Nu har du möjlighet att vara publik och få en exklusiv förhandsvisning av årets roligaste ögonblick och bloopers.Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och bjuda med familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll!

Vi ser gärna att du är över 12 år eftersom inspelningen pågår under många timmar. Skriv ner förnamn och efternamn på dom ni önskar ska komma. Vi återkommer inom kort om du/ni kan få biljetter, först till kvarn.

Datum: måndag 9 december

Publikinsläpp: Kl. 15:45, kom i tid! - Inspelningen pågår mellan ca 16:30-20:30. 

Plats: Filmhuset, stora entrén, i Stockholm

När bokningen är genomförd får ni inom kort ett mail med er bokningsbekräftelse. Några dagar innan inspelningen kontaktar vi dig med detaljerad information om inspelningen. 

Vänligen observera att er bokning är bindande! Vid frågor, avbokning eller bokning av rullstolsplats kontakta: studiopublik.se

Varmt välkomna och hoppas vi ses i studion!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på Meters hemsida.

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.