Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyheterna

Senaste nytt

Skadad man i villaområde – ringde på dörr

Experter: Nästa räntehöjning blir den sista

Bil körde av E14 – två till sjukhus

Senaste dygnet

Margaux filmar blodig och utslagen man – låter sin son peta på honom

Skrattar och ringer kändis-pt – före 112 • Ilska mot superinfluencern

Uppdaterad: Publicerad:

Influencern Margaux Dietz börjar filma när hon upptäcker att det ligger en redlöst berusad och blodig man utanför hennes dörr. Hon och sonen skrattar och petar på mannen.

Hon har själv redigerat innehållet, lagt till ljudeffekter och publicerat klippet på sin Youtubekanal men sen valt att ta bort klippet. Videon har dock redan fått stor spridning och kritikerstormen i sociala medier är enorm. Många reagerar starkt på att Margaux filmar personen innan hon ser till att han mår bra och ringer 112. Innan hon ringde 112 hörde hon av sig till sin personlige tränare för råd.

I sina kanaler framställer sig Margaux Dietz gärna som en person med stort samhällsengagemang. Hon har bland annat gjort partiledarintervjuer inför de två senaste valen för att engagera unga väljare, deltagit i samarbeten med Unicef och valde att skänka vinsten från sin barnbok till välgörenhetsorganisationen Biblionef South Africa.

TV4 Nyheterna har fått bekräftat från källor inom polisen att de har varit på den aktuella adressen i mitten av oktober efter att de blivit kontaktade av en kvinna i fastigheten som ringde angående en person som låg i trappuppgången. Polisen kom till dit och mannen, som var mycket berusad, fick hjälp till sitt hem men mådde i övrigt bra.

TV4 Nyheterna har under dagen sökt Margaux Dietz för en kommentar men hon har inte svarat.

I spelaren ovan: Se videon som har skapat stor ilska.

Relaterat
Starka reaktioner efter Margaux Dietzs film: ”Allting är extremt fel”

Starka reaktioner efter Margaux Dietzs film: ”Allting är extremt fel”