Under temat Sommar i Play bjuder vi på hela säsonger av många av våra absolut mest populära svenska format som Idol, Så mycket bättre och Fångarna på fortet, samt utländska diton som Walking dead och Rehab. Detta innebär att vi flyttar dem från betaltjänsten TV4 Play Premium till gratistjänsten TV4 Play. Passa på att kolla ikapp!
Solsidan

Solsidan


Från och med 11 juni släpper vi ett avsnitt per dag från första säsongen av Solsidan. Där kommer varje avsnitt sedan att ligga gratis i sju dagar, varpå de flyttas över till Premium.

Första avsnittet av andra säsongen läggs ut gratis i TV4 Play 8 juli (preliminärt). Vi kommer därefter att fortsätta lägga ut ett avsnitt per vecka. Avsnitten ligger gratis i Play i sju dagar innan de flyttas över till Premium.

Är du Premiummedlem?
I så fall kommer du att kunna se hela säsong 2 av Solsidan i TV4 Play Premium från och med den 8:e juli och fram tills det sista avsnittet av kommande säsong 3 visats i rutan.

Walking dead

Vi släpper de fyra första avsnitten från första säsongen av Walking dead i TV4 Play den 4 juni. Där kommer de att ligga gratis i sju dagar innan de flyttas över till Premium, och nästa fyra avsnitt läggs ut. Vi fortsätter så med hela säsong ett och två.

Om du vill se ännu fler härliga serier samt grymma filmer, som The queen och Skruva den som Beckham, så har TV4 Play ett sommarerbjudande där du kan teckna ett extra förmånligt medlemskap. Mellan 2 juli och 20 augusti tecknar du ett Premiummedlemskap för bara 49 kronor i månaden (ordinarie pris från 79 kronor/månad).


Teckna Premiummedlemskap här!

 

TV4 Plays sommarpaket:

Solsidan
Idol
Bonde söker fru
Let's dance
Kvällen är din
Gladiatorerna
På bar gärning
Big brother
Berg flyttar in
The voice Sverige
Chefen undercover
Så mycket bättre
Talang
Robinson
Fångarna på fortet
Körslaget
Biggest loser Sverige
Borås Superstars
Trädgårdsdrömmar
Sveriges mästerkock
Sommar med Ernst
Fuskbyggarna
Bygglov
Spårlöst

Walking dead
Rookie blue
Taggart
Retired at 35
Kristian
Zorro
Tori & Dean: hem ljuva Hollywood
Hogan knows best
Stygga flickors klubb
Rehab
Gene Simmons familjejuveler
Glamourmodell söker kärleken