Under denna sprakande kväll bjuder Agneta Sjödin på de bästa, roligaste och dråpligaste ögonblicken från det gångna året i TV4. Med sig i studion har hon några av landets främsta tv-profiler som har gjort ett extra stort avtryck i rutan under 2018. Det blir en glittrande kväll fylld av humor och skratt som dessutom bjuder på livemusik.

Nu har du möjlighet att vara publik och få en exklusiv förhandsvisning av årets roligaste ögonblick och bloopers. Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och bjuda med familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll!

Datum: måndag 10 december

Publikinsläpp: Kl. 15:45, kom i tid! - Inspelningen pågår mellan ca 16:30-20:30.BOKNING AV BILJETTER

Maila antalet biljetter samt ert namn till: agnetaspublik@meter.tv

Evenemanget är gratis!PLATS

Inspelningen äger rum på Filmhuset, Borgvägen 3 i Stockholm.BOKNINGSBEKRÄFTELSE

När bokningen är genomförd får ni ett mail med er bokningsbekräftelse. Några dagar innan inspelningen kontaktar vi dig med mer detaljerad information.

Vänligen observera att er bokning är bindande! Vid frågor, avbokning eller bokning av rullstolsplats kontakta: agnetaspublik@meter.tv

För mer information om hanteringen av dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på produktionsbolagets Meters hemsida.

Varmt välkomna och hoppas vi ses i studion!