Extern länk
Början på sidans innehåll

Vilket liv!

Vilket liv!

Räkna med mycket skratt, en del tårar och många tappade hakor när några av Sveriges mest ikoniska och välkända stjärnor hyllas för sina insatser inom svensk populärkultur. Från Oscarsteatern leder Renée Nyberg den hejdundrande underhållningen.Stjärnspäckad underhållning där landets mest folkkära stjärnor hyllas.

Vilket liv! är tillbaka och hyllar sex folkkära stjärnor

Uppdaterad: Publicerad:

Underhållningsprogrammet Vilket liv! med Renée Nyberg i spetsen är tillbaka i höst på TV4 för att hylla några av Sveriges mest folkkära stjärnor.

Sex svenskar från teatern och musikens värld ska hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Vilket liv! har säsongspremiär den 3 september på TV4 Play och TV4.


Programledare Renée Nyberg gör djupdykningar i huvudpersonernas liv, som i år är Henrik Dorsin, Lasse Berghagen, Carola Häggkvist, Lena Endre, Niklas Strömstedt och Claes Eriksson.

Det blir sex helkvällar från Oscarsteatern i Stockholm med ikoniska och välkända svenskar som hyllas för sina karriärer och gärningar som sträcker sig över flera decennier och engagerar över generationsgränserna.


– Jag ser fram emot att få välkomna tittarna till en ny säsong av Vilket liv! där vi återigen ska hylla några av våra största artister, komiker och skådespelare. Jag kan utlova fantastiska helkvällar med många överraskningar, återföreningar, mycket humor, och magisk musik, säger Renée Nyberg som är programledare.


Vilket Liv! har säsongspremiär söndagen den 3 september på TV4 Play och TV4.
Programordning:
Henrik Dorsin
Lasse Berghagen
Carola Häggkvist
Lena Endre
Niklas Strömstedt
Claes Eriksson