Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Efter förlovningen med grannen – Julia Löfgren återvänder till Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Julia "Olga" Löfgren gör comeback i Big Brother.
Hon är samma person, fast ändå annorlunda, och öppnar för första gången upp om förlovningen med grannen.
– Vi sågs varje dag och efter en månad bodde vi ihop, säger hon.

Julia Löfgren, även kallad Olga av Big Brother-konnässörer, gör comeback i Big Brother. Den gränslösa, energiska och envisa husgästen är revanschsugen och tycker att det verkar vara roligare personer i huset den här gången.

– Jag klickade inte med folk förra säsongen och kände att de var mer pk än vad jag var. Det var väldigt många långa timmar när man inte gjorde nånting. Jag kände mig utanför och ville inte erkänna det för mig själv eller i bikten, för då skulle det bli på riktigt. Jag ville stå på mina egna ben och det resulterade i att jag blev trotsig, säger Julia Löfgren.

Mycket kan hända på ett år och Julia Löfgren har hittat kärleken i sin granne, som hon även förlovat sig med.

– Vi träffades i somras, i juni, och eftersom vi är grannar så gick det skitfort. Vi sågs varje dag och efter en månad bodde vi ihop. Vi förlovade oss i december, säger hon och betonar att giftemål är något som inte kommer hända inom kort.  

– Aldrig i livet, det kommer inte hända. Det är traditionell jävla skit, bara för att samhället säger att det ska vara så. I så fall kommer vi göra det i hemlighet och inte säga något till någon. Fan heller!

"Kan glömma att jag håller käften"

Trots den livsomvälvande händelsen är Julia samma person, fast ändå annorlunda.

– Sist stod jag på en annan plats i livet innan jag klev in. För mig har Big Brother alltid varit en sjuk dokusåpa där man spårar ur, men sen hamnade jag i ett gäng som var ganska tråkiga. Jag spårade sist, men nu är jag förlovad och kommer inte springa runt naken.

– Med det sagt: jag ska visa vem jag är och jag har en stor personlighet. Jag är som en lök, man måste skala mig länge innan man förstår mig. Det beror lite på vilka sidor deltagarna tar fram hos mig, men jag kommer inte springa runt naken med en dammsugare. Jag kommer säga till ifall det är något, de kan glömma att jag håller käften.

Joel Kosari lämnar Big Brother

PROGRAMINFORMATION
Joel Kosari väljer att lämna Big Brother efter 73 dagar i Big Brother-huset på grund av personliga skäl.