat innehåll – t.ex. kommentarer och bilder som användare själva lagt upp/publicerat. TV4 ansvarar inte för sådant innehåll vilket betyder att det är användaren som lagt upp innehållet som bär det fulla ansvaret. TV4 är skyldiga att i efterhand granska och ta bort sådant användargenererat innehåll som är i strid med lag, detta i enlighet med den sk BBS lagen (Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor). Därutöver förbehåller sig TV4 rätten att ta bort användargenererat innehåll som TV4 bedömer som olämpligt eller opassande. 

I syfte att tydliggöra för dig som användare vad som faller inom TV4:s utgivaransvar så markeras detta alltid i vår layout eller genom text.

Vad gäller upphovsrättsligt skyddat material (fotografier, texter etc) som du skickar in till TV4 eller som du själv gör tillgängligt inom ramen för Tjänsterna så anses du genom den åtgärden ge TV4 en kostnadsfri rätt (licens) att använda materialet i våra Tjänster och i verksamhet utan begränsning i tid. Det kan t.ex. röra sig om fotografier som utgör bidrag i tävling eller texter som du publicerar på en webbplats. Vidare ansvarar du för att allt material som skickas in till TV4 eller som du genom egen försorg tillgängliggör på Tjänsterna är i enlighet med lag och att du erhållit de tillstånd som krävs för sådant tillgängliggörande. TV4 har rätt att kräva ersättning i form av skadestånd för det fall ditt tillgängliggörande av användargenererat Innehåll på Tjänst/Tjänsterna medför skada för TV4. 

Om du som användare noterar att dina bilder eller texter lagts upp i Tjänsterna utan ditt godkännande är vi tacksamma om du kontaktar oss.

Cookies och personuppgifter

Vi använder cookies på Tjänsterna och du anses ha godkänt detta om du inte ändrar inställningen i din webbläsare. Du hittar mer information om cookies och TV4:s behandling av personuppgifter integritetspolicyn.

Ansvar för innehåll

TV4 ansvarar inte för att det innehåll som tillgängliggörs via Tjänsterna är korrekt eller fullständigt och skada som uppkommer till följd av felaktigheter i innehåll ersätts inte. TV4 kan när som helst och utan föregående meddelande välja att ta bort material från Tjänsterna. TV4 ansvarar inte för fel eller störningar i uppkopplingen/kommunikationen av Tjänsterna.

På Tjänsterna kan förekomma länkar till webbplatser som tillhandahålls av annan än TV4 – TV4 ansvar inte för sådana webbplatser eller det innehåll som där tillgängliggörs.

Tillämplig lag

Svensk rätt ska äga tillämpning på dessa Användarvillkor.

© TV4 AB maj 2016

De Vet Du har – Shadez Inomhus – i sin nya musikvideo med Björn Gustafsson

I sommar är det både solglasögon ute som inne om man ska lyssna på De Vet Du och deras nya låt som de gör tillsammans med ingen mindre än Björn Gustafsson.

I sommar är det både solglasögon ute som inne om man ska lyssna på De Vet Du och deras nya låt som de gör tillsammans med ingen mindre än Björn Gustafsson.

I De Vet Dus nya sommardänga Shadez Inomhus lär ni er att om man ska vara riktigt cool så har man såklart alltid solglasögon inomhus, ser Björn Gustafsson gå på date med Idol-Amanda och en hångelattack på Marie Serneholt.

Visa fler