Agnetas nyårskarameller

Streama på TV4 Play!
Streama på TV4 Play!

Senaste från Agnetas nyårskarameller

2:14
Spela
Tungan rätt i mun

Tungan rätt i mun

I pressade lägen kan även de enklaste sakerna bli omöjliga att genomföra.

I pressade lägen kan även de enklaste sakerna bli omöjliga att genomföra.

1:43
Spela
I mat-TV kan allt hända

I mat-TV kan allt hända

När det ska lagas mat i TV4 får man vara beredd på mycket!

När det ska lagas mat i TV4 får man vara beredd på mycket!

1:59
Spela
Isbad och getbajs

Isbad och getbajs

Det var verkligen inte händelsefattigt i TV4:s nyhetssändningar och morgonsoffor året som gick.

Det var verkligen inte händelsefattigt i TV4:s nyhetssändningar och morgonsoffor året som gick.

Då sänds Agnetas Nyårskarameller 2020

Fartfylld skrattfest med stjärnglans när klassikern är tillbaka igen.

Fartfylld skrattfest med stjärnglans när klassikern är tillbaka igen.

Agneta Sjödin har tagit fram de roligaste, dråpligaste och de mest minnesvärda klippen från tv-året. Tillsammans med gäster blickar hon tillbaka på året som gått.

Den här gången gästas karamellerna bland annat av Tilde de Paula EbyRobert GustafssonAnna BrolinMorgan AllingKarin LaserowTina NordströmDanyel CouetJohanna NordströmDominika Peczynski och Kristin Kaspersen.

Agnetas Nyårskarameller sänds i vanlig ordning på nyårsdagen, 1 januari 2020, klockan 20.00.

Upplev inspelningen av det folkkära programmet ”Agnetas Nyårskarameller” live på plats!

Nu har du möjlighet att boka gratisbiljetter till inspelningen av ”Agnetas Nyårskarameller” den 9 december 2019! Under denna sprakande kväll bjuder Agneta...

Nu har du möjlighet att boka gratisbiljetter till inspelningen av ”Agnetas Nyårskarameller” den 9 december 2019!
Under denna sprakande kväll bjuder Agneta Sjödin på de bästa, roligaste och dråpligaste ögonblicken från det gångna året i TV4. Med sig i studion har hon några av landets främsta tv-profiler som har gjort ett extra stort avtryck i rutan under 2019. Det blir en glittrande kväll fylld av humor och skratt som dessutom bjuder på livemusik

Nu har du möjlighet att vara publik och få en exklusiv förhandsvisning av årets roligaste ögonblick och bloopers.Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och bjuda med familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll!

Vi ser gärna att du är över 12 år eftersom inspelningen pågår under många timmar. Skriv ner förnamn och efternamn på dom ni önskar ska komma. Vi återkommer inom kort om du/ni kan få biljetter, först till kvarn.

Datum: måndag 9 december

Publikinsläpp: Kl. 15:45, kom i tid! - Inspelningen pågår mellan ca 16:30-20:30. 

Plats: Filmhuset, stora entrén, i Stockholm

När bokningen är genomförd får ni inom kort ett mail med er bokningsbekräftelse. Några dagar innan inspelningen kontaktar vi dig med detaljerad information om inspelningen. 

Vänligen observera att er bokning är bindande! Vid frågor, avbokning eller bokning av rullstolsplats kontakta: studiopublik.se

Varmt välkomna och hoppas vi ses i studion!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på Meters hemsida.

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Upplev inspelningen av Agnetas nyårskarameller live!

Glittrade helkväll med folkära profiler och livemusik - nu har du möjlighet att boka biljetter till inspelningen av Agnetas nyårskarameller den 10 december.

Glittrade helkväll med folkära profiler och livemusik - nu har du möjlighet att boka biljetter till inspelningen av Agnetas nyårskarameller den 10 december.

Under denna sprakande kväll bjuder Agneta Sjödin på de bästa, roligaste och dråpligaste ögonblicken från det gångna året i TV4. Med sig i studion har hon några av landets främsta tv-profiler som har gjort ett extra stort avtryck i rutan under 2018. Det blir en glittrande kväll fylld av humor och skratt som dessutom bjuder på livemusik.

Nu har du möjlighet att vara publik och få en exklusiv förhandsvisning av årets roligaste ögonblick och bloopers. Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och bjuda med familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll!

Datum: måndag 10 december

Publikinsläpp: Kl. 15:45, kom i tid! - Inspelningen pågår mellan ca 16:30-20:30.BOKNING AV BILJETTER

Maila antalet biljetter samt ert namn till: agnetaspublik@meter.tv

Evenemanget är gratis!PLATS

Inspelningen äger rum på Filmhuset, Borgvägen 3 i Stockholm.BOKNINGSBEKRÄFTELSE

När bokningen är genomförd får ni ett mail med er bokningsbekräftelse. Några dagar innan inspelningen kontaktar vi dig med mer detaljerad information.

Vänligen observera att er bokning är bindande! Vid frågor, avbokning eller bokning av rullstolsplats kontakta: agnetaspublik@meter.tv

För mer information om hanteringen av dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på produktionsbolagets Meters hemsida.

Varmt välkomna och hoppas vi ses i studion!

Upplev inspelningen av Agnetas Nyårskarameller LIVE!

Äntligen har DU chansen att få medverka i publiken till TV4s folkkära program "Agnetas nyårskarameller".

Äntligen har DU chansen att få medverka i publiken till TV4s folkkära program "Agnetas nyårskarameller".

Agnetas Nyårskarameller är det glamorösa och bubblande programmet som sänds på nyårsdagen varje år. I programmet bjuder Agneta Sjödin in Sveriges största tv-profiler för att tillsammans summera 2017 års bästa, roligaste och dråpligaste misstag, tabbar och bloopers. 

Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och ta med dig familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll fylld med humor och skratt! Inspelningen äger rum i Stockholm måndag 11 december, med start på eftermiddagen.

Publikmedverkan är helt kostnadsfritt och allt du behöver göra är att maila ett telefonnummer och antalet personer ni önskar vara i ert sällskap till olivia.bladh@meter.tv. Döp mailet till "PUBLIK". 

Hoppas vi ses i tv-studion!

Sitt i publiken till Agnetas nyårskarameller!

Missa inte chansen att uppleva inspelningen av TV4s klassiker, det glittriga Agnetas nyårskarameller, på plats i Frihamnen i Stockholm! För första gången...

Missa inte chansen att uppleva inspelningen av TV4s klassiker, det glittriga Agnetas nyårskarameller, på plats i Frihamnen i Stockholm! För första gången släpper vi nu biljetter till programmet där Agneta Sjödin bjuder in en blandad kompott av TV4 mest välkända profiler som alla har en sak gemensamt -de har trasslat till det i sändning under 2016.

Välkommen som publik till en exklusiv förhandsvisning av TV4:s roligaste bloopers. 70 platser erbjuds och det är först till kvarn som gäller. Observera att bokningen är bindande.

Anmälan sker via mejl till publik@meter.tv. Märk ämnesraden med ANK och meddela hur många ni är som önskar komma. De första 70 personerna som anmäler sig får en e-biljett.

Inspelning 12 december.
Frihamnen Magasin 7, studio 2.
Välkomna 13.30, kom i tid.
Portarna stängs 14.00.Sluttid ca 18.30.

Se Agnetas nyårskarameller live!

För första gången öppnar Agnetas Nyårskarameller upp för publik. Missa inte chansen att se en riktig TV4-klassiker live!

För första gången öppnar Agnetas Nyårskarameller upp för publik. Missa inte chansen att se en riktig TV4-klassiker live!

Missa inte chansen att uppleva inspelningen av TV4s klassiker, det glittriga Agnetas nyårskarameller, på plats i Frihamnen i Stockholm. För första gången släpper vi nu biljetter till programmet där Agneta Sjödin bjuder in en blandad kompott av TV4 mest välkända profiler som alla har en sak gemensamt – de har trasslat till det i sändning under 2016. Välkommen som publik till en exklusiv förhandsvisning av TV4s roligaste bloopers. 70 platser erbjuds och det är först till kvarn som gäller. Observera att bokningen är bindande.

Anmälan sker via mejl till: agnetaspublik@meter.tv

Märk ämnesraden med ANK och meddela hur många ni är som önskar komma.

De första 70 personerna som anmäler sig får en e-biljett.

Inspelning 12 december.

Frihamnen Magasin 7, studio 2.

Välkomna 13.30, kom i tid.

Portarna stängs 14.00.

Sluttid ca 18.30.

De 28 mest episka missarna i TV4:s historia

Fredagen den 9 januari kl 20:00 sänds programmet 20 år med nyårskarameller för att fira att det nu är 20 år sen Agneta Sjödin började gräva fram bloopers och...

Fredagen den 9 januari kl 20:00 sänds programmet 20 år med nyårskarameller för att fira att det nu är 20 år sen Agneta Sjödin började gräva fram bloopers och bortklippt material ur TV4-arkivet. Här presenterar hon sina 28 favoriter från 1995 fram till i dag.

Vilken är din favorit? Titta och dela till dina vänner. Ju fler klick desto högre upp på topplistan kommer just ditt favoritklipp.

1. TV4-stjärna ormbiten i direktsändning. Gör allt för att hålla masken

2. TV4:s nyhetsstjärna kallar honom falukorv. TVÅ gånger…

3. Hon kräks i direksändning, men fortsätter leda TV4-programmet

4. Sportankaret på TV4 vägrar tro att han är i direktsändning

5. Tone Bekkestad med andan i halsen under kamerakaos i TV4:s väderstudio

6. HIV-71? Är det verkligen ett hockeylag?

7. Det här ordet var för svårt för nyhetsankaret i TV4

8. Klassikern ”Kryptonit i fi**an”

9. TV4:s nyhetsstudio har aldrig varit mer förvirrad

10. Malou von Sivers blir nerkissad i TV4

11. Här brister det totalt för komikern Robert Gustafsson i TV4

12. Loket ringer Rut i Bingolotto, men hon lägger på

13. Loket ringer Robin i Bingolotto, men får ett oväntat svar

14. Martin Timells konstigaste TV4-program någonsin

15. Onanichock i Jeopardy i TV4

16. Malou von Sivers och Lasse Bengtsson kan inte hålla masken

17. Stjärnkocken pruttar – TV4-kameran rullar

18. Så här vill du inte bli väckt av en mästerkock

19. En modern klassiker: tyfonen Fittov

20. Nyhetsankaret kan inte räkna

21. Bengt Magnusson tror att det är repetition – gör bort sig i direktsändning

22. Solsidan-Ove får Felix Herngren att balla ur

23. Peter Jihde är nära att kvävas i TV4

24. Maria Montazami trampar rejält i klaveret i Let’s dance

25. Steffo Törnquist kan inte säga ”tweets”

26. Pär Lernström säger könsord på bästa sändningstid i TV4

27. Den trevliga programledaren i TV4 säger plötsligt ”Fuck you” till en tävlande

28. David Hellenius totalt förvirrad efter Hollywoodkyssen

Visa fler