I varje hem finns föremål som har en speciell plats i sin ägares hjärta. Föremål som betyder alldeles för mycket att kastas bort, hur slitet eller skadat det än är. I Återskaparna träffar du ett drömteam av hantverkare som med sin samlade expertis och skickliga hantverk blåser nytt liv i dina föremål, men också dina minnen. Det där speciella minnet från din barndom, från dina föräldrar, från en svunnen tid – väcks till liv.

TV4 söker nu trasiga men högt älskade föremål till ett nytt tv-program - Återskaparna. Det kan vara allt från farmors gamla gökur från 1700-talet till ett flipperspel från 1980. Det viktiga är att föremålet har ett stort affektionsvärde för just dig! Programmet går ut på att berätta historierna kring föremålen och samtidigt laga dem. Till vår hjälp har vi några av Sveriges bästa konservatorer och hantverkare.

Skicka in din ansökan till programmet!

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.