Extern länk
Början på sidans innehåll

Bachelor

Bachelor

Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i kärleksdjungeln. I ett vackert semesterparadis får de chansen att lära känna en grupp smarta och ambitiösa kvinnor och det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.Passion och dramatik väntar när våra stiliga Bachelors ger sig ut i...

Stephane Frick är en av årets bachelors 2023 - sök här

Nu kan vi avslöja en av årets bachelors 2023. Han heter Stephane Frick, 33 år gammal och kommer från Stockholm. Här kan du söka till honom!

Uppdaterad: Publicerad:

Bachelor är tillbaka hösten 2023 med två nya singelkillar. En av dem är 33-åriga Stephane Frick. Han är född och uppvuxen i Stockholm men har franskt påbrå genom sin pappa.
– Att dejta mig är dels fart och fläkt men det ska också finnas romantik och passion, säger Stephane Frick.

Vem är Bachelor-Stephane?
Stephane är en riktig äventyrare och älskar fysiska och mentala utmaningar. På sommarhalvåret ägnar han sig gärna åt down hill-cykling och på vintern blir det en hel del skidåkning. Tillsammans med sin mamma besteg de Kebnekaise, men på grund av tuffa väderförhållanden kom de inte hela vägen till toppen. Men det är ett äventyr Stephane bär med sig som ett fint minne. Att dyka är något han gillar och han har ett dykcertifikat för att dyka i vrak. Så klaustrofobi är inget problem.

Stephan Frick
Stephan Frick
Foto: Foto: Privat

Just nu jobbar han som kock på en krog i Stockholm och trivs med livet. Förutom att den sista pusselbiten saknas, någon att dela livet med.
– Jag är redo att hitta den rätta, fortsätter Stephane.

Stephane söker en tjej som har nära till skratt är orädd och gillar utmaningar.

Är du intresserad eller vill tipsa? Sök till Stephane HÄR

Senare i december kommer TV4 avslöja vem som blir den andra ungkarlen i Bachelor 2023.

Stephan Frick är Bachelor 2023
Stephan Frick är Bachelor 2023