Extern länk
Början på sidans innehåll

Bonde söker fru

Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Böndern...

Sponsorer

Bixia Dr OetkerFazer SkogaholmKronans apotek

Snuskiga missförståndet får henne att brista

Bonde-Daniels ord kan lätt misstolkas • Här brister hon ut i skratt

Uppdaterad: Publicerad:

Bönderna har nu valt ut vilka av deras brevskrivare som de vill lära känna bättre och nu är det dags för gruppdejter i Bonde söker fru. Spannmålsbonden Daniel Eriksson har tagit med sig sina töser för att dansa bugg och äta bullar. Men han passar även på att ta med sig var och en åt sidan för lite ensamtid.

Det är nämligen i kvällens avsnitt som de ska bestämma sig för vilka av damerna som ska få flytta in på gården. Därför är det viktigt att få ett bättre intryck av alla.

Daniels ord får henne att brista

När Daniel tar med sig Viktoria åt sidan för att prata lite så märker de snabbt att de har en hel del gemensamt. De har båda ett brinnande intresse för raggarbilar och pratar om det, men sedan säger Daniel något som får Viktoria att brista.

– Hade jag inte varit här nu så hade jag varit hemma och...

Se snuskiga missförståndet i klippet ovan.