Schough kan lämna Djurgården

Bottenlag två år i rad.
Nu kan Olivia Schough lämna Djurgården.
- Det är väl första gången i mitt liv då jag har en del att välja på, säger hon till Fotbollskanalen.

Inför säsongen 2019 skrev Olivia Schough på för Djurgården i hopp om att klubben skulle satsa och vara med högt upp i tabellen.

Men så har det inte blivit.

Under hennes första år hängde Djurgården kvar tack vare fem bättre plusmål än Limhamn Bunkeflo, och den här säsongen slutade man en poäng över nedflyttningsstrecket.

Samtidigt som det har gått tungt för laget så har Olivia Schough ändå klarat av att leverera. Kantspelaren gjorde i år fem mål och sju assist, vilket gjorde att hon delade segern i assistligan.

Nu går kontraktet ut och då kan Schough lämna Djurgården.

- Vi får se vad som händer. Det är inget bestämt än. Tankarna är många, säger hon till Fotbollskanalen.

Är det andra klubbar som är intresserade?
- Ja absolut. Det är väl första gången i mitt liv då jag har en del att välja på. Jag har inte riktigt haft den här situationen förut, så det är absolut ett bra läge för mig.

Är det inom Sverige eller utomlands också?
- Det är både och.

Hur är det att vara i den här situationen?
- Jag bara njuter över att jag har den här möjligheten. Jag är ganska stolt över mig själv och över att jag har kommit hit. Det trodde jag kanske inte när säsongen började.Ståle Solbakken gäst i Lundhs podcast

Ståle Solbakken är gäst nummer 295 av Lundhs podcast. Den norska förbundskaptenen pratar om att ersätta Lars Lagerbäck, om möjligheterna att nå VM i Qatar 2022, om den norska mästerskapstorkan sedan EM 2000, om talanger som Ødegaard, Håland och Sørloth och om varför norska landslaget inte kommer åka på träningsläger i Qatar.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.